Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

11 nëntor 17:44

12.11.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 Ferizaj

1.

Nga TS 35/10 KV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta e Reçakut, Reçaku, Belinci, Caraleva Topilla, Llanishta, Devetak, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Pastrim traseje dhe ndërrimi i shtyllave.

Gjakovë

 

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi: 80080012)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: fshatrat: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqe, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja: Pastrim I trases nga drunjët.

 

Nga TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ekektrom-Deva (Kodi: 81000003)  prej orës 10:00  deri ne ora 15:00

Vendet: Rrugët: Abdurrahim Buza, Aleksandër Moisiu, Anton Qeta, Asim Vokshi, Avni Rrustemi, Bashkim Idrizi, Dëshmorët e Lirisë, Faik Konica, Gjergj Fishta, Ilir Soba, Isa Grezda, Kongresi i Manastirit, Korab Binxhiu (një pjesë), Lidhja e Prizrenit, Mic Sokoli, Rr.Migjeni, Orize, Londra, Vashingtoni, Yket e Erenikut, Ymer Prizreni.

Arsyeja: Dislokimi i kabllove tokësore 10 kV.

 

Gjilan

 

Nga TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Përlepnica (Kodi: 60062002)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Prelepnica  Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc,Kafja e Bunarit, Evropa, sera, T.S. Privat fshati Kmetovcc  Kabi, Planeti, , T.S Repetitor – Maja e Gjelbër,  Prelepnica, Kosaqi, Silova dhe Muhaxheri.

Arsyeja: Pastrimi i trasesë, ndërrimi i shtyllës dhe shtrëngimi ipërçuesve.

 

Nga TS 110/20(10) kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Strezovci (Kodi: 62000005)  prej orës 10:30  deri në ora 14:00

Vendet: Kamenicë (T.S.P.Bazeni, Lagja Qamëria, Ujësjellsi, Kollarët, Malësia), Moqari i Ulët, Reçan, Hajnoc, Meshinë, Bugjenica, Strezoci, Kosovica, Carevci, Bushinca, Tirincë, Krileva, Leshtar, Boleci, Vaganeshi, Kremenatë dhe Rahovica.

Arsyeja: Ndërrimi i transformatorëve.

 

Mitrovicë

 

Nga TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Qirezi (Kodi: 74000004)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Pastrim i trasesë, ndërrimi i shtyllës dhe shtrëngimi i përçuesve.

 

Nga TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Lepenci (Kodi: 71075012)  prej orës 09:30  deri në ora 10:00

Vendet: Hakif Bislimi, Kemajl Loshi, Shaip Kalludra, Ali Fejzullahu,  Shaban Idrizi, Elmaz Peci, Hoxhë Hasan Tasini, Gani Hajra dhe fshatrat: Zhabar i Ulët dhe i Epërm, Shipol dhe Lushtë.

Arsyeja: Shkyçja e dy TS-ve nga LP Ibër-Llepenci dhe kyçja me LP e ri Lushta (ish- LP 35kV).

 

Nga TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Lushta (Kodi: 71075012007)  prej orës 09:30  deri në ora 16:00

TS 10/04 kV  Pompat Lusht (Kodi: 71075012018)  prej orës 09:30  deri ne ora 16:00

Vendet: Lushtë-Pompat.

Arsyeja: Shkyçja e dy trafostacioneve nga LP Ibër- Lepenci dhe kyçja me LP e ri Lushta (ish- LP 35kV).

 

Peja

 

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  F. e Pejës (Kodi: 50000009)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Bajraktarët, Kulla e Ministrit, Treboviq, Qunguri, Elsa, Nabergjan, Lluga, LLabjan dhe Bllagaj.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrimi i shtyllave, ndërrim izolatorëve.

 

Prishtinë

 

Nga TS 35/10kV Koliqi  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Koliqi  (Kodi: 14016002)  prej orës 10:00  deri në ora 16:00

Vendet: Koliqi, Ballabani dhe Nishevci.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

 

Prizren

 

Nga TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Levisha (Kodi: 31000012)  prej orës 10:00  deri ne ora 16:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja: Pastrim traseje, ndërrim i shtyllave dhe izolatorëve.

