Një shkollë në Britani lejon djemtë të veshin funde të shkurtra

12 prill 2018 | 11:02

Një nga shkollat në Britani ka njoftuar se do t’i lejojë djemtë të veshin funde të shkurtra.

Djemtë aktualisht në këtë shkollë veshin pantallona dhe vajzat veshin funde të shkurtra.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Rekordet botërore Gines i kanë dhënë zyrtarisht Masazo Nonaka titullin…