Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

25 nëntor 18:06

26.11.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

NS  110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J25 Mati 1 (kodi: 19000025) prej orës 01:00 deri në ora 02:00

Vendet: TS Lagjja Spitalit 1, Lagjja Spitali 2, TS Kawa, TS Royal, TS Pozhegu Brothers, TS Global Construction, TS Morina –IB, TS Burimi Comerce, TS Besa Comerce, TS Fatlindi, TS Arti dhe TS Krapi.

Arsyeja: Fazimi i daljes aktuale me daljen e re.

Gjakovë

1.

NS  35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Beci (kodi: 80080010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: fshatrat: Bec, Janosh, Lugbunar, Rr.Mark Malota, Novosellë e Epërme, Novosellë e Poshtme, Osek Pashë, Palabardhë, Qerim, Sopot dhe Trakaniq.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në fshatin Janosh.

2.

NS 35/10kV Gjakova III do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.40 (kodi: 81084023 ) prej orës 10:00 – 10:15 dhe nga ora 14:45 – 15:00

Vendet: rr.Bajram Curri, rr.Dërgut Vokshi, rr.Ismail Qemali, rr.Marin Barleti (një pjesë), rr.Nënë Tereza, rr.Pjetër Budi, rr. UÇK-së, rr.Sadik Pozhegu, rr.Sadik Stavileci, rr.Skënderbeu dhe rr.Sylejmon Vokshi.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të sigurisë për punë, manipulimi me ndarës të tensionit të mesëm.

3.

NS 35/10kV Gjakova III do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS-31 TR 1 kodi: 81084023508) prej orës 10:00 15:00

NS 10/0.4 kV TS-31 TR 2  kodi: 81084023511) prej orës 10:00 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Sadik Stavileci dhe një pjesë e rr. Nënë Tereza.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanëve të tension të ulët (panelave).

Pejë

1.

NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gllareva (kodi: 52000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Dersniku, Çabiqi, Caraviku dhe Gllareva.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rapqa (kodi: 30036009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Kërstec, Papë, Rrenc, Plavë, Buçe dhe Brezna.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, shtrëngim i përçuesve dhe pastrim të trasesë.

Gjilan

1.

NS 110/35/10kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gërmova (kodi: 61067003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sodovina, Gërmova, Gushica dhe Vërbani.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

26.11.2020
Punime në projekte investive

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (kodi: 40000004) prej orës 09:00 09:30 dhe 20:30-21:00

Vendet: Vëllezërit Gervalla, Magjistralja Prishtine-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, ndarja e urave TM

2.

NS 35/10kV Ferizaj IV do te ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Gerlica Kom,Adem Hasani (kodi: 40000004228) prej ores 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: Një pjesë e magjistrales Ferizaj-Prishtinë në Ferizaj.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

NS 35/10kV Ferizaj IV do të ndërprehen:

NS 10/0.4 kV Kisha Katolike II (Banesat) (kodi: 40000003208) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV Kisha Katolike I (Kulla) (kodi: 40000003209)        prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: rr.Hysen Terpeza dhe Remzi Hoxha.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

4.

NS 35/10kV Ferizaj III do te ndërprehen:

NS 10/0.4 kV TS Ndërtesa (Banesat) (kodi: 40042001223) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV TS Bardhi (kodi: 40042001230) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV TS Tahir Hajriz Hajrizi (kodi: 40042001228)   prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/0.4 kV TS Sejda (kodi: 40042001002) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

Vendet: një pjesë e rr. Dëshmorët e Kombit, Ahmet Kaçiku, Enver Topalli, Ismail Qemali,12 Qershori.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

27.11.2020
Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.35 Kodra e Diellit 2 (kodi: 11000014) prej orës09:00 deri ora 21:00

Vendet: Kodra e Diellit 2.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

2.

NS 35/10kV Fushë Kosova II do ndërprehet:

NS 10/0.4 kV TS Bardhi i Madh te Sadiku (Kodi 15018018063) prej orës 09:0016:00

Vendet: Bardhin e Madh shtëpitë pas Montazhit të KEK.

Arsyeja: Energjizimi kabllove reja.

3.

NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Bërnica e Epërme 1 (kodi: 13000001004) prej orës10:30 deri në ora 15:30

Vendet: Bërnica e Epërme 1.

Arsyeja: Punime në PLC.

4.

Në NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran te Shkolla (kodi: 16023007101) prej ores 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Komoran te shkolla.

Arsyeja: Shkyçja e konsumatorëve nga rrjeti i vjetër dhe rikyçja në rrjetin e ri nëntokësor.

5.

Në NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Batllava (kodi: 14015001) prej orës  12:00 deri në ora15:00

Vendet: Batllava, Gërdovci, Bellopoja, Lluga, Sibovc i Poshtëm dhe Kaçibegu.

Arsyeja: Energjizimi i LP dhe i transformatorit të ri.

27.11.2020

Punime nga palët e treta

Prizren

1.

NS 35/10kV Prizren IV do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bizmuti (Kodi: 30033005) prej orës 12:00 deri në ora15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Turgut Ozal, një pjesë e rr. Beteja e Lumës,IBPK “Prizreni”, “Shtypshkronja e re”(ETC),   SiprintShtypshkronja”, Jaffa food and cakes.

Arsyeja: Energjizimi i kthinave hyrëse/dalëse.

Ferizaj

1.

NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Gjimnazi (kodi: 40040002010) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Një pjesë e rr. Vëllezërit Gërvalla, Astrit Bytyqi, DimitrijeTucoviq, Kuvendi i Arbërit, Gëzim Sahiti dhe Astrit Bytyqi.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave sipas zgjidhjes teknike.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Iu mohua e drejta për të fituar për herë të…