Ngordhje masive e zogjve

19 korrik 12:03

Më shumë se 60 zogj kanë ngordhur. Dyshohet se ngjarja ka ndodhur për shkak të helmimit në Australinë e Jugut. Shpendët, dy specie të korelës, u zbuluan në afërsi të një fushe sportive në Adelaide të martën dhe të mërkurën. Ngordhja e tyre po hetohet nga departamentet qeveritare.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
“Instagram”-i do të fshehë numrin e pëlqimeve në postimet në…