Nisma në Malishevë zgjedh kryetar Hajdin Berishën

08 prill 22:08

Sot me datë 08.04.2021 në mbledhjen e parë të kryesisë së degës së Nisma Socialdemokrate në Malishevë  e dalur nga Kuvendi zgjedhor i datës 04.04.2021 zgjodhi organet e saja drejtuese.

Kryetar:          Hajdin Berisha

Nenkryetarë: Rexhep Mazreku

                       Çerkin Dukolli

                       Arbëreshë Krasniqi

Sekretar:       Vesel Krasniqi

Zëdhënës:     Avdi Morina

Kryesia e degës po në këtë mbledhje në shenjë respekti për kontributin e z, Ragip Begaj në cilësinë e  kryetarit të degës si dhe kryetar komune në dy mandate, shpall kryetarin Begaj si kryetar nderi.

Po ashtu, kryesia e Nisma Socialdemokrate në Malishevë falenderon strukturat e saj për punën dhe angazhimin që kanë dhënë dhe po japin në vazhdimësi.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Federata e Futbollit e Kosovës e ka mbajtur Kuvendin e…