Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

15 prill 17:20

16.04.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Milloshevë (kodi 15019005) prej orës 10:00  deri ne ora 12:00

Vendet: Llazareva, Raskova, Bakshi, Millosheva, Babimoci dhe  Graca.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i urave dhe ndarësit në Milloshevë.

Ferizaj

Nga TS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Betoni (kodi 40041002) prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: rr.”Prizrenit”, Saraishta, Lloshkobare, Llojza, Kosinë, Slivova, Dremjak dhe bizniset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, lidhja dhe përforcimi i përçuesve të dëmtuar.

17.04.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehen në stabiliment te Fati im trafostacionet prej orës 12:00-12:15 dhe nga ora 14:45-15:00

NS 10/0.4kV  Ll. Sello 3  (Kodi: 19000035121)

NS 10/0.4kV Ll. Sello 1   (Kodi: 19000035123)

NS 10/0.4kV Ll. Sello 2   (Kodi: 19000035122)

NS 10/0.4kV Kamp shtëpiza- Petrit Deçani           (Kodi: 19000035011)

NS 10/0.4kV “EDA” Spitali intermed Preoc          (Kodi: 19000035013)

NS 10/0.4kV NTP” ARBERIA”(Çlirimi)      (Kodi: 19000035016)

NS 10/0.4kV Banesat Priv. te shk. L.P.     (Kodi:19000035020)

NS 10/0.4kV Zenel Beqiri(Depo te Luli) (Kodi:19000035028)

NS 10/0.4kV Petroll Company    (Kodi:19000035029)

NS 10/0.4kV Autoservis Kepa (Te Isaku)                (Kodi:19000035097)

NS 10/0.4kV UKABI         (Kodi: 19000035098)

NS 10/0.4kV Marigona 3               (Kodi:19000035099)

NS 10/0.4kV JEHONA   Ts Priv.    (Kodi: 19000035100)

NS 10/0.4kV NTSH” ELEKTRO AG”Alush Hasani  (Kodi:19000035101)

NS 10/0.4kV Autosallon Toni      (Kodi: 19000035105)

NS 10/0.4kV Shaip Kadriu             (Kodi:19000035153)

NS 10/0.4kV Grupi i bizneseve “Delux”(Toverlani)          (Kodi:19000035247)

NS 10/0.4kV Preoci 3  ( TE Mercedesi)    (Kodi:19000035003)

NS 10/0.4kV  Mercedes  Mita (Pumpa e benzinit)             (Kodi:19000035004)

NS 10/0.4kV Muja Preniqi “Autosallon”                (Kodi:\19000035156)

NS 10/0.4kV Gani Aliu   (Kodi:19000035161)

NS 10/0.4kV Driton Mehmeti     (Kodi:19000035164)

NS 10/0.4kV Blerim Imeri “DEJA VU” shpk           (Kodi:19000035237)

NS 10/0.4kV Merkom Komp.PEZHO(Arif Elshani)              (Kodi:19000035039)

NS 10/0.4kV Fura  Kobake            (Kodi:19000035042)

NS 10/0.4kV  N.T.”Luli”-Lulzim Marevci                (Kodi:19000035044)

NS 10/0.4kV Albert Rudari           (Kodi:19000035045)

NS 10/0.4kV  Naser Mustafa-objekti banesor     (Kodi:19000035047)

NS 10/0.4kV  Afrim Hoxha           (Kodi:19000035048)

NS 10/0.4kV Afrim Krasniqi “Star Trade”SH.P.K.                (Kodi:19000035137)

NS 10/0.4kV Objekti privat Hamdi Mehmeti(objekti Elipsa)        (Kodi:19000035012)

NS 10/0.4kV Internation health centar(spitali turk)         (Kodi:19000035043)

NS 10/0.4kV Betonjerka-Renulual Betoni             (Kodi:19000035049)

NS 10/0.4kV Betoniera FITORJA                (Kodi:19000035104)

NS 10/0.4kV Basri Shahini            (Kodi:\19000035108)

NS 10/0.4kV Kompleksi kulturor Sportiv- Llapla Sellë     (Kodi:19000035109)

NS 10/0.4kV Muhamet Haxhimusa-objekti afarist            (Kodi:19000035113)

NS 10/0.4kVLl. Sello 4    (Kodi:19000035120)

NS 10/0.4kV NTSH “Zhaki Advertising”- Zhermin Durguti             (Kodi:19000035129)

NS 10/0.4kV  Thesar Llapashtica                (Kodi:19000035138)

NS 10/0.4kV Durmish Hamit Durmishi “DURMISHI” shpk              (Kodi:19000035146)

NS 10/0.4kV Hamdi Beqiri “Hart Point R.H.”Sh.p.k          (Kodi:19000035159)

NS 10/0.4kV Nexhat Fazliu “Binni” shpk               (Kodi:19000035162)

NS 10/0.4kV F-SHPED SH.P.K  Faton Nishevci      (Kodi:19000035163)

NS 10/0.4kV Ferki Bajrami N.T.P.AUTOSALLON”GENI”   (Kodi:19000035240)

NS 10/0.4kV Xhemail Ismajli “VAM-TRADE”SH.P.K          (Kodi:19000035241)

NS 10/0.4kV Besim Hetemi         (Kodi:19000035245)

NS 10/0.4kV “AKOMA TE ISAKU”- Isak Ademi     (Kodi:19000035248)

NS 10/0.4kV Hysen Shabani NPT “GAMMA”       (Kodi:\19000035249)

NS 10/0.4kV Te Fati IM  (Kodi:19000035264)Vendet: Llapnasella 1,2,3 dhe përgjatë rrugës magjistrale Prishtinë- Ferizaj.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Furra Kobake (kodi: 19000035042) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet:  Furra Kobake.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik, projektit të aprovuar dhe sugjerimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

