Nehat Thaçi viziton Drejtorinë e Burgjeve të Republikës së Shqipërisë

13 prill 2019 | 10:13

Drejtori i Përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës, Nehat Thaçi, së bashku me stafin e Shërbimit, ka vizituar Drejtorinë e Burgjeve të Republikës së Shqipërisë. 

Gjatë kësaj vizite Thaçi takoi drejtorin e përgjithshëm të Burgjeve në Republikën e Shqipërisë, Agim Ismajli, me të cilin diskutuan rreth punëve dhe sfidave, me të cilat ballafaqohen të dyja institucionet.  

Thaçi dhe Ismajli gjatë takimit shkëmbyen ide dhe përvoja në shumë fusha, si në fushën e trajtimit të burgosurve të dënuar për vepra penale terroriste, në fushën e kontrollit të brendshëm dhe në shumë fusha të tjera me rendësi për të dy palët. 

Në këtë takim Thaçi dhe Ismajli ranë dakord për nënshkrimin e një marrëveshje bashkëpunimi, në mënyrë që në të ardhmen të realizohen vizita të ndërsjella, të ekspertëve  dhe shkëmbimin e përvojave më të mira për të dyja palët. 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Dy skuadrat pretendente për titull të kampionit, Prishtina dhe Feronikeli,…