Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

20 shtator 2023 | 16:35

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

21.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

22.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jezerci (kodi: 40042003) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesë, konzollave, izolatorëve dhe bartja e rrjetit në shtylla të reja.

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Carraleva (kodi: 41046004) prej orës 09:30 deri në ora 14:30

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci,Caraleva Topilla, Llanisht, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, zëvendësimi i shtyllave të thyera me të rejat, ndërrimi i përçuesve,  izolatorëve dhe riparimi i shtyllës.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shkoza (kodi: 82000009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: CONDOR  SH.P.K., ” KOSOVA-PACK ” SH.P.K., MULLIRI NPT”VETONI”,ODS-METAL, ” GENDER ” SH.P.K., N.T.SH,,PISTA”, Rr.486 Xhelal Hajda-Toni, Rr.497 Shkelzen Krasniqi, Rr.498 Xhevat e Alajdin Elshani

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja, montim – demontim i shtyllave të dëmtuara.

Gjilan

1.

Nga TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehen trafostacionet në stabiliment për Binqë:

TS 10/04 kV Kabash-te Kisha (kodi: 61067003063) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Buzovik- te Bilalli (kodi: 61067003064) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kabash – Blind (kodi: 61067003075) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kabash – Kulla(kodi: 61067003076) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Binqa (kodi: 61067003078) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Shushet (kodi: 61067003079) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Buzovik te Bilalli (kodi: 61067003080) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Debëlldeh – hyrje (kodi: 61067003081) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Debëlldeh – Hasani (kodi: 61067003082) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Arena Sport (kodi: 61067003083) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Binqa e Re (kodi: 61067003084) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Kabash – te Varreza (kodi: 61067003087) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Debëlldeh-Qendra e skijimit (kodi: 61067003088) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

TS 10/04 kV Islam Ferat Hyseni, Hidrocentrali te Shushtë (kodi: 61067003351) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Kabashi, Binca, Shushtë, Buzoviku, Dëbellde dhe Hidrocentrali te Shushtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave te drurit te kalbura me shtylla te reja te druri.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqevci (kodi: 74000006) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Llausha, Rakinica, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe  Açarevë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive – rregullimi i ndarësve në trafo shtylla.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe  Caparci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrim i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar)

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baica (kodi: 16100008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Baincë, Korretic e Ulët, Abri, Tërdevc, Drenas një pjesë dhe Çikatovë e Re.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

22.09.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Pataqani (kodi: 82000001)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i konzollave, ngritja e shtyllave dhe shtrirja e përçuesit në projektin LOT 41 – Pataçani.

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehen trafostacioet:

TS 10/04 kV TS D3 (kodi: 19100008057) nga ora 09:00 deri ora 17:00

TS 10/04 kV TS D1 (kodi: 19100008031) nga ora 09:00 deri ora 17:00

Vendet: 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit D/2 HY.IV-A/2-15 dhe BB D1 HyrI Nr14

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

3.

Nga TS 110/10(20) kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS D9 (kodi: 19100016113) nga ora 09:00 deri ora 17:00

Vendet: 17.Rr.Agim Ramadani nr.13

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

22.09.2023

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat (kodi: 40000002) nga ora 09:00 deri në ora 11:00

Vendet: Fshati i Vjetër, Dardani, Sojevë, Mirosalë, Bibaj dhe  Zllatar.

Arsyeja: Punët që duhet te kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këngëtarja e famshme më origjinë shqiptare, Rita Ora së fundmi…