Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

28 shtator 2023 | 18:21

29.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049  nga ora 10:30 deri 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

30.09.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bajqinë – Pollatë (kodi: 14000014prej orës 09:00deri në ora 16:00

Vendet: Buzëllap, Doberdol, Kërpymeh, Metehi, Repë, Pollatë, Dvorishtë, Zhiti, Sylevicë, Brecë, Tërnavicë, Marinc, Bradash, Peran, Bajqinë, Murgull, Pakashticë e Poshme dhe rr.Vlora.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004prej orës10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Keqekolle, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave,  shtrëngimi i përçueseve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10kV Petrova (kodi: 41046002prej orës 10:00-12:00 dhe nga ora 14:00-16:00

Vendet: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe  Mullopolci.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i trafostacionit për shkak të mbingarkesës.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J20 TS-3 (kodi: 63000020prej orës 10:30-10:50 dhe nga ora 14:30-14:50

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6(Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit.

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV TS. 10 (kodi: 60063002prej orës 10:30 deri në ora 14:30

Vendet: rr. Skënderbeu,rr. Gursel Sylejmani, Kodra e dëshmoreve, te Përmendorja, rr. Shaban & Sami Ukshini.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i transformatorit.
Pejë

1.

Nga  TS 110/35/10kV Peja 1 do të ndërprehet:

NS 35/10kV Gurakoci (kodi 500520) – dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV prej orës 10:00  deri ne ora 15:00.

Vendet: fshatrat: Dobrushë, Gurakoc (një pjesë), Istog (një pjesë), Kashicë, Llukavc, Llukavc i Begut, Lubovë, Prekallë, Prigodë, Ruhot dhe Saradran, Gurakoc, Bllagaq, Dobrushë (një pjesë), Drejë, Zhabllaq (një pjesë), Gurakoc (një pjesë), Koshë (një pjesë), Oprashkë, Osojanë, Prekallë (një pjesë), Shalinovicë, Trubohovc, Tuqep, Zabllaq dhe Zallq, Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc.

Vrejtje! Dalja ka BRRE – Onix Solar – kodi: 50052006045

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave, bartje e rrjetit, shtrëngim i përçuesve, ndërrim i konzollave dhe izolatorëve.

30.09.2023

Punime në projekte investive

Pejë

1.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Gllareva (kodi: 52000009)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Dresniku, Shkolla, Benita kompani, Gllareva1 Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Çabiqi1,2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, Depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzalla e re.

Arsyeja:  Projekte investive, ngritja e shtyllave ne tension.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Shpenadija (kodi: 32000023)nga ora 09:00 deri nëora 13:00

Vendet: Serbica Trepetica, Shpendija, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja:  Projekte investive, shtrirje e përçuesve dhe montimi i izolatorëve.

2.

Nga TS 110/35/10 kV Prizreni 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Rahoveci (kodi: 30000015)nga ora 09:00-12:00 dhe nga ora 14:00-17:00

Vendet: Euro Graniti, Atmaxha I, Atmaxha II, Tupeci I, Tupeci II, Tupeci III, Landovica, Tulltorja I dhe Tulltorja II.

Arsyeja:  Ngritja e shtyllave ne projektet e Lot 16 në Atmaxha 2.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Llapushnik (kodi: 16023003)nga ora 09:00 deri nëora 17:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuçak, Xhurgjicë, Shkolla LLapushnik dhe Kleçka e Re.

Arsyeja:  Projekte investive, energjizimi i trafos.

30.09.2023

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bresana (kodi: 30036007) nga ora 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri”  Buzez, N.T.P. Qumshtorja Sharri Kuk dhe Restoran Opoja.

Arsyeja: Për realizimin e punimeve sipas  pëlqimi elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kosova Petroll (kodi: 73000003005) nga ora 10:00deri në ora 14:00

Vendet:  rr. Gjergj Kastrioti Skënderbeu.

Arsyeja: Dislokimi i tensionit të ulët  sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Fushë-Kosova II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Vragoli (kodi: 15018007) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet:  Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Realizimi i punëve sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
18 vite rrugëtim së bashku me ETC, destinacionin tuaj për…