Njoftim nga Vesel Islami

07 maj 09:53

NJOFTIM

Njoftohen të interesuarit se më datë 17.5.2021 (e hënë), në orën 12:00, në sallën e Dekanatit të Fakultetit të Filologjisë, të Universitetit të Prishtinës ‘’Hasan Prishtina’’, Vesel Islami do ta mbrojë temën e doktoratës me titull ‘’Tematika dhe personazhet në romanin për fëmijë në Kosëvë (1977-2015)’’.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Më 7 maj të vitit 1933 u lind Nexhmije Pagarusha,…