Njihuni me burrin që vesh taka të larta kur ikën në punë

12 mars 11:54

Duket normal si çdo punonjës tjetër i veshur me kostum deri në momentin kur shikohet se çfarë ka veshur në këmbë.

Ashley Maxwell-Lam nga Australia mban veshur taka të larta për femra. 30-vjeçari pretendon se ato i japin forcë dhe vetëbesim. Menaxheri i kompanisë së sigurimeve pranon se e kishte problem t’ia tregonte këtë ndryshim shefit, por e mblodhi veten, pasi e dinte se përparësitë do të jenë të mëdha.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Filmimi i një krijese pa kokë e gjetur në një…