Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

10 gusht 17:50

11.08.2020

Punime të domosdoshme për siguri te sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10 kV Badovc do të ndërpritet:

Dalja 10kV Mramor (kodi: 10014001) prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Mramori, Slivova, Brusi, Busia, Zllasha, Viti e Marevcit, Mareci .

 Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Prizren

 1.

TS 35/10 kV Dragash do të ndërpritet:

Dalja 10kV Rapqa (kodi: 30036009) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Rapça e Ulët, Rapça e Epërme, Fabrika Meka,Brezne, Krsteci i Ulët, Krsteci i Naltë, Rrenci,Ferma  TS- Berham Jonuzi,TS- Qendra Petroll, Buqe, Pllavë, TS-Ujësjellësi Brezne.

Arsyeja: Përforcimi i përçuesëve dhe ndërrimi  i izolatorëve.

Ferizaj

 1.

TS 35/10 kV Ferizaj lll do të ndërpritet:

Dalja 10kV Gaçka (kodi: 40042002) prej orës 10:00 -14:00.

Vendet: Greme, Gaçkë Burrnik, Izhanc, Kashtanjevë, Bajnicë, Semaj, Prushaj, Sllatina dhe bizneset private.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave, shtrëngimi i përçuesve dhe ndërrimi i izolatorëve.

2.

TS  35/10kV Shtime do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Caraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej orës 13:00-16:00.

Vendet: Një pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishtë, Devetak, Grejqevc, Zborc, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica .

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Pejë

1.

TS 35/10 kV Gurrakoci do të ndërpritet:

Dalja 10kV Zallqi (kodi: 50052003) prej orës 10:00 – 14:00.

Vendet: Gurakoc -Musollët, Gurakoc, Prekallë, Trubohoc, Zabllaq, Zallqi, Shalonovicë, Osojan, Tupeq, Bllagaq, Dreja.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave dhe pastrimi i trasesë.

Mitrovicë

1.

TS 110/10 kV Vushtrria 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Stacioni Hekurudhor (kodi: 73000004) prej orës  10:00 -14:00.

Vendet: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balincë, Oshlan, Duboc, Galicë, Beçiq, Brusnik.

Arsyeja: Bartja e rrjetit të vjetër në shtyllat e reja dhe tërheqja e përçuesëve.

Gjilan

 1.

Nga TS 35/10 kV Artanë  do të ndërpritet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi: 60024003) prej orës 09:00 – 12:00 dhe prej ores 13:00-16:00.

Vendet:Bostoni,Turiqevc,Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë.

Punime në projekte investive

11.08.2020

Prishtinë

 1.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit (Kodi: 11000016 ) nga ora 09:00 deri në ora 21:00.

Vendet: Bregu i Diellit, zona lindje, Rruga Vëlëzerit Gërvalla, Rr.Ahmet Haxhia, Rr.Holger Petersen, Ernest Koliqi.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorit dhe vendosja e kthinave 2+1.

Punime në projekte investive

12.08.2020

Prishtinë

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TS Blakçorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:0016:00.

Vendet: Rr.Skënderbeu te Blakçorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

2.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërpritet:

LP 10kV Batllava (Kodi: 14015001) nga ora 10:0016:00.

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja dhe Lluga..

Arsyeja: Energjizimi i rrjetit të ri 10kV në kuadër të projektit Gerdofc Lumi 2 .

 3.

Në NS 110/10 kV Prishtina 2 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Velania  (Kodi:11000018) prej 09:00-09:05 dhe 20:55-21:00.

Vendet: Velania, Rezervoari, Rr.Norbert Jorkl.

Arsyeja: Ndërimi i kthinave, ndërrimi i transformotorit, punimi i kokave kabllovike të tensionit të mesëm.

4.

Në TS 110/10 kV Prishtina 2 nga dalja 10 kV  Velania (Kodi:11000018)  do të ndërpriten:

TS 10/0.4kV TS Norbert Jokl 2 Kodi:( 11000018090 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Norbert Jokl 1(Kulla) Kodi: 11000018089 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Norbert Jokl 1(Kulla) Kodi: 11000018107 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Nexhmedin Haliti-Cakolli Grup Sh.p.k Kodi: 11000018123 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Qemajl Pozhegu “Pozhegu Brothers”Kodi: 11000018248 ) nga ora 09:00 – 21:00.

TS 10/0.4kV TS Lute Fetahu –FFB –Trade  Kodi: 11000018254 ) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: Rr.Isa Kastrati, Rr.Rrustem Statovci, Rr.Tivari, Rr.Shaip Spahia,R.Sokol Sopi, Rr.14 Tetori, Rr Nobert Jokl, Rr.Gazmend Zajmi (një pjesë), Rr.Bedri Shala (një pjesë), Rr.Kaçaniku,

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave, ndërrimi i transformatorit dhe  punimi i kokave kabllovike të tensionit të mesëm.

 3.

 Në NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

Dalja 10 kV Qyteza Pejton 2 (Kodi:19100001) prej  09:00-09:05 dhe 20:55-21:00.

Vendet: Qyteza Pejton.

Arsyeja: Manipulimi me ndarëse TM, krijimi i kushteve të punës pa tension.

 4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 6 do të ndërpritet:

TS 10/0.4kV TS Faik Konica 2 (Kodi: 19100001070) nga ora 09:0021:00.

Vendet: Rr.Mbreti Zog një pjesë.

Arsyeja: Zëvendsimi I kthinave ekzistuese me kthina të reja.

12.08.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

TS 35/10 kV Fushë-Kosova ll do të ndërpritet:

LP 10kV Miradi e Epërme (Kodi: 15018019) nga ora 09:0012:00.

Vendet: Miradi e Epërme.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe konzollës.

Pejë

 1.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërpritet:

Dalja 10kV Barani-Prapaçani (Kodi: 53000002)  prej orës 12:00-14:00.

Vendet:Berani, Prapaçani, Berliqi, Krushevci i Ri, Rashiqi, Gjocajt, Turjaka e Ulët, Vranoci i Madh, Vranoci i Vogël, Barani i Ulët, Qallapeku, Kusoriqi, Llugaxhit, Buqani.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës dhe konzollës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka takuar sot…