Njoftim nga KEDS-i për punimet në rrjet

27 maj 23:42

28.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Dobroshi (kodi 80080007prej orës 11:00  deri ne ora 14:30

Vendet: fshatrat: Batushë, Berjah, Brovinë,  Dobrosh, Hereç,  Molliq, Nivokaz, Osek Hilë(një pjesë), Pacaj, Skivjan (një pjesë), Stubëll. Rrugët:Dedë Gjon Luli (një pjesë), Pashko Vasa dhe  Lekë Dukagjini

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i  transformatorëve matës rrymor 2×100/5/5A.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10[kV] Ferizaj III do të ndërprehet:

LP 10[kV] Gaçka (kodi 40042002nga ora 09:00 deri16:00

Vendet: Greme, Gaçka, Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatinë dhe bizniset private.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni.

28.05.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 2  do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009)  nga ora 09:00 deri 09:10

dhe nga 15:50 deri 16:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarsa TM.

Nënstacionet qe mbesin pa tension nga ora 09:00 deri 16:00

NS 10/0.4[kV] Objekti banesor – Ismet Krasniqi (N.Mustafa ) (Kodi:11000009188)

NS 10/0.4[kV] Nexhmi Mustafa 1(Kodi:11000009037)

NS 10/0.4[kV] Bujar Kamberi “KAMBERI CONSTRUCTION”SH.P.K (Kodi:11000009231).

Vendet:Objekti banesor Ismet Krasniqi  dhe Nexhmi Mustafa 1 dhe Kamberi. Construction SHPK

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J16 QKUK  (kodi: 19000027)  nga ora 08:00deri 08:05  dhe nga 19:45 deri 19:50

Vendet: QKUK

Arsyeja: krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulimi me ndarësit e  tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J16 Mati 2 (kodi: 19000026)  nga ora 08:00deri 08:05  dhe nga 19:45 deri 19:50

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Qeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

4.

Nga NS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Spitali (kodi: 10010001)  nga ora 08:10 deri 08:15  dhe nga 19:55 deri 20:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan  dhe Forenzika TMK-1.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

5.

NS 10/0.4kV TS Gjinekologjia  (Kodi: 19000027078) do të ndërprehet nga 08:00 deri 20:00

Vendet: Gjinekologjia.

Arsyeja:  Ndërrimi i kthinave dhe transformatorëve.

 29.05.2022

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J16 QKUK  (kodi: 19000027)  nga ora 08:00deri 08:05  dhe nga 19:45 deri 19:50

Vendet: QKUK.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] J16 Mati 2 (kodi: 19000026)  nga ora 08:00deri 08:05  dhe nga 19:45 deri 19:50

Vendet: Lagjëja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enever Maloku, Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

3.

Nga NS 110/35/10[kV] Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Spitali (kodi: 10010001)  nga ora 08:10 deri 08:15  dhe nga 19:55 deri 20:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan dhe Forenzika TMK-1.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punes pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm. 

4.

NS 10/0.4kV TS Kuzhina   (Kodi: 19000027079) do të ndërprehet nga 08:00 deri 20:00

Vendet: Kuzhina

Arsyeja:  Ndërrimi i kthinave dhe transformatorëve.

5.

NS 10/0.4kV TS Onkologjia  (Kodi: 19000027080) do të ndërprehet nga 08:00 deri 20:00

Vendet: Onkologjia.

Arsyeja: Ndërrimi I kthinave dhe transformatorëve.

30.05.2022

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS 110/10(20)[kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 0.4[kV] Ulzat 1-Hajvali (Kodi:19000040167) prej orës10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Lagjja e Byçmetëve.

Arsyeja: Bartja e konsumatorëve nga rrjeti i vjeter 0.4kV ne rrjetin e ri 0.4 kV.

Pejë

1.

Nga NS 110/10[kV] Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ledinat (kodi: 53000001prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Gramaqel, Beleu ,Baballoq, Dubravë, Irzniq, Ledinat dhe Prokolluk.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, ndërrimi i shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm.

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10[kV] Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10[kV]  Pataqani (kodi: 82000001prej orës 11:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Bratotin, Drenoc, Nushpal, Pastasellë, Pataçan i Epërm,  Pataçan i Poshtërm, Senoc, Varjak dhe Zatriq.

Arsyeja:  Ndërrimi i shtyllave të dëmtuara në Pataçan.

Prizren

1.

Nga NS 35/10[kV] Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

LP 10[kV] Rapqa (kodi: 30036009nga ora 10:00 deri14:00

Vendet: fshatrat: Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, revizion në LP 10kV, ndërrimi/përforcimi i shtyllave të dëmtuara.

Ferizaj

1.

NS 35/10[kV] Shtërpca do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gotovusha (kodi:40044005) nga ora 09:00deri 16:00

Vendet: Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushicë dhe Viqë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri të sistemit, Pastrimi i linjave shpërndarëse nga vegjetacioni 

Gjilan

1.

NS 35/10[kV] Gjilani III do të ndërprehet:

LP 10kV Çeliku   (kodi: 60062005)  nga ora 10:00 deri 11:00

Vendet: Rruga e Bujanovcit.

Arsyeja: Detektimi i kabllove 10 kV nëntokësore për shkak të fillimit të ndërtimit – objektit banesor.

30.05.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

TS 35/10[kV] Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Ponosheci (Kodi: 80080006) nga ora 09:00deri 17:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve.

Prishtinë

1.

Nga TS 220/35/10(20)[kV] Podujeva do të ndërprehet:

LP 10kV Fshatrat 2 (Kodi: 14000010)  nga ora 09:00 deri 16:30

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Realizimi i punimeve në linjën 10/20kV.

30.05.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1 .

