Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

01 korrik 16:59

02.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Fushë- Kosova  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhi i madh  (Kodi: 15018018) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja 28, pjesa e Fushë-Kosovës pas Hekurudhës, Kuzmini dhe Bardhi i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bardhoshi (Kodi: 13000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova I  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci  (Kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq dhe rruga Mark Malota (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

NS 110/10[kV] Kamenicë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hogoshti (kodi: 62000001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bujnoc (një pjesë), Dazhnicë (një pjesë), Hogosht, Kolloleq, Kopërnicë, Kostandincë (një pjesë), Kradinell, Lajçiq, Lisockë (një pjesë), Marocë (një pjesë), Poliçkë, Shahiq (një pjesë), Shipashnicë e Epërme, Shipashnicë e Poshtme, Tërstenë (një pjesë), Velegllavë (një pjesë), Vriqec (një pjesë), Xhyrishevc (një pjesë) dhe Zhujë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitia (kodi 61067005) nga ora 11:00 deri në ora  14:30

Vendet: Rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Qerqiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Socilae, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi dhe një pjesë e fshatit Beguncë.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorëve matës rrymor  2×100/5/5A.

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kastrati (kodi 51000007) nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek, një pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardania 1,2 dhe 3.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

NS 110/35/10[kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rahoveci (kodi 30000015 nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Rrugët: 13 Liqeni i Hasit, 15 Faik Çabrati (një pjesë), 451 Hysni Morina (një pjesë), 462 Qenë Qenaj (një pjesë), Arban (një pjesë), Atmagjë (një pjesë). Fshatrat: Krajk, Landovicë dhe Tupec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

NS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Korisha (kodi: 31000010)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: Fshatrat: Korishë, Lubizhdë dhe një pjesë e fshatit Lutogllavë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV]Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Koshare(kodi: 41046005 )  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Koshare.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

03.07.2022

Punime nga palët e treta

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fabrika e Radiatorëve  (kodi: 61066011) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Një konsumator komercial në fshatin Zhegër.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas zgjidhjes teknike, zhvendosja e rrjetit  të tensionit të mesëm.

2.

NS 35/10[kV] Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pasjaku (kodi: 61066013) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Burincë (një pjesë), Lipovicë (një pjesë), Llashticë, Muçibabë dhe Pasjan.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas zgjidhjes teknike, zhvendosja e rrjetit  të tensionit të mesëm.

Prizren

1.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Poslishta (kodi: 30035006 )  nga ora 10:00 deri 12:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Kyçja e urave të tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

04.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35kV Gjakova 1 do të ndërprehet (H04) dhe (H05):

NS 35/10kV Gjakova I (kodi 800800) – (H02 dhe H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 18:00.

Vendet: rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Dah Polloshka (1 konsumator), Demush Taha, Dërgut Vokshi, Elton Zherka, Hasan Dashi, Ismail Qemali, Lekë Dukagjini (një pjesë), Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza (një pjesë), Përmet Vula, Pjetër Bogdani (2 konsumatorë), Tivarit  (2 konsumatorë), Sadik Pozhegu  (2 konsumatorë), Shefki Shasivari, Shtjefën Gjecovi  (2 konsumatorë), Tahir Efendija (një pjesë), Adonis Byci, Ahmet Korenica, Carapatok, Dedë Gjon Luli, Dardania, Fehmi Agani, Gjon Sereqi, Ibrahim Fehmiu, Lekë Dukagjini, Lidhja e Prizrenit, Luigj Gurakuqi, Mark Lleshi, Mark Malota, Mihail Grameno, Minatori, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Pashko Vasa dhe Tivarit, Fehmi Agani, Lugbunari (1konsumatorë), Nënë Tereza (1 konsumatorë), UÇK, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark, Dedë Gjon Luli, Lekë Dukagjini (një pjesë), Pashko Vasa (një pjesë), Mithat Frashëri (1 konsumatorë) dhe Nënë Tereza (1 konsumatorë).  Fshatrat: Babaj i Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Guskë, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Orize Mejë, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë, Batushë, Berjah, Brovina, Dobrosh, Hereç, Koshare, Molliq, Nivokaz, Osek Hilë, Pacaj, Skivjan dhe Stubëll, Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumatorë), Bec, Janosh, Lugbunari, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq, Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e Nënstacionit.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Keqekollë-Hajkobillë (Kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashtice, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

NS 35/10 [kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparim i ormanit në TS Shkollë  Çardak, ndërrimi  i izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet.

Pejë

1.

NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ledinat  (kodi: 53000001)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Gramaqeli, Belegu,Baballoqi,Dubrava,Irzniqi,Ledinat,Prokolluku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara t tensionit të mesëm.

2.

NS 110/35/10[kV] Peja 1  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010) nga ora 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël,Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri,  Novosellë, Vitomiricë , Vitomiricë I,II dhe III dhe Ozdrim. Rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartje e përçuesve në shtyllat e reja të tensionit të mesëm, Te Gjeshoviqet.

Prizren

1.

NS 35/10[kV] Prizreni IV do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kfori Turk(kodi: 30033016)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Një pjesë e rruge tranzit, Turgut Ozal, Elbasani, Kont Urani, Beteja e Lumës dhe një pjesë e rrugës mbreti Pleurat

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, shtimi i vajit, kontrollim i NS 10/0.4kV.

