Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

29 shtator 2023 | 16:32

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

01.10.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Skivjani (kodi: 80080009) nga ora 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Bitesh, Dobrixhë, Dujakë, Firajë, Hereç, Janosh, Jasiq, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Hilë, Palabardhë, Plançor, Skivjan dhe Zhdrellë (1 konsumator); rrugët: Dedë Gjon Luli (1 konsumator) dhe Pashko Vasa (një pjesë).

Arsyeja:  Projekte investive, punime në kuadër të LOT 10 Feeder 1 Gjakovë.

02.10.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjilan

1.

Nga NS 110/10[kV] Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ropotova (kodi: 62000014) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Berivojcë (një pjesë), Bozhec, Busavatë, Dobërçan, Drenoc, Drenoc i Ulët, Drenoc i Epërm, Dubovë (një pjesë), Gllogoc, Hodec (një pjesë), Miganoc (një pjesë), Pançellë, Petroc, Ranillug, Ropotovë e Madhe, Ropotovë e Vogël dhe Tomanc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllave të drurit të kalbura me shtylla të reja të drurit.

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Ismajl Qemajli  (një pjesë). Fshatrat: Begaj, Gojbulë, Gumnishtë, Karaçë, Novosella e Begut  (një pjesë), Shilovicë, Skroma, Studime, Studime e Ulët dhe Studime e Epërme.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja e ndarësit linjor në degëzimin për Bozhlan – Gumnishtë.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J22 Preoci (Kodi: 10000001) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e magjistrales Prishtinë-Ferizaj, Preoci 1,Preoci 2, Kozmetik Parfumeri Golding-re, HIB Petrolli, Objkt afarist te HIBI, Bujar Nuka, Arena auto, Autodardania -Valdet Gjonbalaj, Rexhep Beqiri, Veton Topanica “AS PLAST, Marigona Residence, një pjesë e Preocit,

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 110/35/10[kV] Palaj do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Palaj (kodi: 18024001) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovc, Tr private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

 3.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Barileve te Xhamia me (kod: 13000002049)  nga ora 10:30 deri në ora 15:30

Vendet:  TS Barilevë te Xhamia

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, ndërrimi i shtyllave të tensionit të ulët, zëvendësimi i përçuesve me kabllon ABC.

02.10.2023

Punime nga KOSTT-i

Ferizaj

1.

Nga  TS 110/35/10kV Lipjan (H07) do të ndërprehet:

NS 35/10(20)kV Magure  (H03) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10(20)kV prej orës 12:00  deri ne ora 16:00.

Vendet: fshatrat: Baicë, Fushticë e Poshtme, Fushticë e Epërme, Kishnarekë, Krajmirovc, Krojmir, Mirenë, Nekoc, Resinoc, Rrezja (një pjesë) dhe Shalë, Blinaj (një pjesë), Dorajë e Madhe, Dobrajë e Vogël, Krojbardh (Dorajë e Madhe), Leshan(Gllanic) (një pjesë), Magurë, Medvec, Poturoc, Qylagë, Rrezja, Torinë dhe Vërshec, Harilaç, Rrafshina (Treshnjevkë), Sllatinë (një pjesë), Treshnjevk (një pjesë) dhe Vrellë e Goleshit (një pjesë), Vrellë e Goleshit dhe një pjesë e Sllatinës dhe Sllatinë (te aeroporti), Aeroporti i Prishtinës në Sllatinë, konsumatorë komercial në fshatin Magurë, Medvec dhe Kodra e Goleshit, Terminali i ri i Aeroportit në fshatin Vrellë dhe AEC KOSOVA_Wind Power. Fox Marble.

Arsyeja: Punime nga KOSTT-i në TR1.

02.10.2023

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Malishevë do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dragobili (kodi: 82082006) prej orës 08:00 deri në ora  17:00

Vendet: rrugët: 605 Rilindja Kombëtare (3 konsumatorë), 608 Hamdi Berisha (1 konsumator), 557 Bedri Berisha (1konsumator); fshatrat: Astrazub, Dragobil, Drenoc, Guriq, Janqishtë, Kërvasari, Marali, Maxharrë, Pagarushë dhe Shkozë.

Arsyeja: Projekte investive, punime elektrike në kuadër të LOT 21 Malisheva.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Mirusha (kodi: 82082002) nga ora 09:00 deri 09:30  dhe nga ora 14:00 deri 15:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (1 konsumator), Imer Krasniqi (7 konsumatorë), 605 Hamdi Berisha (1 konsumator), 606 Pavarësia (1 konsumator). Fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave të tensionit të mesëm.

3.

NS 35/10[kV] Malisheva

Nga Dalja 10[kV] Mirusha do të ndërprehen nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Këto nënstacione:

NS 10/0.4[kV] Damenik Lapidari (Kodi: 82082002029)

NS 10/0.4[kV] Damenik (Kodi: 82082002030)

NS 10/0.4[kV] Damanek 3 (Kodi: 82082002039)

Vendet: Një pjesë e Damenekut.

Gjakovë

4.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ura e Terezive (kodi: 81000004) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq, Ujz.

Arsyeja:  Projekte investive,  ndërrimi dhe energjenizimi i trafos.

