Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

06 dhjetor 2023 | 21:13

Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

 07.12.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV j21 Kodra e Trimave 21 (kodi: 13000010) nga ora 10:00 deri 13:00 .

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rritja e fuqisë së transformatorit.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV J21 Arbëria 5 (kodi: 12000014) nga ora 10:00 deri 13:00.

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rritja e fuqisë së transformatorit.

Gjilan

1.

Nga TS 110/10 kV Gjilani 5 do të ndërpritet:

Dalja 10kV J20 TS-3 (kodi: 63000020nga ora 10:45 deri 11:00 dhe nga ora 4:00 deri më 14:30.  

Vendet: TSB-Nr-3 (rruga e Prishtinës),TSB-Nr-6 (Qendra e Qytetit) dhe TSB-41 (Qendra e Qytetit).

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe ndarja e urave të tensionit të mesëm

2.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërpritet:

Dalja 10kV TS. 10 (kodi: 60063002nga ora 10:45 deri 11:00 dhe nga 14:00 deri 14:30.

Vendet: Rr. Skënderbeu, rr. Gursel Sylejmani, Kodra e Dëshmorëve, te Përmendorja, rr. Shaban & Sami Ukshini.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të pun.s pa tension dhe ndarja e urave të tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 35/10 kV Gjilani IV do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV TS te Parku (kodi: 60063002034nga ora 10:45deri 14:30 .  

Vendet: TS te Parku.

Arsyeja: Shkyçje për shkak te sigurisë- ndërrimi i ndërprerësit.

08.12.2023

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prizren

1.

TS 110/10[kV] Prizreni 3 do të ndërpritet:

LP 10[kV]  Ushtria e Kosovës (kodi: 31000018) nga ora 11:00deri 15:00 .

Vendet: Konsumatorë komercial dhe buxhetar (FSK) në rrugët 2 Ukë Bytuqi, Dardania dhe Tranziti.

Arsyeja : Shkyçje për shkak të sigurisë- ndërrimi i përçuesve nga 35 në 70mm2 në daljen 10 kV Ushtria e Kosovës.

Punime në projekte investive 

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Drenasi do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Çikatova (kodi: 16100011 ) nga ora 09:00 deri 12:00.  

Vendet: F.sh:Çikatovë, Gllanasellë,Dobrashevc, Fehmi dhe Xhevë Lladrovci, Çikatovë e Vjetër.

Arsyeja:  Projekte investive, ndërrimi i transformotorit: Dubovc, Çikatovë e Vjetër. Lot_39/2020

2.

Nga NS 220/35/10 [kV] Podujeva do të ndërpritet:

NS 10/0.4kV TS Lluzhan te Xhamia 1 (kodi: 14000010095) nga ora 09:00 deri 16:00.  

Vendet: TS Lluzhan te xhamia 1.

Arsyeja:  Projekte investive për realizimin e punëve për perforcimin e rrjetit distributiv-LOT3, shtrirja e kabllove në rrjetin e tensionit të ulët. 

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Xërxa do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Xërxe (kodi: 82081003në dy termine, nga 09:00 deri09:30 dhe 16:30 deri 17:00.

Vendet: Xërxë – kryesisht konsumatorë komercial – biznese.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension dhe largimi i urave të tensionit të mesëm.

NS 10/0.4kV që mbesin pa tension) nga ora 09:00 deri në ora 17:00janë:

NS 10/0.4[kV] POMPA ROGOVE-N.p.t Jazi 1-Bashkim Gashi

(Kodi : 82081003030)

NS 10/0.4[kV] ROGOVA17(S.N.BERISHA)

(Kodi:  82081003031)

NS 10/0.4[kV] GODENI DEKOR

(Kodi:   82081003032)

NS 10/0.4[kV] ILAMI SHALA

(Kodi:  82081003033)

NS 10/0.4[kV] HOTI PLASTIKA

(Kodi:  82081003034)

NS 10/0.4[kV] SEPERACIO.V.KRYEZIU

(Kodi:  82081003035)

NS 10/0.4[kV] ROGOVA 3

(Kodi:  82081003036)

NS 10/0.4[kV] TONING F.HOXHA

(Kodi:  82081003037)

NS 10/0.4[kV] ROGOVË (KOMUNITET)

(Kodi:  82081003038)

NS 10/0.4[kV] ROGOVA(TE XHAMIA)

(Kodi:  82081003039)

NS 10/0.4[kV] NH ” JAZI 2 ” Besim Beqir Gashi (Janar-2015)

(Kodi:  82081003040)

NS 10/0.4[kV] MULLIRI

(Kodi:  82081003041)

NS 10/0.4[kV] ROGOVË

(Kodi:  82081003042)

NS 10/0.4[kV] ROGOVA 15(S.F.BERISHA)

(Kodi:  82081003043)

Arsyeja: Projekte investive, ndërimi i izolatorëve,konzollave dhe përçuesit.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërpritet:

Dalja 10[kV] Bellanica (kodi: 82082005) nga ora 09:00 deri 17:00.

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë, Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik, Temeqinë.

Arsyeja: Projekt investiv,energjizimi i një pjese të rrjetit të ri,projektin LOT 31.
Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërpritet:

LP 20[kV] Dalja nr.1 (kodi: 19000072nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00.

Vendet: Rr. Gazmend Zajmi, rr. Mitrovica, rr. Anton Çeta, rr.Rexhep Mala, rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 2 do të ndërpritet:

LP 20[kV] Dalja nr.1 (kodi: 11000072 nga ora 10:00 deri 10:15 dhe nga ora 15:45 deri 16:00.

Vendet: rr. Rrustem Statovci, Adrian Krasniqi, rr, Jashar Salihu, rr. Latif Berisha.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga TS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërpritet:

NS 20/0.4kV TS Arif Dermishi “4 A” Sh.P.K.   (kodi:19000072203nga ora 10:00 deri në ora 16:00.

Arsyeja: TS Arif Dermishi “4 A” Sh.P.K.  

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj, deklaroi…