Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

15 shtator 2023 | 16:38

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

Punime nga palët e treta

16.09.2023

Pejë

1.

TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika e Farave (kodi: 52000010) nga ora 10:00 deri 16:00

Vendet: Fab. e farnave, Fab. e ushqimit të kafshve, Agrobutrinti.

Arsyeja:  Mirembajtja Preventive, Testimi i nderperesit,

Punime nga palët e treta

17.09.2023

Pejë

1.

TS 110/10kV Deqan do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Deqani  (kodi: 53000003) nga ora 10:30 deri në 16:00

Vendet: Rrugët: Agush Gjoci (një pjesë), Bedri Shala (një pjesë), Bekim Berisha (një pjesë), Dëshmorët e Deçanit, Dëshmorët e Kombit, Dëshmorët e Kombit-Baballoq, e Demostratave, Haki Povataj, Himë Mushkolaj, Isa dhe Valdet Kuçi, Luan Haradinaj, Luigj Gurakuqi, Mehmet Ukaj, Mentor Tolaj, Nagip Cacaj, Qamëria, Rrustem Bruqi, Sadri Demukaj, Sali Hadergjonaj (një pjesë), Salih Çeku, Shaban Polluzha, Sheshi Mentor Tolaj, Skendërbeu dhe Uçk-së (një pjesë). Fshatrat: Carabreg, Carabreg i Ulët, Carabreg i Epërm, Dobrunaj (një pjesë) dhe Lloqan (një pjesë).

Arsyeja: për realizimin e sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas PEE dhe Projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni I pranimeve teknike

18.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Badovci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mramor-Slivovë (kodi: 10014001)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Likovci (kodi: 74000001) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë..

Arsyeja:  Mirembajtje preventive- Rregullimi i ndarsav ne trafo shtylla

Gjakovë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Rahoveci (H05) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Malisheva (H07) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV  prej orës 10:30  deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), 610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë), 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë), Spitali i Qytetit në rrugën 608 Hamdi Berisha, 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Viliam Voker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker. Fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmiz, Lubizhdë (1 konsumatorë) dhe Senik (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 557 Bedri Berisha (1 konsumatorë). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës, Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë, Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë, Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë, Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë, Banjë, Bellanicë dhe Gajrak.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Ndërrimi i izolatorëve, rregullimi i urave, vendosja e rrufepritësit.

Prizren

1.

Nga  TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV  Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP  Uzgur Yilmaz në Zhur. Fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë dhe Planejë.”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K.  Në Milkë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, Revizion i daljes 35kV (shtrengim i perquesve, ndrrim I izolatoreve te demtuar)

Ferizaj

1. TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (kodi: 41048002)  nga ora 09:30 deri 14:30

Vendet: Magure, Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine, Poturovc, Gllanice

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Zavendsimi I shtyllave thyme me të rejat ndrrimi I perqusve ndrrimi I izollatorve

Gjilani

1.

Nga  TS 110/35kV Gjilani 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Artanë vetëm 2 NS 35/0.4kV nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Minierat 6kV.

Arsyeja: Mirmbajtje Preventive, Ndërrimi i izollatorve K-3.

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vasileva (kodi: 16100006) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Pokleku,Vasileva,Sefë Hasi-Ferma e lopëve,Rexhep Cërrvadiku.

Arsyeja:  Projekte investive, Montimi i ndaresit.

19.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (Kodi: 14000010) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat:Sibofc,Lluzhan,Penuhë,Lupç i Epërm,Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Vendosja dhe premontimi i shtyllave, shterngimi i perçueve.

2.

NS 220/35/10 [kV] Podujevë do të ndërprehet: Degëzimi  10 kV

TS 10/04kV Pompa Dini priv (Kodi: 14000009088) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Konushec 1 (Kodi: 14000009089) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Burrice (Kodi: 14000009091) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Konushefc -Visoket bashkinv. (Kodi: 14000009222) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Konushevc Berishët ZPR 2015 (Kodi: 14000009254) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc Llapi (Kodi: 14000009365) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc Zeka (Kodi: 14000009366) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc I Eperm (Kodi: 14000009224) nga ora 10:30 deri 15:00

TS 10/04kV Sibovc i ultë (Kodi: 14015001018) nga ora 10:30 deri 15:00

Vendet: Fshatrat: Konushec,Buric dhe Sibovc i ultë nga nje pjesë

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Vendosja dhe premontimi i shtyllave, shterngimi i perçueve.

