Në Vlorën heroike!

13 mars 13:09

Me Udhëheqësin e popullit shqiptar Ali Ahmeti!
Në Sheshin e Flamurit, pranë varrit të Heroit të Kombit Ismail Qemali, Babait të Pavarësisë së Shqipërisë dhe te Monumenti i Pavarësisë!
Ne evenimentin e madh të organizuar nga Deputeti i Vlorës Bujar Leskaj, në promovimin e librit të Udhëheqësit të lavdishëm të LPK-së Bedri Islami “Triada e Kosovës”!

Ismet Sylejmani,
Vlorë,12 Mars 2022!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rey Manaj ka qenë vendimtar në një tjetër ndeshje për…