1.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit  (kodi: 30035005)  nga ora 09:00 deri në ora  16:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Restelica (Kodi: 30036002) nga ora 09:00  deri në ora 14:00

Vendet:Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion ne LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Artana do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]Bunjakët  (kodi: 60024002)  nga ora 10:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Bunjakët (një pjesë) dhe Marevci.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

NS 35/10[kV] Gjilani I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Malisheva (kodi 60060018) nga ora 09:00 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: Hamdi Kurteshi (një pjesë), Muharrem Kurteshi, Vëllezërit Maliqi (një pjesë) dhe Abdullah Tahiri (një pjesë). Fshatrat: Bukovik, Capar, Dobërçan, Kufcë e Poshtme (një pjesë), Malishevë, Malishevë e Poshtme, Malishevë e Epërme dhe Vërbicë e Kmetocit.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit me shtylla të reja, përforcimi i rrjetit.

3.

NS 35/10[kV] Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Morava e Binqes   (kodi: 60061013)  nga ora 11:00 deri në ora  14:00

Vendet: Rrugët: Gllama (një pjesë), Stanishorit (një pjesë) dhe Fehmi Agani (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrollimi dhe testimi i TMRr-ve  2×150/5/5A.

Mitrovicë

1.

Nga NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonjerka (Kodi: 70000104) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë), Halim Bajgora (një pjesë), Nezir Miftari (një pjesë), Kadri Bistrica (një pjesë) dhe Boletin (një pjesë); fshatrat: Zabërxhë (një pjesë), Selac (një pjesë), Lisicë (një pjesë) dhe Melenicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara.

04.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130)                 prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] Shishmon i Rrafshët 2 (kodi: 80080006032prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137)                            prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Meje 1,Shishman i rrafshet 2,Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

2.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV[kV] Cërmjani) (kodi: 80080012)     prej orës 09:00 deri ne ora 18:00

Vendet: Fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Kralan, Meqe, Netiç, Qerim (2 konsumatorë), Rashkoc, Sukë, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte Investive, ndërrimi transformatorëve në kuadër te LOT 11 Feeder 2 Gjakovë.

04.07.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Acetileni (kodi: 81000001) nga ora 12:00 deri 16:45

Vendet: rrugët: Abedin Tërbeshi, Ali Pashë Tepelena, Armand Pier Pailad, Bajram Daklani, Besim Bistrazhini (1 konsumatorë), Bujar Syla, Çamëria, Dëshmorët e Lirisë (një pjesë), Edit Durham, Elton Zherka (një pjesë), Haki Taha, Halit Asllani, Isa Boletini, Ismail Qemali  (një pjesë), Jeronim Derada, Marie Shllaku, Musa Zajmi, Nënë Tereza, Qazim Bakalli, Rruga Tirana, Sadedin Shehu, Shaban Gola, Skënderbeu, Tefik Çanga, Xheladin Hana dhe Yll Morina.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas zgjidhjes teknike, zhvendosja e rrjetit  të tensionit të mesëm.

05.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga  TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TR 1 (J12), TR 2(27) dhe SSH 10/10kV Isniqi (J14 – Isniqi I) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 18:00

Vendet: rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë), Lagjëja Agim Ramadani, Lagjëja Dëshmorët e Kombit, Kompleksi Banesor, Brigada Kosovare (një pjesë), e Demostratave (një pjesë), Elena Gjika, Elez Geci-Maxhun Berisha (një pjesë), Luan Haradinaj, Osmon Cacaj (një pjesë), Salih Çeku (një pjesë) dhe Skenderbeu (një pjesë) dhe Manastiri i Deçanit në Deçan; fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë), Baballoq, Beleg, Carabreg i Ulët (një pjesë), Carabreg i Epërm (një pjesë), Dubravë (një pjesë),  Gramaqel, Irzniq, Ledina, Llukë e Eperëme (një pjesë) dhe Prekolluk, Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh, Isniq, Lëbushë, Strellc, Strellc i Epërm dhe Strellc i Ulët, Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardhë, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej, Llukë e Epërme dhe Hylaj.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e dy nënstacioneve.

05.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10/0.4kV[kV] Shishmon i Rrafshët 2 (kodi: 80080006032prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

NS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137) prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Meje 1,Shishman i rrafshet 2,Dallashaj

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

Mitrovicë

1.

NS 110/10[kV] Vushtrria 2  do të ndërprehet :

Dalja 10[kV] Qytet e Fshatra (Kodi: 73000003) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: rrugët: Adnan Shyti, Ahmet Selaci, Arsim Tahiri (një pjesë), Avni Rrustemi, Basri Beqiri (një pjesë), Drini i Bardhë (një pjesë), Ganimete Terbeshi (një pjesë), Gjergj Kastrioti Skënderbeu, Hamdi Gashi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), Faruk Beqiri (një pjesë), Sahit Avdyli (një pjesë) dhe Shote Galica; fshatrat: Banjska, Dobërllukë, Kçiç i Madhë, Pasomë, Sllatinë, Smrekonicë dhe Tërllabuç.

Arsyeja: Projekte Investive, ngritja e shtyllave nën tension ekzistues.

05.07.2022

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Elektromotori Deva  (kodi: 81000003) prej orës 12:00  deri në ora 16:45

Vendet: rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Çeta (1 konsumator), Asim Vokshi (1 konsumator), Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi (1 konsumator), Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Migjeni, Orize,  Londra, Uashingtoni, Yjet e Erenikut dhe Ymer Prizreni.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas zgjidhjes teknike, zhvendosja e rrjetit të tensionit të mesëm.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Skuadra angleze Burnley po punon për një marrëveshje për të…