Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

24 qershor 2020 | 17:33

25.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

 1.

Nga Palaj 35-kV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Palaj (kodi: 18024001) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitulla, Grabovci, TR private te Mjekiqi, Bivolak te Saraqët, Plemetin-Xhemnicët dhe konsumatorët e fshatit Sibovc.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve si dhe zëvendësimi i izolatorëve të dëmtuar.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja Erenikut (kodi: 80080011) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: rrugët: Fehmi Agani, Lugbunari, Nënë Tereza, Qerimi, Sadik Pozhegu dhe Wesley Clark.

Arsyeja: Ngritja e shtyllave të tensionit të mesëm në lagjen Shqiponja.

Ferizaj

1.

Nga TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dalja Sllovia (kodi: 41000003) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Dobratin, Gushtericë e Poshtme, Livagjë, Sllovi, Smallushë, Çollapek, Gllavicë dhe Marevc.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV.

Prizren

1.

Nga TS 110/35/10 kV Theranda do të ndërprehet:

Dalja 10kV Shpenadija (kodi: 32000023) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Sërbica Trepetica, Shpendia, Velezha dhe Caparci.

Arsyeja:  Ndërrimi i shtyllave dhe përforcimi i përçuesve.

Gjilan

1.

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Tugjevc (kodi: 62000004) prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevc, Dogana- kufiri, Grizime, Stralicë dhe Moqar.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- degëzimi Gmica 2.

 26.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat 2 (Kodi 14000010) nga ora 10:00-10:30 dhe nga ora 14:00-15:00

Vendet: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupçi i Epërm, Llugat, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Zhvendosja e NS 10/0.4kV në Lluzhan.

2.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

TS 10/04kV Lluzhan te Policia (Kodi 14000010097) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lluzhan te Policia.

Arsyeja: Zhvendosja e NS 10/0.4kV në Lluzhan.

3.

TS 35/10kV Fushë- Kosova I do të ndërprehet:

TS 10/04kV Atdhe Kabashi (Kodi 10012002174) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Objekti i Atdhe Kabashit.

Arsyeja: Ndërrimi i kabllove të tensionit të mesëm.

Pejë

1.

NS 35/10kV KFOR-i  italian  (Kodi: 50055) do të ndërprehet prej 11:00-14:00

Vendet: KFOR-i iItalian.

Arsyeja: Instalimi i sistemit SCADA –s, faza 3.

Punime në projekte investive

 27.06.2020

Prishtinë

1.

TS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 13 Z.Industriale-Aragoniti (Kodi 10000009) nga ora 00:00-deri në ora 05:00

Dalja 10kV J 15 Kampin Jordanez (Kodi 10000010) nga ora 00:00-deri në ora 05:00

Dalja 10kV J 17 Bercom (Kodi 10000011) nga ora 00:00-deri në ora 05:00

Dalja 10kV J 19 Simetronix (Kodi 10000012) nga ora 00:00-deri në ora 05:00

Dalja 10kV J  21 Apollonia (Kodi 10000013) nga ora 00:00 deri në ora 05:00

Dalja 10kV J 23 Komuna e Re (Kodi 10000015) nga ora 00:00 deri në ora 05:00

Dalja 10kV J 11 (Kodi 10000016) nga ora 00:00 deri në ora 05:00

Vendet: EULEX-i, Aragoniti, Fakulteti i Bujqësisë, Bercom, Elkos, Hiberna FM, Karabinierët Italianë, Gazeta Kosova Sot, UNMIK-u, Ylli Bec, PTK-ja, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dino, ENK invest grup, Rekalitë, Komuna- objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-it, MAP-AKI, Ambasada Amerikane, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor dhe Simetronix.

Arsyeja: Krijimi i hapësirës për punime nga KOSTT-i.

26.06.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Xerxa I (Kodi 82081003) nga ora 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Xërxë – kryesisht konsumatorët komercial – bizneset.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës 10kV.

Pejë

1.

TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10/04kV Te KEDS-i (Kodi 53000003001) nga ora 12:00 deri në ora 13:30

Vendet: Te KEDS-i.

Arsyeja: Montimi i bazës së siguresave të tensionit të ulët.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pas shumë vitesh pritje, sot në Pejë është hedhur gurthemeli…