Nezir Ahmeti shpall të humbura dëftesat e shkollës fillore

01 dhjetor 11:08

Nezir Ahmeti nga fshati Prelloc, komuna Skenderaj, shpall të humbura dëftesat e shkollës fillore në Qirez.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka thënë…