Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

11 tetor 17:48

13.10.2019

 Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prishtina

Nga TS 35/10kV Fushë Kosova do të ketë ndërprerje totale  të TR1-TR2-TR3: prej orës 10:00  – 16:00

Vendet: Qendra e Fushë-Kosovës te Stacioni  i trenit, Sole Kosova, Migrosi, IMF Kosova, Mulliri Fushë- Kosovë, Nakarada, Dardhishta, Lismiri, lagjja Tërnavët, Pompat e Ujësjellësit, Pjesen te tregu, Uglar, një pjesë të Fushë Kosovës ana e djathtë deri te TS Çeku. Banesat Bresje Fushë- Kosovë, Tregu, Ambulanta Bresje, Bogujevci, Alumili, Kisha Bresje .

Arsyeja: Mirëmbajtja e transformatorit dhe ndërrimi i ndërprerësave të fuqisë.

 

13 10 2019

Punime të palëve të treta

Peja

1.

 TS 35/10kV Peja ll do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Asllan Qesma (te Zena) (kodi 50051002) prej orës 06:00 – 10:00

Vendet: 2 Korriku,Jarina nga dalja shtepia e kultures,Jarina-Dukagjin, Asllaqeshma 1 dhe 2.

Arsyeja e ndërprerjes: Kyçja e transformatorit.


14.10.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Ferizaj 

Nga TS 35/10 kV Magure do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fshatrat – Magure  (Kodi: 41048002)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Magure, Medvevc, Dobrajë, Rreze, Blinajë, Qylagë, Poturovc, Torine, Poturovc dhe Gllanicë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i izolatorëve, shtrëngimi i përҫuesve.

 

Gjilan 

Nga TS 35/10kV Rrafshina  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Binqa (Kodi: 61067008)  prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Fshati Mogillë, Kabashë, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binqë.
Arsyeja: Pastrimi i trasesë dhe mirëmbajtje preventive, ndërrim shtyllave dhe ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi përçuesve.

 

Mitrovica 

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Turiqefci  (Kodi: 74000006)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Llaushë, Rakinicë, Kopiliq i Epërm, Kllodernica, Turiqefc, Buroj, Vojnik, Izbica, Ozrim, Kopiliq i Ulët dhe Açarevë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim isolatorëve dhe shtrëngimi i përҫuesve.

 

Pejë

Nga TS 110/10(20) kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Leshan (Kodi: 51000005)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Ibrahim Haxhite, Lumbardhi.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndrrim isolatorëve, shtrëgimi i përҫuesve.

 

Prishtinë 

Nga TS 35/10 kV Drenasi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllobari (Kodi: 16021008)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Gllobari, Vërboci, Tërsteniku, Çikatovë, Gllanasellë dhe Dobrosheci.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, shtërgimi i përçueseve, ndërrimi i isolatorëve të dëmtuar, përforcimi dhe ndërrimi i shtyllave të demtuara.

 

Prizren 

Nga TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok, Orqushë.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i isolatorëve.

 

Gjakovë 

Nga TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ratkoci (Kodi: 82081006)  prej orës 10:00  deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Gexhë, Radostë, Ratkoc dhe Xërxe (një pjesë).

Arsyeja: Demontimi i dy shtyllave të drurit dhe pastrimi i trasesë.

 

15.10.2019

Me kërkesë të palëve të treta

 

Prizren

1.

 TS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

TS  10/0.4 kV Prevalla  (kodi 31000026036) prej orës 11:00 12:30

Vendet: Prevallë, Hotel Morea.

Arsyeja: Montimi i bazës së siguresave

 

Njoftim për projekte investive

 

Prishtina

 Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 09:00 -12:00 dhe 14:00-17:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Montimi i shtyllave dhe konzollave.

 

16.10.2019

 Punime nga KOSTT 

1.

NS 110/10)kV Prishtina 1 do të ketë ndërprerje totale: (Kodi: 100) prej orës   00:0006:00

Vendet:Lagjja Kalabria, Ambasada Amerikane, Preoci, Llapnasella,  Spitali i Zemres EDA, Medicine Hospital, HIB Petroll, Hotel Emerald, EBC Cosmetic, Auto Mekanika, Fabrika Amortizatorët, KFOR-i Hungarez, Spitali Medikus, Tregu me Shumice, Betonjerka, Eulex, Aragoniti, Fakulteti i Bujqesise, Elkos, Hiberna FM, Karabinieret Italian, Gazeta Kosova Sot, Unmiku, Ylli Bec, PTK,Bercom, Simetronix, Agani, Emajliku, Universiteti AAB, Agron Gashi “Fabrika e Xhamit, Shtypshkronja Dinor, Buçaj, Rekalit, Komuna objektet e reja, Dogana, Kazerma Adem Jashari, Prroni i Njelmët, Mekanika, kontigjenti Portugez i KFOR-itt, MAP-AKI, Ambasada Amerikane dhe ENK invest grup.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele, punime nga KOSTT.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Pesë persona janë plagosur me thikë, gjatë një sulmi në…