Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

17 gusht 2023 | 16:39

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

18.08.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

NS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Prekazi  (kodi: 74000003) prej ores 10:00 deri ora 10:30

Vendet: fshatrat: Prekaz i Epërm – Lagjja: Brahaj, Dushkolli, Fazli, Hasani (një pjesë), Mustafaj, Neziraj dhe Zeneli, Prekaz i Ulët – Lagja: Kodrali, Lushtaku dhe Mehaj, Lubovecë, Mikushnicë dhe Vojtesh (një pjesë).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10 kV Skenderaj 

Nga Dalja 10 kV Prekazi  do të ndërprehen prej orës 10:00 deri ora 14:00  këta trafostacione:

1. NS 10/0.4kV Prekaz Hasani (kodi. 74000003013)

2. NS 10/0.4kV Prekaz (kodi. 74000003028)

3. NS 10/0.4kV Prekaz Fazliu (kodi. 74000003014)

4. NS 10/0.4kV Vojtesh e re (kod. 74000003027)

Vendet: Lagja Hasanaj – Prekaz i Epërm, Prekaz, Lagja Fazliu P.Epërm, Vojtesh.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përçuesve, pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

NS 35/10 kV  Peja II  do të ndërprehet:

LP 10kV J10 Asllan Çeshme (kodi: 50051002)  prej ores 10:00 deri ora 14:00

Vendet: rrugët: Agim Radoniqi (një pjesë), Asllan Çeshma, Azem Bejta, Bege Maliqi, Beteja e Albulenës (një pjesë), Dëshmorët e Peklenës (një pjesë), e Çamërisë, Gjergj Fishta, Jusuf Kelmendi (një pjesë), Kapetan Rudi, Mbreti Bardhyl, Rifat Burxheviq (një pjesë), Sylë Tabaku dhe Tahir Coli.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave te thyera.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

TS 10/04kV Prugovc-Kaqurrët (kodi: 13000002045)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet: Një pjesë e rr. Blinishta, një pjesë e rr. Ilir Maloku, një pjesë e rr. Qazim Dragusha

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Vërejtjeje.-Ne NS 10/0.4 kV Prugovc-Kaqurët do te shkyçet vetëm ajo dalje 0.4 kV në të cilën punohet.

 

19.08.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

NS 35/10 kV Prizreni III  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J14 Lakuriqi IV (kodi: 30032014) nga ora 10:00 deri ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Sylejman Rrotlla.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kontrollimi dhe pastrimi i nënstacionit.

 

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekollë-Hajkobillë  (kodi: 14016004) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave shtrëngimi i përçueseve.

2.

Nga NS 35/10 kV Mazgit  do të ndërprehet:

LP 35/0.4kV Europlast-Siqevë (kod: 10016001001) prej orës 09:00 deri ora 14:00.

Vendet:  Europlast- Siqevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

3.

Nga NS 35/10 kV Mazgit  do të ndërprehet:

LP 35/0.4kV SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave (kodi: 10016001002)  prej orës 09:00 deri ora 14:00.

Vendet:  SH.P.K.-LLC”APOLLONIA”  Fabrikë e Tjegullave

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

4.

TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Graçanica 2 (kodi: 10014003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Graçanica një pjesë.

Arsyeja: Shkyçje për siguri- ndërrimi i transformatorëve rrymor dhe zhvendosja e grupeve matëse.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1

Nga dalja 10 kV V.Gervalla   do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Adem Hasani – Doniki (kodi: 40000031228) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Vendet: TS Adem Hasani – Doniki.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë.

2.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1

Nga dalja 10 kV Qyteti  do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Halit Ibishi (kodi: 40000001316) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Vendet: TS Halit Ibishi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë.

3.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1

Nga dalja 10 kV Qyteti do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Ymer Hetemi (kodi: 40000001213) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Vendet: TS Ymer Hetemi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë.

