Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

04 korrik 17:05

05.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi (kodi: 14016002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Vragoli (kodi: 15018007) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29 dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtime (kodi: 41046003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shtimja, Lagjja e Pajtimit dhe  Godanc i Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, riparimi i ormanit në TS Kulla Shtime, ndërrimi I izolatorëve, riparimi i shtyllës ku mundet të riparohet.

2.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (kodi: 41046002) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi I shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, izolatorëve, riparimi i shtyllës, ndërrimi i konzollave etj.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumator), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), Rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave, SHMT-ve, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Skivjan (kodi: 80080009) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë (një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në TS 10/0.4 kV ne Skivjan te Xhamia dhe rregullimi i TS 10/0.4 kV Hereq.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dobrusha (kodi: 50052001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Prekallë, Dobrush, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berisha, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe e Epërme dhe Ruhoti.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te dëmtuara të TM/përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gremniku (kodi: 52000011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i tri shtyllave të tensionit të mesëm, lokacioni – Kpuz.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hoqa e qytetit (kodi: 30035005) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; afariste: Resturant “Kështjella”, “Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit” dhe Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

2.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamushë (kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulëtet I, Serbica e ulet II, Lagjja Medvec, Pompat e Ujit.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladova do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gërmove, Germova e ulet, Sodovine, Pompa Lindi, Mobilieria, Plastika, Remniku i ri,Goshice Kulla, Verban

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit dhe ndërrimi i izolatorëve.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte, Begaj .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e fshatra (kodi: 73000003) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, kontrolli i trafove për vaj dhe ndërrimi i izolatorëve në Pasomë.

06.07.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H07)do të ndërprehet:

NS 35/10kV Prizreni IV (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:00  deri ne ora 18:00

Vendet: Rrugët: 10 Kukësi (një pjesë), 11 Ismet Jashari (një pjesë), 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 413 Rugova, 414 Ymridin Çengaj (një pjesë), 415 Bashkim Sukaj (një pjesë), 417 Xhevat Berisha, 419 Karavanet, 420 Mehmet Hasi (një pjesë), 421 8 Marsi,  422 Selajdin Berisha, 423 Toplica (një pjesë), 431 Turgut Ozal, 432 Liman Shala, 433 Elbasani, 437 Mbreti Pleurat, 438 Tirana, 441 Brigada 128, 468 Nehat Berisha, 474 Bashçarshia, 476 Martirët e Tusuzit, 478 Arsim Berisha, 8 William Walker (një pjesë), “KABASHI HOLDING”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, “PROEX”Sh.P.K. në rrugën 438 Tirana, 10 Kukësi, 417 Xhevat Berisha, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë), 584 Bajram Curri (një pjesë), 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari, 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 340 Mentor Krasniqi (një pjesë), 343 Lazër Lumnezi, 346 Pal Paluca, 347 Hyse Rexhepi, 349 Themistokli Gërmenji, 357 Pushkatarët, 358 Bujtinat, 359 Iljaz Kuka, 360 Adnan Krasniqi, 362 Papa Gjon Pali, 366 Anton Çetta, 368 At Gjergj Fishta, 381 Indrit Cara – Kavaja, 382 Azem Hajdari, 384 Behari dhe Sheshi Shadërvani, 115 Joni, 117 Dzemail Bjedic, 118 Jani Vreto, 119 Azem Bejta, 122 Xhemil Fluku, 125 Mbreti Pirro, 126 Bajo Topulli, 127 Ibrahim Lutfiu, 128 Feriz Susuri, 138 Besëlidhja, 383 Laçaniku, 4 Remzi Ademi, 5 De Rada, 437 Mbreti Pleurat (një pjesë) dhe 8 William Walker (një pjesë) dhe Spitali Rajonal i Prizrenit dhe 4 konsumatorë komercial në rrugën 437 Mbreti Pleurat, Fat Group dhe KFOR-i Turk.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje totale e nënstacionit.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shiroka (kodi: 32000019) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

3.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bodrumi (kodi: 30000014) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Fshati Shirokë dhe një pjesë e rrugës 560 Brigada 123

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

4.

