Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

29 gusht 2023 | 16:49

30.08.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

 

1.

TS 35/10 kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Uglar (kodi: 60060016)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Bilincë, Inatoc (një pjesë), Llovcë, Malishevë, Malishevë e Poshtme, Pograjë, Sllubicë (një pjesë), Stublinë, Uglar dhe Zabeli i Sahit Agës.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- drejtimi i shtyllave të tensionit të ulët ndërmjet shtyllave të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (kodi: 82082001) nga ora 12:00 deri 14:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumator). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllës së thyer të tensionit të mesëm, evitim rreziku.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10kV J29 KFOR-i Kosova Filmi (kodi: 12000025) nga ora 10:00 deri 13:30

Vendet: KFOR-i.

Arsyeja:  Ndërprerje për siguri, zhvendosja e kabllove të daljeve ë stabilimente.

2.

NS 110/10 kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Sigurimi social (kodi: 12000020) prej orës 11:30 deri 15:00

Vendet: Gjyqi, Emin Duraku, Xhamia e Llapit dhe Kodra e Trimave.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, zhvendosja e kabllove të daljeve në stabilimente.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Peja II do të ndërprehet:

TS 10/04kV Asllanqeshme 2 (kodi: 50051002003) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet:  Një pjesë e rr. Asllan Qeshmja.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, kalimi i rrjetit në shtylla të betonit.

31.08.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthyesi – Bentakosi i Ri, gurthysi-Mogillte, fabrika – Ujësjellësi dhe Godeni.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i trasformatorit.

Nga NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ropotova (kodi: 62000014) nga ora 09:00 deri 16:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave.

Mitrovicë

NS 10[kV] Shupkovci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Betonjerka (kodi: 70000104) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: Agim Ramadani, Kemajl Ataturku, Fan Noli (një pjesë), Maria Shllaku (një pjesë), Nystret Musa (një pjesë), Shemsi Ahmeti (një pjesë), Bislim Bajgora (një pjesë), Brigada 141 Mehë Uka (një pjesë), Esat Meholli (një pjesë), Kalabria (një pjesë), Rifat Dedia (një pjesë) dhe Halim Bajgora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i ilnjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV J03 Baicë (kodi: 16100008) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Baincë, Korroticë e Ulët, Tërdevc, Abri dhe Çikatovë e Re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

 

 

Prizren

1.

Nga TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kulla (kodi: 31000004 ) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: 1 Adem Jashari (një pjesë), 181 Pellazgët, 190 Ulpiana, 192 Tefik Çanga (një pjesë), 193 Marie Kraja (një pjesë),193 Fahredin Hoti (një pjesë), 198 Vjosa, 199 Shkodra (një pjesë), 2 Ukë Bytyqi (një pjesë), 201 Ajdin Rrahmanaj, 202 Akili, 203 Elena Gjika (një pjesë), 204 Beteja e Kabashit, 205 Janina, 208 Flamuri (një pjesë), 216 Rozafa Kulla, 217 Selver Maçkaj, 222 Ali Pashë Tepelena (një pjesë) dhe 225 Ali Ibra (një pjesë).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Rahoveci (kodi: 30000015) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I, Tulltorja II.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuara).

Ferizaj

TS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Breza (kodi: 40044003) nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Hotel Breza dhe Junior, Vikendicat, Jazhinca, Sevce, Vërbishtica dhe bizneset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat ndërrimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, riparimi i shtyllës.

31.08.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003) në dy termine nga ora 09:00 deri 09:15 dhe nga ora 14:45 deri 15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleqkë e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10[kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Nga NS 10/0.4kV Stabilimenti për Negrovc nga ora 09:00 deri në orën 15:00 do të ndërprehen:

1.TS 10/0.4kV Negrovc Llokma kodi: 16023003056

2.TS 10/0.4kV Negrovc te shkolla kodi: 16023003057

3.TS 10/0.4kV Vuqak kodi: 16023003060

4.TS 10/0.4kV Negrovc te Pllavit kodi: 16023003058

5.TS 10/0.4kV Negrovc te Vargi kodi: 16023003059

6.TS 10/0.4kV ……………… kodi: 16023003244

7.TS 10/0.4kV Gani S Krasniqi kodi: 16023003246

8.TS 10/0.4kV PLLUMBI PLAST SH.P.K’  Ilir Krasniqi kodi: 16023003282

Vendet: fshatrat. Negroc dhe Vuqak.

Arsyeja: Projekte investive, përmirësimi i vërejtjeve nga komisioni për pranim teknik.

31.08.2023

Punime nga palët e treta

Mitrovicë

Nga TS 110/10[kV] Vushtrria 2 të ndërprehen:

Dalja 10kV Ekstra (kodi: 73000006) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr,Bahri Kuqi, Shot Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shales, Drenicës, Adnan Shyti, Hoxh Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku, F.Sh Bega

Arsyeja: Punime sipas pëlqimit elektro-energjetik  dhe projektit të aprovuar.

Pejë

Nga NS 35/10[kV] Peja II të ndërprehen:

LP 10kV Dalja nr.3 (kodi: 50051003) nga ora 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rrugët: Ali Pashë Tepelena (një pjesë), Bajram Kelmendi, De Rada, Elena Gjika (një pjesë), Enver Hadri, Esat Berlajolli, Gjenerali Wesly Clarc (një pjesë), Isa Boletini, Lekë Dukagjini, Mbreti Bardhyl (një pjesë), Nëna Terezë (një pjesë), Onufri, Ramiz Xhema (një pjesë), Shaban Spahija (një pjesë), Shaqir Qavolli, Veslli Kllark, Viljem Voker dhe Xhevat Begolli.

Arsyeja: Punime sipas pëlqimin elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Përzgjedhësi i Zvicrës në futboll, Murat Yakin, ka folur në…