18.04.2022

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 08:30-10:30 dhe nga ora 15:30-16:00

Vendet:  Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc

Arsyeja:Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Kryshevcë (kodi: 74000004001) prej ores 08:30 deri në ora 16:00

Vendet:  Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë, Godanc

Arsyeja: Demolimit te Trafokulles se vjeter si dhe instalimit te TS-se se re

19.04.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llapushnik (kodi 16023003) prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Llapushnik, Orllat, Negroc, Vuqak, Xhurgjice, Shkolla LLapushnik, Kleqk e re .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrimi i izolatorëve dhe shtyllave.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Arbëria 1 (kodi 12000008) prej orës 10:30  deri ne ora 11:30

Vendet: Arbëria 1 , Arbëria 4 , Arbëria 5 , Arbëria 8 , Ismet Krasniqi

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr. 13 Drini i Bardh-Furra (kodi 12000007) prej orës 11:30  deri ne ora 12:30

Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Nr. 20 Arbëria 6 (kodi 12000013) prej orës 12:30  deri ne ora 13:30

Vendet: Drini i bardhe 1, Arta I/1, Shtefan Gjeqovi, Arta.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.21 Arbëria 5 (kodi 12000014) prej orës 13:30  deri ne ora 14:30

Vendet: Lagjja Arbëria (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, shqyrtimi i mbrojtjes rele.

 6.

Nga TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Keqekolla Hajkobilla (kodi 14016004) prej orës 09:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

Peja

1.

Nga TS 35/10kV Gurrakoci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Onix (kodi 50052006) prej orës 11:00  deri ne ora 13:00

Vendet: Fshatrat: Baicë, Banjë, Cerrollukë, Dobrushë, Dubravë (një pjesë), Kaliqan, Lubovë, Orrobërd dhe Tomoc  si dhe Brre-Onix-Solar

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të thyera.

 

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zajmi (kodi 52000104) prej orës 11:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe  Sferkë

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrim i 2 shtyllave të tensionit të mesëm- Poterq i Epërm- Grabonicë te varrezat.

 Prizreni

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Bellobrodi (kodi 30036008) prej orës 11:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Bellobradi, Brruti, Kapre, Kosavë, Pllajnik, Shajne, Xërxe e Sharrit, Zgatar, Zym i Sharrit, Afariste: ILVA” Buqe, Restoran Dasma Zym, TS-IPKO dhe Vala .

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcim i shtyllave të dëmtuara.

 

Gjakovë

 

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Denji (kodi 82081007) prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit të mbingarkuar në TS – Kramoviku II.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (kodi 41046001) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergja.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja e ndarësit linjor 10kV.

Mitrovicë

 

Nga TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Stac. Hekurudhor (kodi 73000004) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, vendosja  e ndërprerësit  në TS Shkolla  në Oshlan  dhe  shtrëngimi i përçuesve  në Bukosh.

Gjilan

Nga TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kllokoti (kodi 61065004) prej orës 11:00  deri ne ora 13:30

Vendet: Kllokot, Radivojcë, Budrikë, Remnik dhe Xhylekarë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i transformatorit në fshatin Radivojcë.

19.04.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

Dalja.10kV Fakulteti Filozofik (Kodi: 19100004) prej orës 09:00-09:05 dhe nga ora 16:55-17:00

Vendet: Fakulteti Filozofik, rr.Sylejman Vokshi, Rektorati, Fakulteti Ekonomik, një pjesë e rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehen:

TS.10/04kV Sylejman Vokshi 1 (Kodi: 19100004087) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS.10/04kV Sylejman Vokshi 2 (Kodi: 19100004088) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS.10/04kV Sylejman Vokshi 3 (Kodi: 19100004089) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS.10/04kV Rektorati (Kodi: 19100004009) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS.10/04kV Fak Ekonomik 1 (Kodi: 19100004010) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS.10/04kV Fak Ekonomik 2 (Kodi: 19100004011) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: rr. Sylejman Vokshi, Rektorati dhe Fakulteti Ekonomik.

Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave  e transformatorëve ekzistues me kthina  e transformatorë të rinj në Projektet Investive të KEDS-it LOT 24 PP – Feeder 5.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Diletacioni (Kodi: 11000007025) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr.Tringë Smajli.

Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave  e transformatorëve ekzistues me kthina  e transformatorë të rinj në Projektet Investive të KEDS-it LOT 24 PP – Feeder 5.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS.10/04kV Edith Durham (Kodi: 12000003019) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Një pjesë e rr.Sylejman Vokshi.

Arsyeja: Zëvendësimin e kthinave  e transformatorëve ekzistues me kthina  e transformatorë të rinj në Projektet Investive të KEDS-it LOT 24 PP – Feeder 5.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja.10kV Kijeva (Kodi: 82082007) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i ndarësve, izolatorëve, shkarkueseve të mbitensionit dhe transformatorëve.

19.04.2022

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/20kV Prishtina I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja Fushë-Kosovë nr.12 (kodi: 10012183) prej orës 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: rr. Besa- besë, rr. Hamdi Graiqevci- një pjesë, qyteti -një pjesë dhe periferia.

Arsyeja: Demontimi i trafostacionit 10(20)kV/0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

20.04.2022

Punime nga palët e treta

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fshatrat- Magure (kodi: 41048002) prej orës 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinaje, Qylagë, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave, shtrirja e rrjetit 10(20)kV dhe 0.4kV dhe punët që duhet të kryhen në bazë të pëlqimit elektro-energjetik dhe të projektit të aprovuar.

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Një episod i pazakonshëm ka ndodhur dje me presidentin e…