Nis vaksinimi i kafshëve të imëta në Malishevë

23 janar 2019 | 20:25

Në territorin e Komunës së Malishevës, ka filluar vaksinimi i kafshëve të imëta, përkatësisht i deleve, qengjave, dhive dhe kecave.

Kjo fushatë e vaksinimit është duke u bërë në bashkëpunim të ngushtë në mes të Komunës së Malishevës dhe Agjencionit të Veterinës dhe Ushqimit.

Vaksinimin e kafshëve të imëta, e kanë parë nga afër edhe nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha dhe drejtori komunal i Bujqësisë, Murat Hoxha, të cilët kanë biseduar edhe me fermerët.

Në këtë fushatë të vaksinimit të kafshëve të imëta, përfshihen rreth 20 mijë krerë dele, qengja, dhi dhe keca, ndërsa projekti i vaksinimit i kushton buxhetit komunal, rreth 15 mijë euro.

/Epoka e re/

 

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përfaqësuesi i Bashkimit Evropian në negociatat për Brexit, Michel Barnier,…