Në Lipjan përurohet poliklinika moderne stomatologjike

02 janar 23:27

Kësaj poliklinike i prin stomotologu që ka bërë emër me punën tij, Dr.Mentor Zejnullahu.

Sot, isha pjesëmarrës me rastin e përurimit të poliklinikës më të avansuar në Lipjan, “Rona”. Me një ambient të mrekullueshëm, prej 308 metra katrorë. Poliklinika ka një ekip profesional, si: Dr.Mentor Zejnullahu, Dr.Halide Jashari, në dermatologji: Dr.Plaurat Bajçina, në estetikë, Dr.Amire Demolli, Fizioterapi Fikret Demiri dhe Suzana Zejnullahu. Kjo poliklinikë gjendet në rrugën “Tahir Sinani”, afër QKMF në Lipjan. Pra një ekip i mrekullieshëm.Unë si gazetar e kam bërë një shkrim për stomatologin dr.Mentor Zejnullahu, titulli ishte: Aty ku shkëlqenë buzëqeshja. Sot u binda se titulli ishte i qëlluar,sepse dje për shumë e shumë vite e ke shkëlqin nga kjo poliklinikë me doktorin e çmuar e të dëshmuar, Mentor Zejnullahu.

Të uroj sukses dhe vazhdimësi të rrugës së sukseshme si deri më tani…Të priftë e mbara !

Ismai Rexhepi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në rrugën Sallagrazhdë-Baqevc të dielën rreth orës 16:30 ka ndodhur…