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

LP 10kV J31 Ndriçimi Publik (kodi: 19000031)  në dy termine nga ora 10:00  deri 10:10 dhe nga ora 14:50 deri 15:00

Vendet: Lagjja e LLavdrocit, Pompa Gashi, Ndriçimi publik, Banesat e XBC, Motel Fontana, Betonjera Dino, Trafo Qazim Sadiku, Lagjja e Spitalit 5 dhe Hotel Internacional.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110/10(20) kV Prishtina 7 do të ndërprehet: LP 10kVJ31 Ndriçimi Publik

Pa tension mbesin nga ora 10:00 deri 15:00:

1.NS 10/04[kV] Lagjja e Spitalit 6 me kod: 19000031054

2.NS 10/04[kV] Hamdi Pllashniku “F&A INXHINIERING” shpk me kod: 19000031244

3.NS 10/04[kV] Sokol Gashani Altrade me kod: 19000031263

4.NS 10/04[kV] Zeqir Haxhija Agullim me kod: 19000031261Vendet: Objekte banesore Lagjja e Spitalit, Altrade, Agullim dhe “F&A INXHINIERING” shpk.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike. 

Gjilan

1 .

NS 35/10kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10kV Pozhorani (Kodi: 61065014 )  nga 10:00 deri 13:00

Vendet: fshatrat: Fshati i Ri, Pozharan dhe Ramjan.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe vërejtjeve nga komisioni i pranimeve teknike.

31.05.2022

Punime në projekte investive

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 [kV] Malisheva do të ndërprehet:

LP 10[kV]  Kijeva (kodi: 82082007prej orës 09:00 deri në ora 18:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçicë, Polluzhë dhe Stapanicë.

Arsyeja: Ndërrimi i konzollave dhe izolatorëve nën largpërçuesin ekzistues.

2.

Nga TS 35/10 [kV] Gjakova I do të ndërprehet:

TS 10/0.4[kV] TS MEJE 1 (LAPIDARI) (kodi:80080006130prej orës 09:00 deri në ora 17:00

TS 10/0.4kV[kV] TS Madanaj 2 (kodi:80080006134prej orës 09:00 deri ë ora 17:00

TS 10 0.4kV [kV] TS Dallashaj (kodi:80080006137prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Meje 1, Madanaj 2 dhe Dallashaj.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve të rinj.

Prishtinë

1.

Nga NS 110 /10 [kV]  Prishtina 3 do të ndërprehet:

LP 10[kV] Nr. 31 Mark Isaku   (kodi: 12000022)  në dy termine nga ora 09:00 deri 09:10 dhe nga ora 11:50 deri 12:00.

Vendet: Bahollët dhe  Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 110 /10 [kV]  Prishtina 3 do të ndërprehet:

Nga  LP 10kV Nr. 31 Mark Isaku  

Pa tension mbesin nga ora 09:00 deri 17:00

1.NS 10/04[kV]   Bahollët 1 me kod: 12000022099

2.NS 10/04[kV]   Baholleë 2 me kod: 12000022133

3.NS 10/04[kV]   Bicurri (M. B.1 dhe M.B2) me kod: 12000022136

4.NS 10/04[kV]   Rexhep Hoti N.N.SH.”Flori” me kod: 12000022185Vendet: Bahollët dhe  Tophanja, Meto Bajraktari, Bicurri, Art konstruksion, ”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania.

Arsyeja: Lidhja e kabllove të reja nga Nexhmi Mustafa tek TSB Rexhep Hoti N.N.SH.. ‘Flori’   dhe nga TSB Bujar Kamberi tek TSB Enver Durguti.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehen:

LP 10[kV] Nr.26 Nexhmi Mustafa (kodi: 11000009) nga ora 10:00 deri 17:00

Vendet:  Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr.Vushtrrisë.

Arsyeja: Lidhja e kabllove te reja nga Nexhmi Mustafa tek TSB Rexhep Hoti N.N.SH.. ‘Flori’   dhe nga TSB Bujar Kamberi tek TSB Enver Durguti.

31.05.2022

Punime nga KOSTT-i

Prizren

1.

Nga  TS 110/10kV Theranda do të ndërprehet:

TR 2 dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV që furnizon ky transformatorë prej 11:00  deri ne ora 14:00.

Vendet: fshatrat: Bllacë, Breshani, Duhël, Kastërc, Nishor, Peqan, Semetisht dhe Sllapuzhan, Budakovë, Çardak, Dardhishtë e Epërme, Dardhishtë e Ulët, Dragaqinë, Greiçec, Mohlan, Papaz, Reqan, Staravuçinë dhe Vërshec, Dobërdelan, Reshtan, Samadrexhë dhe Studençan, Bajqevc, Bukosh, Delloc, Dubravë, Dvoran, Maçitevë, Mushtisht, Popolan, Savrovë, Sopijë dhe Vraniq, NEWKO BALKAN L.L.C.  . . . në Therandë dhe 28 konsumatorë komercialë në Shirokë dhe në Zonën Industriale.

Arsyeja: Kthimi i furnizimi në gjendjen normale, dy transformatorët e kyçur, pas rehabilitimit të  TR2 110/35/10 kV në NS Theranda.

KODET

32000008                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda          –              TR2         Budakovë

32000010                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda          –              TR2         Ballkani I

32000012                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda          –              TR2         Ballkani III

32000002                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda          –              TR2         Mushtisht

32000018                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda          –              TR2         Studençan

32000024                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda                         TR2         Studençani 2

32000025                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda                         TR2         Z.I.Solidi

32000007                            DPZ        NS 110/35/10 kV Theranda                         TR2         Peqan.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Fundjava me rënie të temperaturave dhe shtrëngata me shi.  Javën…