3.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznicë (kodi: 15019009) nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva..

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive.

Mitrovic

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kabllat (kodi: 73000001)  nga ora 09:00 deri 14:00

Vendet: Qyteti, policia dhe qendra.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndrrimi I nderpresit  ne  TSK Nr2   edhe kontrolli I trafove per  vaj

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja  10[kV] Jashanica( kodi: 52000003) nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Doberdol, Dush (një pjesë), Gjurgjevik, Gjurgjeviku i Madh, Jashanica, Jellovci, Klinavcë (një pjesë), Pogragjë, Resnik, Shtaricë, Siqevë dhe Ujëmirë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive- Nderrim i shtyllave TM 10kV perforcim rrjeti

Vërejtje

Dalja ka BRRE!

2.

Nga TS 110/10 kV  Istog do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rakoshi (kodi:54000001)  nga ora 11:00 deri 14:00

Vendet: Fshatrat: Zhakovë, Rakosh, Cërkolezi, ,Sine, Mojstir, Shushicë,Uqë,Suriganë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrim i shtyllave TM 10kV perforcim rrjeti

3.

Nga TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kastrati (kodi: 51000007) nga ora 10:00 deri 15:00

Vendet: Lagjja Dardania, Llozhani, Zllopeku, Poqesta, Belinca, Doberdoli, Babiqi, Pistoni, Sedefi.

Arsyeja: Mirembajtje preventive – Ndërrim i shtyllave të TM, bartje e rrjetit, shtërngim i përquesve, ndërrim i konzollave dhe izolatoreve.

Ferizaj

1.

Nga  NS 110/35/10kV Ferizaj 1 (Bibaj) do të ndërprehet dalja 35kV – H05:

NS 35/10kV Kaqaniku – H06 (kodi 400430) pa tension mbesin daljet 10kV nga ora 10:00 deri 15:00.

Vendet: Rrugët: 2 Korriku (një pjesë), Agim Bajraku, Dushkaja, Emin Duraku, Ganimete Tërbeshi (një pjesë), Ismajl Qemajli, Ismajl Raka, Skendërbeu dhe rruga Vllezërit Çaka (një pjesë) si dhe një pjesë e Kaçanikut, Agim Bajrami, Emin Duraku (një pjesë), Ismajl Raka, Ramadan Agushi dhe Uçk, Demush Bilalli, Dëshmorët e Lirisë, Emin Duraku, Ismajl Qemajli (një pjesë), Ismajl Raka, Lagja e Re, Migjeni he rruga Vllezërit Çaka (një pjesë).

Fshatrat: Biqec, Bob (një pjesë), Dubravë, Dushkaja, Kovaçec, Kukaj, Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Nikaj, Rekë, Soponicë, Tusha, Trimor (Kovaçec) (një pjesë), vajë, Kotlinë, Lumbardh (Kotlinë), Laq (një pjesë), Puset e Nikës (një pjesë), Strazhë, Bajnicë (një pjesë), Begrancë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magj.Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Qardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Ndërrimi i  izolatoreve K-3 ne linjen 35kV dhe bartja e rrjetit ne shtylla të reja.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Begunca (kodi: 61067010)  nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Begunca, Lubishte, Shoshare, Letnice, Vernakolle, Lagja Arifaj..

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Nderrimi i shtyllave te drurit me shtylla te reja , shtrengimi i perquesve.

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 09:30 dhe nga ora 16:30 deri 17:00

Vendet: Rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumatorë). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, largimi i urave TM

2.

TS 35/10 kV Malisheva  do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV  TS GARAQEVE (kodi: 82082002021nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: TS GARAQEVE.

Arsyeja: Projekte Investive, ndrrimi i ndarsit te 10/20 kw ,izolatorve ,shkarkusve dhe ndrrimi i konzollav , projektin  investiv Lot 28 Mirusha.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komandanti i FSK-së, Gjenerallejtënant Bashkim Jashari ka pritur në takim…