Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

25 qershor 2020 | 21:28

26.06.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prishtinë 

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave   (Kodi:19000039085) nga ora 11:0015:00.

Vendet: rr. Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr. Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Kamenica  do të  ketë ndërprerje totale (Kodi: 62000)  nga ora 23:5000:00.

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagjja Çamëria, Ujësjellësi, Kollarët, Malësia), Moqar i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenicë, Strezoc, Kosovicë, Carevc, Bushincë, Tirincë, Krilevë, Leshtar, Bolec, Vaganesh, Kremenatë, Rahovicë, Feriqevë, Tugjevc, Gnicë, Zaiqevcë, Dogana Kufiri, Grizime, Stralicë, Moqarë, Kopërnicë, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë, Sotllar: Berivojcë, Qarrakofcë, Dajkovc, Shipashnica e Ulët, Muçivërc, Rogoçicë, Novosella, Karaçeva e Ulët dhe e Epërme, Rogana, Bozhec, Busavatë, Miganoc, Muharremi petroll, birraria Hugos, Seperacioni Ardhmëria Topanicë, Ujësjellësi Topanicë, Lindi Petroll, Fabrika e bllokave, Seperacioni Tali, Dogana, Borovc, Landi, Fama petroll, Shp Arbnori, Koretinë  Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe Ujësjellësi Korinjan dhe Maliqi Petroll.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

27.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

TS 35/10kV Besia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Prugovci (kodi: 10013012) prej orës    10:00  deri në ora   11:00.

Vendet: Barilevë Lecët, Te kanali Besi, Leban te Baza 1, Prugovc Extra Dragusha, Leban Dobratiqët, Besi Ambulanca 1, Rimanishtë, Betonjerka private Lebanë, Objekti privat Deshishku, Zeniti, Jaha Company dhe  Prugovc Zuqollët.

Arsyeja: Ndërprerja e NS 10(20)/0.4kV nga dalja 10kV ekzistuese dhe kyçja me daljen 20kV Breznica.

2.

TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Breznica (kodi: 15019009) prej orës  10:30  deri në ora  15:00.

Vendet: Breznica, Kozarica dhe Barileva.

Arsyeja: Kyçja e NS 10(20)/0.4kV dhe përgatitja e lidhëseve 20kV.

3.

Nga NS 35/10kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Orllati (Kodi: 16021005) nga ora 12:00deri në ora 15:00

Vendet: Zabeli i  Ulët, një pjesë  e Llapushnikut, Poterku dhe Llukovci.

Arsyeja: Demontimi i rrjetit të vjetër.

Pejë

1.

TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dardania ll (kodi: 51000004) prej orës  11:00  deri në ora  15:30.

Vendet: Benzineset Raushiq, Tregu Raushiq, Jasiqi 2, Jasiqi 1, Banja, Mulliri Jusaj, Molika kontrolli teknik, Jakup Beqaj, Asfallti, Ideal Vokshi, Te Billepoja, Dardania2, Dardania1, Dardania7 dhe Dardania 4.

Arsyeja: Dislokimi i transformatorit 10/0.4 kV.

Mitrovicë

1.

Nga TS 110/10kV Vushtira 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekstra (Kodi: 73000006prej orës 10:00  deri në ora 10:30.

Vendet: rrugët: Bahri Kuqi, Shote Galica, Azem Bejta, Lutfi Musiqi, Shala, Drenica, Adnan Shyti, Hoxhë Kadri Prishtina, 2Maji, Osman dhe Shaban Bunjaku dhe fshati Begaj.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës.

2.

Nga TS 110/10kV Vushtira 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qytet e fshatra (Kodi: 73000003prej orës 10:00  deri ne ora 10:30 .

Vendet: Gjykata e re, Kazerma 1, Zuqakë, Kosova Petrol, Sllatinë, Debërllukë 1, Debërllukë 2, Bajskë 1, Srekonica, Pasoma, Tërllabuq dhe Pompat Sllatinë.

Arsyeja: Zhvendosja e shtyllës.

Gjilan

1.

TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet:

Dalja 10KV Morava Binça (Kodi: 60061013) prej orës12:00 deri në ora 16:00.

Vendet: Fitorja Sh.P.K, Blloketarja, Bageri, Separacioni, Gurthyesi Bejta Komerc dhe Baza e Asfalltit.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12-metërshe.

2.

TS 35/10 kV Gjilani II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kufca  (Kodi: 60061006)  prej orës 12:00  deri në ora 16:00

Vendet: Kufca, Stanishori, Mellci, Strazhë, Kosmata, Draganca, Manastiri, Mozgova, Makreshi i Ulët dhe i Epërm dhe Draganci i Vjetër.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës 12-metërshe. 

28.06.2020 

Pejë

1.

Në TS 35/10kV Peja ll (Kodi: 500510) do të ketë ndërprerje totale:

prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Rr.Visar Kelmendi, lagjet: Dukagjini, Puhovci, Muharrem Shala dhe Shaban Spahija, V.Bashkimi, 17 Nëntori, Shurdhmemecët, Rugova: Llazi, Shtupeqi i Madh, Llotova, Pepaj, Koshutan, Shkreli, Boga, Stankaj, Haxhaj, Kuqishta 1, Drelaj 2, Bregu Kuqishtë,Gjimnazi, Kisha Ortodokse, Lidhja rezervë TS-7/2, KFOR-i Italian, KFOR-i Argjentinas, Spitali, Pompat e ujit, Kisha Katolike, Ambullanca e stomatologjike, Dukagjini 1, TS 5, Dukagjini 2 dhe Gjimnazi.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADA-s, faza e tretë. 

29.06.2020 

Pejë

1.

Në TS 35/10kV Gurakoci (Kodi: 500520) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Gurakoc – Musollët, Gurakoci, Prekalla, Trubohoci, Zabllaqi, Zallqi, Shalonovica, Osojani, Tupeqi, Bllagaqi, Dreja; fshatrat: Prekallë, Dobrushë, Kashicë, Dobrushë e Epërme, Staradran, Elshan, Berishë, Mavraj, Llugat e Poshtme dhe të Epërme, Ruhoti, Tomoci dhe Fadofili.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i SCADA-s, faza e tretë.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Ministrja e Financave dhe Transfereve, Hykmete Bajrami, njofton se sot…