Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

21 shtator 2023 | 16:40

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

22.9.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekollë-Hajkobillë  (kodi: 14016004) prej orës 08:00 deri në ora 10:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Shkyçje për siguri- pastrimi  i   trasesë  drunjtë e  mëdhenj  mbi rrjetin e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët – zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

Mitrovicë

1.

NS 110/10 [kV] Vushtrria 2

Nga  Dalja 10 [kV] Tregu  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TSB Nr.5 (Kodi: 73000002002) prej orës 10:30 deri në ora 14:00

Vendet: një pjesë e rr. Bajram Curri, lagjja afër Radio Vicianumit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i panelit  të dëmtuar dhe punimi i kokave kabllovike.

23.9.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Deçani  do të ndërprehet:

Dalja 10(kV) Barani  (kodi: 53000002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Baran, Baran i Epërm, Baran i Ulët, Broliq, Buqan, Dubovik, Gllogjan (një pjesë), Isniq (një pjesë), Kamenicë (një pjesë), Kosuriq, Kotradiq, Kryshec, Llugagji, Nepole, Papiq (një pjesë), Prapaqan, Qallapek, Rashiq, Turjakë, Turjakë e Epërme, Turjakë e Ulët, Vranoc, Vranoc i Vogël dhe Vranoc i Madh.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Keqekoll-Hajkobillë  (kodi: 14016004) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishev dhe  Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive,  vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H09) do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtime  (H04) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 11:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: rrugët: 12 Qershori, 14 Dhjetori, Adem Jashari (një pjesë), Afrim Musliu (një pjesë), Ahmet Kaçiku, Ahmet Shtimja (një pjesë), Anton Çetta, Arben Hyseni (një pjesë), e Prishtinës, e Tiranës, Imer Devetaku, Jetë Hasani, Komandant Kumanova, Lagja e Pajtimit, Milaim Beka, Ymer Prizreni (një pjesë), Rrethrrotullimi për Godanc, Shaqir Tërshana (një pjesë),  Shefket Muhadini, Sheshi i Dëshmorëve, Sheshi i UÇK (një pjesë), Shtime, Smajl Gorani, Sylejman Vokshi (një pjesë), Ymer Prizreni (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Ahmet Shtimja (dhe sheshi), Imer Devetaku (një pjesë), Kompleksi Memorial Raçak, Qesta e Reçakut, Sheshi i UÇk-së (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), 2 Korriku (një pjesë), Anton Çetta (një pjesë), e Tiranës, Milaim Beha, Ruzhdi Salihu (një pjesë), Skenderbeu, Sylejman Vokshi (një pjesë), Wiliam Walker, Ramadan Kumanova (një pjesë), Skender Salihaj (një pjesë), Parku Teknologjik (2 konsumatorë komercial) dhe Shtime.       Fshatrat: Mollopolc, Petrovë, Raçak dhe Shtime (një pjesë), Godanc i Poshtëm dhe Godanc i Ulët, Davidovc, Gjugjaj (Gjurkoc) (një pjesë),  Gjurkoc, Rashincë, Vojnoc, Belincë, Caralevë, Greiçec (një pjesë), Karaçicë (një pjesë), Llanishtë (një pjesë), Pjetërshticë, Rancë (një pjesë), Topillë (një pjesë) dhe Zborc, Gllavicë, Koshare, Lagja e Salihajve (Poredime) (një pjesë) dhe Lubovci,

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, instalimi i FID (Fault Indicator Detector) në L.P. 35 [kV].

23.9.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 6 do të ndërprehen:

NS 10/0.4 [kV] TS Mikro 5 me (kodi: 19100016054nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/0.4 [kV] Menza 1 (kodi: 19100017016) nga ora 09:00 deri 17:00

NS 10/0.4 [kV] TS SU 9/3 (kodi: 19100006021nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: 19.Bulevardi Dëshmorët e Kombit p.n, 17.Rr.Agim Ramadani, 1. Dardania BB-9/4  L.1 HYR-1/4.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

2.

Nga NS 35/10 [kV] Parku i Biznesit do të  ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushniku (kodi: 16023003) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Llapushniku, Orllati, Negroci, Vuqaku, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçkë e re.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës nën tension dhe shtrirja e përçuesit të ri.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 14:00 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator); fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Projekte investive, ngritja e shtyllës nen tension dhe vendosja e konzollave si dhe kyçja e TSSH Lubizhdë 1 me kod 82082002014.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kijeva (kodi: 82082007) nga ora 09:00 deri në ora 09:30

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Lumnishte (kodi: 82082002014) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: një pjesë e Mirushës.

Arsyeja: Projekte investive, nënstacioni kalon me daljen e Mirushës.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV]  Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llausha  (kodi: 74000011) prej orës 08:30 deri në ora 17:00

Vendet: rrugët: Ali Gashi (një pjesë), Azem Bejta, Azem Galica-Saraj, Afër Stadionit (një pjesë), Bajram Zena-Saraj, Ilaz Kodra (një pjesë), Kuvendi i Kaçanikut-Saraj (një pjesë), Nëna Tereza-Saraj, Rasim Kiqina (një pjesë), Likfiduesit e Shtabit 1945-Saraj (një pjesë), Nak Berisha-Lagja II (një pjesë) dhe Ulpiana (një pjesë); fshatrat: Llaushë, Llaushë, Llaushë-Lagja Geci dhe Lagjja Rrecaj (një pjesë) dhe Polac (një pjesë).

Arsyeja: Projekte investive, vendosja e shtyllave të reja të tensionit të mesëm, konzolave dhe fiksimit të përçuesve për projektet Geci dhe Rreci, Llot 26.

23.9.2023

Punime nga pala e tretë

Prizren

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Bodrumi (kodi: 30000014) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Atmagjë, Gjonaj, Karashëngjegji, Kojushë, Mazrek, Nashec dhe Zym i Hasit.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit te aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Interi shkëlqeu në derbin ndaj Milanit në fundjavë, shkatërroi rivalët…