Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

26 maj 16:32

27.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 0.4[kV] Ulëzat 1-Hajvali (Kodi:19000040167) prej orës 10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër 0.4 [kV] në rrjetin e ri 0.4 [kV].

 

2.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 2  (kodi: 14000010) nga ora 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive, ndërrim i izolatorëve dhe shtyllave.

 

3.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Fshatrat 1 (kodi: 14000009)  nga ora 11:00 deri në ora  13:00

Vendet: Sekiraqa, Poteret, Qershijat, Kamerollet, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik, Llapashticë e Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

 

 

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Peja  2 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kastrati (Kodi: 51000007) prej orës 10:00 deri në ora   14:00

Vendet: Fshatrat: Babiq, Dobërdol, Duboqakë (një pjesë), Firaj (një pjesë), Gorazhdecë, Llozhan, Millovancë, Pishtan (një pjesë), Poqestë, Ramun, Strellcë i Ulët, Vragoc, Zhllopek si dhe pjesë e rrugës Tranzit, Ruzhdi Haxhijaj dhe Dardanija 1,2 dhe 3.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtje preventive – ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova ll  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Raqë-Moglica (Kodi: 81000117) prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, rr.Minatori, Shote Galica, fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Zhub.

Mitrovicë

 

1.

Nga NS 110/10[kV] Vushtrria 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Qytet e Fshatra (Kodi:73000003) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: rrugët: Adnan Shyti, Ahmet Selaci, Arsim Tahiri (një pjesë), Avni Rrustemi, Basri Beqiri (njëpjesë), Drini i Bardhë (një pjesë), Ganimete Terbeshi (njëpjesë), Gjergj Kastrioti Skenderbeu, Hamdi Gashi (një pjesë), Haxhi Zeka (një pjesë), Faruk Beqiri (një pjesë), Sahit Avdyli (një pjesë) dhe Shote Galica; fshatrat: Banjska, Dobërllukë, Kçiç i Madh, Pasomë, Sllatinë, Smrekonicë dhe Tërllabuç.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit,  ndërrimi i shtyllave 10kV.

Gjilan

 

1.

Nga NS 110/35/10 [kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Gërmova  (kodi 61067003) prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Gërmovë, Goshicë, Sadovinë e Jerlive dhe Verban, Dëbelldeh, Buzovik, Binçë, Shushtë dhe një pjesë e Kabashit.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, zëvendësimi i shtyllave të drurit me të betonit, ndërrimi i izolatorëve si dhe ndërrimi i transformatorëve matës rrymor  2×100/5/5A.

Ka BRRE  Hidrocentrali Eko Energy.

 

2.

Nga NS 110/35/10 [kV] Gjilani 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV] Velekinca (kodi 60062006) prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: rrugët: Mulla Idrizi, Arbëria, Bajram Llovca, Edit Durham (një pjesë), Elena Gjika (një pjesë), Gursel Bajram Sylejmani (një pjesë), Ibrahim Temo, Martirët e Gjilanit (një pjesë), Xheladin Kurbaliu (një pjesë), Zabeli i Sahit Agës si dhe fshatin Velekincë, përfshirë edhe Velekincë e Epërme dhe e Ulët.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtja e transformatorit TR-1.

 

3.

Nga  NS 110/35/10[kV] Gjilan 1  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dheu i Bardhë (Kodi: 60062013 ) nga ora 13:00 deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Afrim Zhitia, Agim Rashiti, Ahmet Gashi (një pjesë), Avdullah Presheva, Evlia Çelebia, Isa Kastrati (një pjesë), Reshat Ymeri, Rexhep Mala, Dervish Cara (një pjesë), Dheu i Bardhë, Fatmir Ibishi (një pjesë), Gjergj Fishta (një pjesë), Gjon Buzuku (një pjesë), Isa Kastrati (një pjesë), Lekë Dukagjini (një pjesë), Memin Beqiri, Molla e kuqe (një pjesë), Qamil Bala (një pjesë), Vëllezërit Frashëri (një pjesë) dhe Gjon Buzuku (një pjesë).