5.

Nga NS 110/10[kV] Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Bistazhini (kodi: 81000005)nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshatrat: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë, Smaq (një pjesë),

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i izolatorëve, transformatorëve dhe ndarësit.

Pejë

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Vitomirica (kodi: 50000010) nga ora 9:00 deri në ora 13:00

Vendet: Fshatrat: Dubovë, Dubovë e Madhe, Dubovë e Vogël, Fusha e Pejës (një pjesë), Katundi i Ri,  Novosellë, Vitomiricë , Vitomiricë I,II dhe III dhe Ozdrim. Rrugët: Selmon Lajqi (një pjesë), Tranzit,

Arsyeja: Projekte investive, përmirësimet e vërejtjeve të dëena nga komisioni i pranimit teknik.

Prishtinë

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 3

Nga  Dalja 10 [kV] Nr. 15 Kroni i Bardhë  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] SU-1/3 (Kodi: 12000035042prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] SU-1/3  (Kodi: 12000035097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: 28 Nëndori 1/3-H 3, 1. Dardania BB.1/3 H.1/6

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

02.10.2023

Punime nga pala e tretë

Mitrovicë

1.

Stabilimenti 10[kV] Shupkovci

Nga  Dalja 10 [kV] Sitnica  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Ndërtesa e kaltër-2 (Kodi: 70000103005) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Agim Hajrizi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

2.

Stabilimenti 10[kV] Shupkovci

Nga  Dalja 10 [kV] Sitnica  do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] Ndërtesa e kaltër (Kodi: 70000103008) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Agim Hajrizi.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

03.10.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Pejë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Lumbardhi (kodi: 53000005) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Fshatrat: Dashinoc, Gllogjan, Gramaqel, Irzniq (një pjesë), Kodrali, Lluka e Ulët, Lluka e Epërme, Lumbardh, Maznik, Pozhar, Ratish e Epërme, Ratish e Ulët dhe Shaptej.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni/ndërrimi i transformatorëve të mbingarkuar.

2.

Nga Stabilimenti 10[kV] Klina do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Zajmi (kodi: 52000104)  prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bokshiq, Deiq, Dollovë, Drenovcë, Dugojevë, Grabanicë, një pjesë e Klinës, Polce (një pjesë), Potërç, Potërç i Epërm, Videjë dhe Zajm.

Arsyeja : Mirëmbajtje preventive, ndërrim i shtyllave TM 10[kV] përforcim rrjeti.

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Grashticë – Radashec ( kodi: 14016001) nga ora 10:30 deri në ora 15:00 

Vendet: Grashtice, Radashec .

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, vendosja dhe premontimi i shtyllave, shtrëngimi i përçuesve.

2.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Lumi i Madh  (kodi: 15019008) prej orës 09:00 deri në ora 14:00

Vendet: Raskovë, Bakshi, Mulliri Prugovc, Nici Petrol, Te Sherifi, Bazeni Halim Thaqi, Amazona, Lumi i Madh. Stanovc i Epërm, Stanovc i Ulët, Berishët, Bujaria, Pllashnikët, Burimi Sh.P.K,Vehbi Pllana privat, Barileva sh.p. Koti Petrol, N.t.p Loli, Bakshi 1 dhe 2 dhe Milloshevë të shkolla.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Prizren

1.

Nga NS 35/10 [kV] Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Rapqa (kodi: 30036009) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngim i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

2.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Poslishta (kodi: 30035006) prej ores 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë.

Arsyeja: Mirëmbajtje Preventive, Revizion i daljes 10kV (shtrëngimi  i përçueseve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Mitrovicë

1.

Nga NS 110/10 [kV] Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Novolani (kodi: 73000005 ) nga ora 09:00 deri në ora  13:00

Vendet: fshatrat: Bukosh, Dervar, Dolak, Druar, Kollë, Mihaliq, Novolan, Reznik, Shallc dhe Vërnicë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, bartja e rrjetit nga shtylla e dëmtuar në të re në Koll dhe kontrollimi i trafove për vaj.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Jezerci  (kodi: 40042003) prej orës  09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rrugët: Elbasanit, Gjergj Fishta, Muharrem Shemsedini (një pjesë), Murat Murati (një pjesë), Naim Beka, Prekazit, Sefedin Firza (një pjesë), Xhevat Sojeva (një pjesë), Zef Jubani (një pjesë). Fshatrat: Balaj, Jezerc, Manastirc, Neredime dhe Neredime e Naltë dhe e Ulët.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10 [kV] Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Denji (kodi: 82081007) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Çifllak,Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik,Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë)

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, ndërrimi i shtyllës 12/1000 e thyer nga aksident trafiku.

3.10.2023

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10[kV] Prishtina 6

Nga  Dalja 10 [kV] J18 Dardania Bll. IX do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] BL-9      (Kodi: 19100011041prej orës 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4[kV] TS BL-9 (Kodi: 19100011100) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr. Bill Klintoni dhe një pjesë e rr. Ilaz Kodra

Arsyeja: Projekte investive, ndërrimi i paneleve të tensionit të ulët.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kuvendi i Republikës së Kosovës ka njoftuar se të hënën…