Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

26 shtator 2023 | 20:21

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

 27.09.2023

 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Mitrovicë

1.

Nga NS 35/10[kV] Shupkovci I

Nga Dalja 10kV Betonjerka do të ndërprehen nga ora 11:00 deri 14:30 këta trafostacione:

1.NS 10/04kV Lipa-Rahovë e re me kod: 70000104006

2.NS 10/04kV Lipa-Rahovë kulla me kod: 70000104046

3.NS 10/04kV Rahovë II me kod: 70000104047

Vendet: Fshati Rahovë

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, montimi i konzollës së  shtyllës 10kV fshati Rahovë.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

28.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga  NS 35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

LP 10kV Prelluzha (kodi: 18024003nga ora 10:00 deri ora 15:00

Vendet: Fidanishte,Fidanishte-Kastriot, Hashanët, Elektro monti, Palaj. Stanovci i Ulët-Durakt, Prelluzha, Gllavotini Bivolaku, Zhilivoda, Strovci dhe Bequku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave konzollave dhe izolatorëve.

2.

Nga NS 35/10[kV] Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllani (kodi: 14015002prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Kushevit,Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci1 dhe 2,Orllani, Vikendicat,Te Zahir Pajaziti

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni

Prizren

1.

Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive –  revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve tëdëmtuar).

2.

Nga TS 35/10[kV] Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10kV Hasi 2 (kodi: 30034003nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Lubizhda, Bregdrini, Lukia, Romaj, Kuzhnini, Dedaj, Kabashi dhe Rizam Holding.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive –  revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve tëdëmtuar).

28.09.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 220/10[kV] Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drenasi 3 (kodi: 16100003nga ora 09:00 deri 17:00

Vendet: Drenas (një pjesë)  dhe Qendra Zejtare Lokalet.

Arsyeja: Projekte investive, tokezimi I konzollave

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 6 do të ndërprehen:

Pa tension mbesin këta trafostacione:

1.TS 10/0.4kV TS D9 (kodi: 19100016113) nga ora 09:00 deri ora 17:00

2.TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010040) nga ora 09:00 deri në orën 17:00

3.TS 10/0.4kV Mikro 4 ( kodi: 19100010099) nga ora 09:00 deri në orën 17:00

Vendet: 17.Rr.Agim Ramadani nr.13, 207.Rr.Pal Palucaj Nr.2/A, 180.Rr.Jeronim De Rada Nr.17.

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit tëulët.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja: Projekte investive,  ndërrimi i konzollave dhe i izolatorëve si dhe energjenizimi i një pjese të rrjetit. 

2.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Beci (kodi: 80080010) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja:  Projekte investive, punime në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

3.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 13:00 deri 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë(një pjesë), Osek Pashë, Plançor dhe Skivjan.

Arsyeja: Projekte investive, punime në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

28.09.2023

Punime nga pala e tretë

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava (kodi: 40000009) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: fshatrat: Bibaj (4 konsumatorë), Fshati i Vjetër, Gërlicë, Komogllavë, Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Magjistralja Prishtinë-Ferizaj (1 konsumator) dhe Varoshi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe Projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Mitrovicë

1.

Nga NS 35/10[kV] Shupkovci I do të ndërprehet:

TS 10/04kV TS Hysi (kodi: 70000102006prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: TS Hysi.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike – për evitimin e vërejtjeve.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Opozita shqiptare kundërshton vendimin e qeverisë për themelimin e tre…