Njoftim nga KEDS për punimet në rrjet

08 tetor 16:59

09.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j17 Kodra e Trimave 9-II (Kodi: 13000007)  prej orës 10:00 deri në ora  11:00.

Vendet: Rr. Kodra e Trimave 9-II ( te Zjarrfikësit).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j18 Qamëria  (Kodi: 13000008)  prej orës 11:00 deri ne ora  12:00

Vendet: Çamëria 3, Xhemajl Ibishi (1,3), Abedin Rexha, Fusha e Pajtimit 2, Shkolla e Gjelbër dhe Hasan Brahimi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j19 Kodra e Trimave  8 II (Kodi: 13000016)  prej orës 12:00 deri në ora 13:00.

Vendet: Kodra e Trimave.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j20 Ujësjellësi  (Kodi: 13000009)  prej orës 13:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Pompat e ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j21 Kodra e Trimave 2 (Kodi: 13000010)  prej orës 14:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Kodra e Trimave (një pjesë).

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10KV Hajkobilla  (Kodi 14016004) prej ores 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

7.

TS 220/35/10(20)kV Podujevë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j21  Letanci (Kodi: 14000012)  prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

Vendet: Obrançë, Peran, Obrançë 1, 2, 3, Bradash, Bajqinë, Katunishtë, Lepajë, Dobratin 1, dhe Ferma e Pulave Peran.

Arsyeja: Revizion i daljes.

Gjakovë

 

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ura Terezive (Kodi: 81000004)  prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhadër, Pnish, Rogovë, Smaq, dhe Ujëz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi 60024003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10 kV Lladovë  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Partesh (Kodi: 61066004)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Parteshi, Budrika e Poshtme, Budrikë e Epërme, Nesale, Cërrnicë, Gumnishtë dhe Vrapqiq.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik dhe pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kaçaniku i Vjetër (kodi 40043007) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja:  Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga TS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobiti  (kodi 40043002) prej orës 09:00-09:30 dhe nga  ora 15:30-16:00

Pa tensiondo të  mbesin nga ora 09:00 deri ne ora 16:00 këto trafostacione: TS  400430022057/ 2063/ 2064/ 2114.

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja:  Ndarja e urave për degëzimin në Strazhë.

3.

Nga TS 35/10kV Ferizaj 3  do të ndërprehet:

Degazimi  për katunde- Uksmajlët    prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Trafostacionet që do të mbesin pa  tension: TS 40042003056/ 3191/3057/ 3058/ 3059/ 3188/ 3062/ 3060/ 3061.

Arsyeja:  Pastrimi i linjave 10 kV nga vegjetacioni.

4.

TS 35/10  kV Kaçaniku   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kaçaniku i Vjetër (Kodi: 40043007)  prej orës 10:00 deri ne ora  12:00

Vendet: Doganaj, Duraj, Kaçanik i Vjetër, Stagovë, Begracë dhe Elezaj.

Arsyeja: Ngritja e shtyllës së betonit 12/1600 dhe bartja e rrjetit në shtyllë të re përmes 2 konzollave  të tensionit të mesëm.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10 kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10kV  Likovci (Kodi: 74000001)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makermal, Polluzha, Shtuticë, Likofci i Ri, Rezallë, Tushilë, Rezallë e Re, Likofc, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve,  kontrollimi i trafostacionit etj.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bletaria (kodi 53057004) prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Bletaria, Pushimorja e fëmijëve dhe fshati Hulaj.

Arsyeja: Punime në daljen 10 kV degëzimi Hulaj ngritja e një shtylle dhe bartja e rrjetit.

Prizren

1.

TS 110/35/10  kV Theranda    do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 1- Gurthyesi (Kodi: 32000018)  prej orës 08:00 deri në ora  09:00

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Ilyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka; Pompat e ujit: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës së tensionit të mesëm në Samadraxhë.

2.

TS 110/35/10  kV Theranda    do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Studençani 2-Gurthyesi (Kodi: 32000024)  prej orës 08:00 deri në ora  09:00

Vendet: Studençani- një pjesë dhe Samadraxha.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllës  së tensionit të mesëm në Samadraxhë.