4.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1

Nga dalja 10 kV Qyteti do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Halit Ibishi (kodi: 40000001211) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Vendet: TS Halit Ibishi.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë.

5.

TS 110/35/10kV Ferizaj 1

Nga dalja 10 kV Qyteti do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS “KECA” rr. Varoshit (kodi: 40000001216) prej orës 15:00 deri në ora 16:30

Vendet: TS “KECA” rr. Varoshit

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, testimi i transformatorit të fuqisë.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Loxha (kodi: 51000008) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: fshatrat: Graboc, Lubeniq, Loxhë, Raushiq, Raushiq i Ri (një pjesë), Strellc i Epërm, Zagermë (një pjesë) dhe Zllopek (një pjesë), si dhe një pjesë e rrugës Dardania 2.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve; ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i rrjetit dhe shtrëngimi i përçuesve.

Punime në projekte investive

Prishtinë

 

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:               

Nga dalja 10kV Livadicë në Stabiliment Dumicë Kulla nga ora 09:00 deri 16:00

Pa tension mbesin:

1.NS 10/0.4kV Dumnicë Tihovc 1       14000011126

2.NS 10/0.4kV Dumnicë Uka Drite private    14000011127

3.NS 10/0.4kV Dumnice Tihovc 2       14000011128

4.NS 10/0.4kV Dumnica e Epërme     14000011129

5.NS 10/0.4kV Dumnicë te Ilmija       14000011218

6.NS 10/0.4kV TSSH Dumnicë te Jetoni        14000011250

7.NS 10/0.4kV TS shtyllë Azemovit ZPRR 2016       14000011292

8.NS 10/0.4kV TS: Dumnicë te shitorja e Bellanit ZPRR      14000011331

Vendet: fshati Dumnicë.

Arsyeja: Projekte investive, realizimi i punimeve ne TSSHM – Dumnicë Tihovc 2  – ekzistuese.

2.

Nga TS 220/10kV Drenas do te ndërprehet:

Dalja 10 kV  Gllobari 2 (kodi: 16100028) prej orës    09:00  deri në ora 11:00

Vendet: Bletare (Gllobare), Terstenik dhe Vërbovc.

Arsyeja: Projekte investive, demontimi i rrjetit të vjetër.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) prej orës 09:00-09:30 dhe  16:30-17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Malisheva 

Nga Dalja 10kV Mirusha prej orës 09:00 deri ora 17:00 do të ndërprehen këta trafostacione:

TS 10/0.4 kV Ipko Anttena (kodi: 82082002004) 

TS 10/0.4 kV HOTEL- RESTORANT  ” Centar Park (kodi: 82082002012) 

TS 10/0.4 kV LLAPQEVE I (kodi: 82082002025) 

TS 10/0.4 kV LLAPQEVE II (kodi: 82082002026) 

TS 10/0.4 kV MRASOR Ujëvara (kodi: 82082002027) 

TS 10/0.4 kV MRASOR (kodi: 82082002028) 

TS 10/0.4 kV Mirusha-Ujëvara (kodi: 82082002041) 

Vendet: Mirushë, Llapçevë dhe Mrasor.

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e urave në rrjet për energjizimin e rrjetit, projektin  investiv Lot 28 Mirusha.

19.08.2023

                                                        Punime nga pala e tretë

 

Gjilan

1.

Nga NS 110/10 [kV] Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bresalci (kodi: 63000010) nga ora 10:00 deri 13:00

Vendet: Fshatrat: Bresalc, Gadish, Jabuq (një pjesë), Kishnapolë, Koretishtë, Livoç i Epërm (një pjesë), Mehir (një pjesë), Parallovë, Ponesh, Ponesh i Vogël, Sllakoc i Epërm, Sllakoc i Poshtëm Zhegoc i Epërm, Zhegoc i Ulët dhe Vërbicë e Zhegocit.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik dh projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Tashmë Kylian Mbappe është rikthyer në skuadrën e Luis Enriques,…