Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

12 shtator 2023 | 23:31

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

13.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Betoni (kodi: 40041002prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private Goden, Jahoc, Prush dhe Raçë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri- dislokimi e shtyllës te rreth rrotullimi në rr. Ferizaj-Shtime.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 22 Preoci (kodi: 10000001prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Preoci, Llapnasella, Spitali i Zemrës EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika, Magjistralja Prishtinë- Ferizaj, Lagjja Marigona Rezidencë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm të daljes në magjistrale.

14.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajqin-Pollat (kodi: 14000014prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Buzëllap, Dobërdol, Kërpymeh, Metehi,  Repë, Pollatë, Dvorishtë, Zhiti, Sylevicë, Brecë,Tërnavicë, Marinc, Bradash, Peran, Bajqinë, Murgull, Pakashtic e Poshme, rr,Vlora

Arsyeja: Mirëmbajtjeje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Trasing (kodi: 16100010prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sllatinë e Vogël, Korroticë e Epërme, Korroticë e Naltë, Te Kroi i Mbretit, Sankofc, Krivovë, Sllatinë e Madhe.

Arsyeja: Shkyçje për siguri, vendosja  e dy konzollave në pikën ku kryqëzohen këta dy largpërçues.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10kV Poslishta (kodi: 30035006prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve tëdëmtuar).

2.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive –  revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve tëdëmtuar).

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prekazi (kodi: 74000003prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Prekaz i Ulët, Prekaz i Epërm,  Mikushnicë dhe Lubavec.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, shtrëngimi i përçuesve ndërrim izolatorëve dhe  siguresave  10 KV  kontrollimi i TR për vaj.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ropotova (kodi: 62000014prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bozhec, Busavatë, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit me shtylla te reja te betonit, shtrëngimi i përçuesve.

Pejë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshani (kodi: 51000005prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Ramon, Gllaviqicë, Leshan, Jabllanicë, Rosuja dhe Cvërk e Thatë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogna, Jabllanica e Madhe dhe BRRE-Hidrocentrali Radavci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm, bartje e rrjetit, shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Raq-Moglica (kodi: 81000117prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

14.09.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002prej orës 09:00-09:30 dhe  16:30-17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave  të tensionit të mesëm.

2.

TS 35/10 kV Malisheva 

Nga Dalja 10kV Mirusha prej orës 09:00 deri ora 17:00 do të ndërprehen këta trafostacione:

TS 10/0.4 kV TURJAKA V(Dani Petroll) (kodi: 82082002001

TS 10/0.4 kV BUBEL II (kodi: 82082002002

Vendet: Turijak-Dani Petrol,Bubel.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i ndarësit të 10/20 kV, konzollave, izolatorëve, shkarkuesve dhe transformatorëve.

14.09.2023

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bodrumi (kodi: 30000014) nga ora 11:00 deri në ora 17:00

Vendet: Atmaxhë, Nasheci I, Nasheci II, Mazrek, Kojushë, Nashec, Gurshitë, Gjonaj I, Gjonaj II, Gjonaj III dhe  Zym.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ashtu si në vende të tjera në Europë rastet me…