Në Spitalin e Pejës, pesë pacientë me Covid në gjendje të rëndë

16 shtator 08:50

Në Spitalin e Pejës aktualisht po trajtohen 22 pacientë me Covid-19, ndërsa prej tyre pesë janë në gjendje më të rëndë. Në njoftim bëhet me dije se një pacient është në respirator dhe 17 pacientë janë në oksigjeno-terapi.

Gjatë 24 orëve të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 198 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, ndërsa 13 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtejmë.

Po ashtu, gjatë orëve të fundit në këtë spital janë kryer tri lindje, dy normale dhe një me prerje cezariane. Janë lindur tri foshnje, dy të gjinisë mashkullore dhe një të gjinisë femërore.

217 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 2 917 analiza.

Gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 121 shërbime Radiologjike dhe prej tyre 85 rëntgen, 22 EHO dhe 14 CT-ja.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në tregun e Kosovës operojnë 725 kompani nga shteti i…