Nga TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Randobrava (kodi: 30034010) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Randobravë, Retije e Ulët, Retije e Epërme

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  revizion në LP 10kV, ndërrim/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Luzhan (kodi: 10013011) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prugovci-1 (te Villa Natyra Vërbovcët, Lupçi i Poshtem, Vranidollin, Tenezhdollin dhe kazerme e FSK-së në Vranidoll.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeqel, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Hertica, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

3.

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Miradi e Eperme (kodi: 15018019) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave, shtrëngimi i përçueseve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Istogu I (kodi: 54000008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Istogu i Poshtem, Muzhevin Arifaj, Muzhevin Blakaj, Muzhevin Gateri, Muzhevin 1, Ukaj, Dragolevci i Ulte, Luga Kulla,Dragolevc Gateri, Shpatoll,Muzhevin Balaj Kabashte Tomoc,Sylaj Balaj LLuga,Istogu ETC,Muzhevin Jahaj Dragolevc e Reja,Si dhe HC” Burimi” Istog-BRRE.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, ndërrimi i Bazave ne TS Lagjeja Sylaj  Tomoc

2.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zallaqi (kodi: 50052003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Gurakoc Musollët, Gurakoc, Përkallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovice, Osojan, Tupeq, Bllagaq dhe Dreja.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm/përforcimi i rrjetit të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

Nga TS 35/10 kV Shupkovci I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (kodi: 70000101) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofc, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjeti në Bajgorë nga shtyllat e vjetra në të rejat.

2.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq dhe Brusnik.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  zëvendësimi i shtyllave të dëmtuara dhe izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Lladovë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-BENTAKOSI I RI, gurthysi-MOGILLTE, fabrika -UJSJELLSIT dhe Godeni

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave 12m dhe izolatorëve të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (kodi: 60062002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Prelepnica  Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat fshat, Kmetovac  Kabi, Planeti, T.S Repetitor – Maja e Gjelbër, Prelepnica, Kosaqi, Silova dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi I kokave kabllovike Perlepnicë- hymje.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sllovia (kodi: 41000003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallush, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve , izolatorëve riparimi i  shtyllës ku mundet të riparohet.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi: 82081007) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë dhe Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, montimi i  ndarësit linjor.

06.07.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Meje 1 (Lapidari) (kodi: 80080006130) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/04kV TS Shishmon I rrafshet 2 (kodi:80080006032prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10 0.4kV TS Dallashaj (kodi:80080006137)  prej orës 09:00 deri ne ora 17:00

Vendet: Meje 1, Shishmon i Rafshet dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (kodi: 80080012) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet:  fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe  Zhdrellë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllave nën tension.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja nr.5 (kodi: 19000076) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 12:50-13:00

Vendet: rr.Muharrem Fejza një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku dhe rr.Abdullah Presheva.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja nr.5 (kodi: 11000076) prej orës 09:00-09:10 dhe nga ora 12:50-13:00

Vendet: rr.Muharrem Fejza një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku dhe rr.Abdullah Presheva,

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Sami Rexha EURO KENI sh.p.k (kodi: 19000076268) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV Bujar Hasani”BTP HOLDING”Sh.P.K (kodi: 19000076174) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV “EURO STIL”SH.P.K.Shefqet Kabashi (kodi: 19000076154) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV Morina -IB” (kodi: 19000076017) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV ADK NTSH (objekti banesor) (kodi: 19000076177) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV NP”Krapi -com”-Faik Krapi (kodi: 19000076027) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

TS 10/04kV “3B Projekti”sh.p.k.Bekim Rrahmon Canaj (kodi: 19000076169) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr.Muharrem Fejza një pjesë, rr.Beqir Kastrati, rr.Mbreti Genc, rr.Lot Vaku, rr.Abdullah Presheva,

Arsyeja: Projekte investive, renditjen e trafove.