09.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do  të ndërprehen kohë pas kohe sipas nevojës:

NS 10/04 kV që do të mbesin pa tension nga ora 08:00 deri në ora 20:00,  si më poshtë:

NS 10/04kV Famis CO-HC”-Fadil Bytyqi1               (Kodi:11000023227)

NS 10/04kV         (Kodi:11000023229)

NS 10/04kV Fa&Inxhiniering      (Kodi:11000023217)

NS 10/04kV Sh.p.k.”Iliria Building”          (Kodi:11000023219)

NS 10/04kV VG Construction”    (Kodi:11000022197)

NS 10/04kV Shpk S.B.S(Swiss Building Standard)               (Kodi:11000023221)

NS 10/04kV Trio Construction-Ibrahim Gavas     (Kodi:11000023199)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 1       (Kodi:11000023206)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 2       (Kodi:11000023207)

NS 10/04kV NTN “Tregtia” 3       (Kodi:11000023216)

NS 10/04kV Sha.A “Alko Group” Dashnor Byci    (Kodi:11000023230)

NS 10/04kV NNP “Hoxha” Bajram Hoxha              (Kodi:11000023232)

NS 10/04kV Ymer Veliu “NAKI-TRADE” shpk       (Kodi:19000026250)

NS 10/04kV) Lura Property” shpk             (Kodi:19000026193)

NS 10/04kV) NTP Premtimi-P.Gashi(Capat 3)      (Kodi:19000026220)

NS 10/04kV  VG Construction”B.Gashi   (Kodi:19000026184)

NS 10/04kV  Kemajl Rudi              (Kodi:19000038182)

NS 10/04kV  Fitim Maliq Bucaliu”UNI PROJEKT”SH.P.K.,               (Kodi:19000038266)

NS 10/04kV  Ibrahim Morina N.N.H.”MORINA”,                (Kodi:19000038179)

NS 10/04kV  Pozhegu Brothers”SH.P.K.Qemajl Pozhegu(2)          (Kodi:19000026233)

NS 10/04kV  Fidan Hasani”BTP HOLDING”SH.P.K              (Kodi:11000026234)

NS 10/04kV  Pozhegu Brothers- Qemajl Pozhegu(1)        (Kodi:19000026229)

NS 10/04kV  Premtimi”- Petrit Gashi(Capat 2)    (Kodi:19000026181)

NS 10/04kV  Basri Januzi”M&B COMPANY”SH.P.K           (Kodi:19000026232)

NS 10/04kV  NN “Vëllezërit Asllanaj”Qazim Asllanaj      (Kodi:19000026231)

NS 10/04kV  Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”sh.p.k- Lamela  (Kodi:19000026255)

NS 10/04kV  N.N.P.”Guri” (Burim Marmullaku) (Kodi:19000038018)

NS 10/04kV  Shkolla        (Kodi:19000038019)

NS 10/04kV  Arif Durmishi N.P.SH.”A4″SH.P.K,  (Kodi:19000038183)

NS 10/04kV VG Construction- Korab Gashi           (Kodi:19000038032)

NS 10/04kV  Qazim Asllanaj “Vëllezërit Asllani”               (Kodi:19000038012)

NS 10/04kV  Lagjja e Spitalit 4/1 Shkolla                (Kodi:19000038012)

Arsyeja Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

10.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

TS 35/10  kV Ferizaj II   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosova-transi 1  (Kodi: 4004104)  prej orës 10:00 deri në ora  12:00

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC dhe ndërtesa e TMK.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve të rinj.

2

TS 35/10  kV Ferizaj II   do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kosova-transi 2  (Kodi: 4004104)  prej orës 12:00 deri ne ora  14:00

Vendet: Policia, Prokuroria, Viva Fresh, ETC dhe ndërtesa e TMK.

Arsyeja: Instalimi i transformatorëve të rinj.

10.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV TS Komoran Udhëkryqi i Madh (Kodi: 16100005097) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran lagjja te Udhëkryqi i Madh.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

Prishtinë

2.

TS 110/10kV Prishtina 2  do të ndërprehet:

Dalja 10 KV . J-16 Mati 2 (Kodi: 19000026) nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion; rrugë: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku, Banesat e Pozhegu Brothers.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove  të reja sipas projektit investiv.

10.09.2021

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Fushë- Kosova II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zona Industriale Vragoli (Kodi: 15018014) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: Petrol Company, Shtypshkronja “Zeri”, Asllani dhe Dimi.

Arsyeja: Realizimi i hyrje-daljes sipas rekomandimit të komisionit të pranimit teknik.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Këngëtarja Fjolla Morina po vazhdon me fotot provokative nëpër rrjetet…