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, mirëmbajtja e transformatorit TR-1.

 

4.

Nga  NS 110/35/10[kV]  Gjilan 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Përlepnica  (Kodi: 60062002) prej orës 16:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat: Përlepnicë, Bunari i Përlepnicës, Kodra e Përlepnicës, Muhaxherët e Përlepnicës, Kmetoc, Kosaqë dhe Shillovë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit,  mirëmbajtja e transformatorit TR-1.

 

 

Ferizaj

 

1.

Nga NS 110/6[kV] Hani i Elezit do të ndërprehet:

Dalja 6[kV] Paldenica (kodi: 42000004 ) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: rrugët: Adem Jashari (një pjesë), Elham Curri (një pjesë), Hani Elezit (një pjesë), Hysen Suma, Imer Vila, Imri Curri, Kalimi Kufitar (një pjesë). Fshatrat Dimcë, Dromjak (një pjesë), Kashan dhe Paldenicë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

2.

Nga NS 35/10[kV] Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Kaçaniku i Vjetër me (kodi: 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Bajnicë (një pjesë), Begracë, Doganaj, Duraj, Elezaj, Fusha e Pajtimit (një pjesë), Gabricë, Kaçanik i Vjetër, Koxhaj (një pjesë), Magjistralja Ferizaj-Kaçanik (një pjesë), Stagovë dhe Çardak-Kaçaniku i Vjetër.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, demontimi dhe montimi i shtyllave, evitim rreziku.

 

 

Prizren

 

1.

Nga NS 35/10[kV] Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Hoqa e Qytetit  (kodi: 30035005)  nga ora 11:00 deri në ora  15:00

Vendet: Fshatrat: Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

28.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 35/10[kV] Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 0.4[kV] MTI- Parku i Bizneseve TS5 (Kodi: 16023001005) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Scampa dhe një pjesë e bizneseve të Parkut të Biznesit.

Arsyeja: Zhvendosja e grupit matës nga objekti në trafostacionin për konsumatorin SCAMPA.

 

28.05.2022

                                                        Punime në projekte investive

 

 

Prishtinë

 

1.

Nga NS 220/35/10[kV] Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ballovci (kodi: 14000008)  nga ora 09:00 deri në ora  10:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdull, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Eliminimi i vërejtjeve nga pranimi teknik.

28.04.2022

 

Punime nga palët e treta

Prizren

 

1.

Nga NS 35/10[kV] Prizreni IV  do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Qendra Teknike (Kodi: 30033009)  prej orës 09:00  deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: 11 Ismet Jashari – Kumanova (një pjesë), 231 Hoxhë Tahsini (një pjesë), 339 Ramadan Zaskoci, 364 Suzi Çelebi, 379 Beteja e Koshares (një pjesë), 382 Azem Hajdari, 383 Kaçaniku, 396 Aleksandër Moisiu, 397 Bajram Kelmendi, 398 Sefedin Laçi, 399 Jul Variboba, 401 Beran Gashi, 12 Norë Kelmendi, 403 Betim Berisha, 405 Dukle, 409 Sylejman Vokshi (një pjesë), 410 Halim Spahiu, 412 Karl Topia, 413 Rugova (një pjesë), 407 Asret Poniku dhe 471 Alajdin Gjezari.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 10(20)[kV] sipas zgjidhjes teknike.

Prishtinë

 

1.

Nga NS 35/10[kV] Fushë- Kosovë , do të ndërprehet:

Dalja 10 [kV]  Vragolia(Kodi: 15018007)  prej orës 09:00  deri në ora 10:00

Vendet: Vragoli, Miradi e Ulët (një pjesë), Batusa, Henci, Lagjja 29  dhe Pompen FAM GAS.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

 

 

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kancelari gjerman, Olaf Scholz, ka thënë se tre muaj të…