4

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja nr.4 (kodi: 11000075) prej orës 13:00-13:10 dhe nga ora 17:50-18:00

Vendet: Lorent Loshaj “LENTI Construction”sh.p.k, NN” Mataj”, Lagja e spitalit 10(R.Hajdari),Shpk.”Partner & Dervisholli”,Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION”SH.P.K,Shefqet Qazim Gashi NTN “Labi-Com”,Milazim Veliu rr.Sali Nivica,Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK, Ekrem Qarolli”PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K,Gashi”VG CONSTRUCTION”, Banesat e Zariqve 2 (anej prronit), Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K, Rezervoari 1 dhe Pompat e Ujësjellësit Batllavë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndërsit e tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lorent Loshaj “LENTI Construction”sh.p.k (kodi: 11000075098) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV N.N-Mataj (kodi: 11000075171) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Lagjja e Spitalit 10(R.Hajdari) (kodi: 11000075101) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Lagjja e Spitalit 10(R.Hajdari) (kodi: 11000075102) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Ekrem Qarolli Partner Dervisholli IngSh.P.K (kodi: 11000075265) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Arif Dermishi 4A shpk (kodi: 11000075271) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (kodi: 11000075225) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION”SH.P.K (kodi: 11000075260) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Shefqet Qazim Gashi NTN “Labi-Com” (kodi: 11000075122) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (kodi: 11000075173) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Lirije Morina “PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK (kodi: 11000075258) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Ekrem Qarolli”PARTNER & DERVISHOLLI”SH.P.K (kodi: 11000075257) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Korab Gashi”VG CONSTRUCTION” (kodi: 11000075242) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Banesat e Zariqëve 2 (anej Prronit) (kodi: 11000075153) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K (kodi: 11000075261) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (kodi: 11000075120) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: rr.Muharrem Fejza, objektet e lartë cekura.

Arsyeja: Projekte investive, zhvendosjen e tensionit të ulët dhe vendosjen e kthinës mbrojtëse transformatorike.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Valon Vataj”KAWA GROUP”SH.P.K (kodi: 19000075074) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

TS 10/04kV Rojal shpk.-Arber Kryeziu (kodi: 19000075026) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Kawa Group, Rojal Sh.P.K

Arsyeja: Projekte investive, zhvendosjen e tensionit të ulët dhe vendosjen e kthinës mbrojtëse transformatorike.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lagjëja e spitalit 10 (kodi: 11000017133) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Lagjja e Spitalit.

Arsyeja: Projekte investive, zhvendosjen e tensionit të ulët dhe vendosjen e kthinës mbrojtëse transformatorike.

8.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lagjja e Spitalit 10 (kodi: 19000025259) prej orës 13:00 deri në ora 18:00

Vendet: Misin Deli Thaqi “Lirimi ACL”.

Arsyeja: Projekte investive, zhvendosjen e tensionit të ulët dhe vendosjen e kthinës mbrojtëse transformatorike.

9.

NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) nga ora 13:00 deri 13:30 dhe nga 17:30-18:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave tensionit të mesëm.

NS 10/0.4[kV] që mbesin pa tension nga ora 13:00 deri 18:00 janë:

NS 10/0.4[kV] Vuçak       Kodi:16023003060)

NS 10/0.4[kV] Xhurgjicë trafoja e vjetër Kodi:16023003061)

NS 10/0.4[kV] Xhurgjicë trafa te Shabani               Kodi:16023003062)

NS 10/0.4[kV] Gjurgjicë, Morinë e Ulët Kodi:16023003161)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup trafoja e vjetër           Kodi:16023003052)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kurumët   Kodi:16023003053)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Afrimi        Kodi:16023003055)

NS 10/0.4[kV] Orllat mahalla e xhamise te Qallakët           Kodi:16023003064)

NS 10/0.4[kV] Bujupët-Kodralit ZPRR 2016            Kodi:16023003198)

NS 10/0.4[kV] Tërpezë trafoja e vjetër   Kodi:16023003068)

NS 10/0.4[kV] Tërpezë te shkolla              Kodi:16023003069)

NS 10/0.4[kV] Tërpezë te Lahovit             Kodi:16023003070)

NS 10/0.4[kV] Sabit Kleçka           Kodi:16023003176)

NS 10/0.4[kV]    Kodi:16023003247)

NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqet trafoja e vjetër      Kodi:16023003065)

NS 10/0.4[kV] Orllat  Bytyqët e pompës së benzinës        Kodi:16023003067)

NS 10/0.4[kV] Lagja Bytyqi-Orllat              Kodi:16023003192)

NS 10/0.4[kV] Bytyqët- e reja (bashkë- investim)              Kodi:16023003215)

NS 10/0.4[kV] Hasan Gashi “GURËBARDHI”shpk Kodi:16023003199)

