Ndërron jetë njëri ndër themeluesit e Partisë Demokratike

16 prill 16:55

Njëri ndër studentët më të njohur të dhjetorit të vitit 19s99, Altin Qoshja, është ndarë nga jeta të hënën pasdite.

Altini vuante nga një sëmundje e rëndë, ndërkohë që ishte aktiv në politik deri në muajt e fundit të jetës.

Altin Qoshja është ndër themeluesit e PD-së dhe një ndër aktivistët dhe zyrtarët e saj më të devotshëm.
Ai ishte anëtar i grupimit të dhjetorit të viteve të ’90-ta, ndërkohë që mbajti detyra të rëndësishme në PD dhe administratën publike për shumë vite.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një pjesë e madhe e seancës së Kuvendit të Kosovës…