 

Mitrovicë

Nga TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Koshtova (Kodi: 71075005)  prej orës 10:30  deri ne ora 11:30

Vendet: Koshtovë, Vinarcë i Ulët, Vinarcë i Epërm, Gushafcë, Koprivë, Broboniq dhe Gradevci.

Arsyeja: Shkyçja e disa TS-ve nga LP Kushtova dhe kyçja me LP Lushta.

Nga TS 35/10 kV Mitrovica II do të ndërprehet:

TS 10/04 kV  Koprivë (Kodi: 71075005011)  prej orës 11:30  deri në ora 16:00

TS 10/04 kV  Broboniqi 3  (Kodi: 71075005012)  prej orës 11:30  deri në ora 16:00

TS 10/04 kV  Bronobiqi te shkolla (Kodi: 71075005013)  prej orës 11:30  deri në ora 16:00

TS 10/04 kV  Broboniqi (dauti) (Kodi: 71075005014)  prej orës 11:30  deri në ora 16:00

TS 10/04 kV  Gradevci (Kodi: 71075005015)  prej orës 11:30  deri në ora 16:00

Vendet: Koprivë, Broboniq dhe Gradevc.

Arsyeja: Shkyçja e disa trafostacioneve nga LP Kushtova dhe kyçja me LP Lushta.

Punime në projekte investive

 

12.11.2019

Mitrovicë

1.

TS TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Lagjet Topalli, Sejdiu, fshati Kosterc, Kllodernicë, Tërrnovë, Dragaj Leqinë (Kodi: 74000005022;5023;5024;5032;5033;5058;5029;5046;5050) prej orës 09:0012:00

Vendet: Lagjet Topalli, Sejdiu, fshati Kosterc, Kllodernicë, Terrnovë, Dragaj Leqinë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kablos sipas projektit.

2

TS TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Trafo Besniku Padalishtë (Kodi: 74000005057) prej orës 13:0016:00

Vendet: Padalishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos sipas projektit.

 

13.11.2019

Prishtinë

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

  1. 10/04 kV Trudë (Kodi: 13000001002) prej orës 09:0012:00 si dhe nga 14:00-17:00

Vendet: Truda, një pjesë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos  sipas projektit.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujevado të ndërprehet:

  1. 10 kV Fshatrat 1 (Kodi: 14000009) prej orës 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Sekiraqa, Poterët, Qershijat, Kamerollët, Sekiraqa 1, Sekiraqa 2, Sekiraqa 3, Kunushefc 1 dhe 2. Burice, Gllamnik dhe Llapashticë e Ulët.

Arsyeja e ndërprerjes: Shtrirja e kabllos  sipas projektit.

3.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

  1. 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave te tensionit te ulet dhe te mesëm.

4.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

  1. 10 kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 11:00 deri në ora 16:00

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc te Rexha, Smajlovit, Bajqine, Kerpimeh, Repë, Pollatë, Dvorishtë Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Trnavicë, Murgull, Zakut, Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja e ndërprerjes: Ngritja e shtyllave të tensionit të ulët dhe të mesëm.

1.

TS TS 110/10 kV Prishtina 6 do të ketë ndërprerje totale: (Kodi: 1001) prej orës 00:0004:00

Vendet: Qytetza Pejton 2, Spitali Medikus, Betonjerka, RTK, Kuvendi, Enti i Statistiksve, Fakulteti Fizolofik,  Lagjja Ulpiana, Lagjja Daradania, Lagjja e Muhaxherëve, Hoteli Grand, Ndërtesa e KEDS dhe Ndërtesa e PTK-së, Termokosi, Bena-af-i, një pjesë e Bregut të Diellit dhe Qendra tregtare dhe Rilindja (Pallati i shtypit).

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i detajizuar i SCADA-s.

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kler Ambrosino, një agjente e marrëdhënieve me publikun, e cila…