NS 10/0.4[kV] Shpk “Graniti&Co”- Kleçkë              Kodi:16023003229)

NS 10/0.4[kV] “Joni Fix”- Sami Zogaj        Kodi:16023003243)

NS 10/0.4[kV] Gani S Krasniqi     Kodi:16023003246)

NS 10/0.4[kV] Negrovc Llokma   Kodi:16023003056)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te shkolla              Kodi:16023003057)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Pllavit                Kodi:16023003058)

NS 10/0.4[kV] Negrovc te Vargi Kodi:16023003059)

NS 10/0.4[kV]    Kodi:16023003244)

NS 10/0.4[kV] Berishë te antenat             Kodi:16023003071)

NS 10/0.4[kV] Novosellë trafoja e vjetër               Kodi:16023003072)

NS 10/0.4[kV] Novosellë trafoja e re       Kodi:16023003073)

NS 10/0.4[kV] Divlak       Kodi:16023003074)

NS 10/0.4[kV] Kleçkë e re             Kodi:16023003194)

NS 10/0.4[kV] Orllat Bujup te Kryqi          Kodi:16023003054)

NS 10/0.4[kV] Orllat Mahalla e xhamisë, trafoja e vjetër te xhamia Kodi:16023003063)

NS 10/0.4[kV] Orllat Shkolla e re                Kodi:16023003160)

NS 10/0.4[kV] Foniqët   Kodi:16023003175)

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e Re.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i trafostacionit të TS-it të ri.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 09:00-09:45 dhe17:15-18:00

Vendet: fshatrat: Açarevë, Burojë, Burojë-Lagjja: Beqani, Duraku, Haliti, Hoti, Kastrati, Man Hajdini, Shala, Thaqi dhe te Xhamia, Izbicë, Izbicë-Lagjja Bajra, Klladernicë (një pjesë), Klinë e Ulët (një pjesë), Kopiliq, Kopiliq-Lagjja: Marinëve, Hatalaku, Kadrija, Kuqani, Smaka dhe Veseli,Kopiliç i Epërm, Kopiliq i Poshtëm, Turiqevc, Turiqevc – Lagja: Abazi, Ali Obrija, Halimi, Hoti dhe Lutani, Llaushë, Llaushë-Lagjja: Ajet Haziri, Aliqku, Bibaj, Bekteshi, Berisha, Bimbashi, Gashi, Haziraj, Lani, Qerimi, Rrecaj, Gecajve, Shabani, Shatri, Sylani, Tropëve, Zejnullahu dhe Zyrani, Rakincë, Resnik (një pjesë) dhe Vojnik.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehen në stabiliment dhe pa tension mbesin trafostacionet:

TS/10 kV Açarevë e vjetër(kodi: 74000006029) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

TS/10 kV Açarevë-Haxha (kodi: 74000006060) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

TS/10 kV Açarevë e vjetër (kodi: 74000006025) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

TS/10 kV Açarevë-Veseli (kodi: 74000006026) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

TS/10 kV Açarevë e re (kodi: 74000006027) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

TS/10 kV Açarevë-Oruqi (kodi: 74000006028) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

TS/10 kV Açarevë Syla (kodi: 74000006030) prej orës 09:00 dhe prej orës 18:00

Vendet:  Fshati  Açarevë.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i përçuesit ekzistues, demontimi i konzollave ekzistuese, shtrirja e përçuesit të ri, montimi i konzollave metalike, montimi i izolatorëve, tokëzimi i shtyllave të tensionit të mesëm, si dhe elementet tjera përcjellëse.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Likovci (kodi: 74000001) prej orës 12:00-12:45 dhe15:45-16:30

Vendet:  Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

4.

Nga TS 110/10(20)[kV] Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Plluzhinë-1 Xhamija (kodi: 74000001027) prej orës 12:00 deri në ora 16:30

TS 10/04 kV TS Plluzhinë-Nurakt (kodi: 74000001040) prej orës 12:00 deri në ora 16:30

Vendet:  Plluzhinë Xhamija dhe Nurakt.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i tansfromatorit, vendosjen e ndarësit të ri me siguresa si dhe vendosjen e shkarkuesve të mbitensionit.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qeveria e Kosovës ka mbajtur të hënën mbledhjen e 86…