Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

08 gusht 2019 | 16:14

08.08.2019

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

 NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV J15 Viva Fresh (Kodi: 19000028 ) prej orës 01:00 – 02:00

Vendet: Viva Fresh, Buqaj, Gorenje, Korali, Furra Sheki, Viva fresh, Proterm, Ontex mont.

Arsyeja ndërprerjes: Kthimi i daljes J29 në punë, në gjendjen e mëparshme.

2.

NS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet.

Dalja 10 kV J29-Rezonanca (Kodi: 19000029) prej orës 01:00 -02:00

Vendet: Rezonanca Veternik, Te Ariu, BSB, Beko, Sh.P.K “Muharrem Kervan” dhe Al-Petrol.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi i daljes J29 në punë, në gjendjen e mëparshme.

3.

NS 110/10kV Prishtina 7  do të ndërprehet.

Dalja 10 kV J30-Grand Store (Kodi: 19000030) prej orës 01:00 -02:00

Vendet: Fjolla Kavaja, Çagllavica1, Lagja Janina, Lagja Marigona 1, Gorenje, servis, Grand Store, Lagja Qendresa 1,Lagja Qendresa 2, Timi Al PVC, Lagja Nic, Dardhat, afër Servisit Gorenje, Janina 2 dhe Lagja Veterniku.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi i daljes J29 në punë në gjendjen e mëparshme.

4.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j31 Ndriqimi publik (Kodi:19000031)  prej orës 01:00-02:00

Vendet: Ndriçimi Publik, Moteli, Fontana, kolegji Heimerer, Richard Holbrooke, Banesat EXDC-Kujtim Svirca, Bau market scholl, Stadioni Veternik, Dino Betonjera, Lagja e Spitalit 6 dhe Qazim Sadiku.

Arsyeja e ndërprerjes: Kthimi i daljes J29 në punë në gjendjen e mëparshme.

Gjakovë

1.

Në NS 35/10kV Gjakova 1  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Cermjani (Kodi:80080012 ) prej orës 09:00-14:00.

Vendet: Bardhaniq, Bare e Madhe, Bec, Bërdosana, Cermjan, Doblibarë, Gërgoc, Jabllanicë, Kodrali, Krlan, Meqë, Netiç, Rashkoc, Vraniq, Zhabel dhe Zhdrellë.

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i izolatorëve, konzollave  dhe zëvendësimi i  përçuesve.

Pejë

1.

Në NS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Deçani (Kodi: 53000003)  prej orës 09:30 -10:00 dhe  15:30 – 16:00

Vendet: Deqani Qyteti, Deqan KEDS, Deqan Policia, Deqan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

NS 10/04 kV Deçani (Kodi: 53000003014)  prej orës 09:30 – 16:00.

Vendet: Lagja Dautaj Carrabreg i Epërm.

Arsyeja e ndërprerjes: Dislokimii shtyllave  të vjetra të rrjetit me  tension të mesëm dhe punime në rrjetin 0.4kV. 

09.08.2019

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Llausha (Kodi: 14000013) prej ores 10:00 – 14:00

Vendet: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull dhe Marincë.

Arsyeja e ndërprerjes: Energjizimi i TS 10/0.4kV 100 kVA -Dabinofc 2 dhe demontimi i shtyllave të vjetra ekzistuese.

10.08.2019

Punime nga KOSTT

NS35/10)kV Prishtina III do të ketnë ndërprerje totale:

Dalja 10 kV Qytetza Pejton 2  (Kodi: 10011001) prej orës   01:0006:00

Dalja 10 kV Përparimi  (Kodi: 10011002) prej orës              01:00–  06:00

Dalja 10 kV Radio Kosova (Kodi: 10011003) prej orës         01:0006:00

Dalja 10 kV Fakulteti filozofik(Kodi: 10011004) prej orës   01:0006:00

Dalja 10 kV Nr.6 C7 (Kodi: 10011005) prej orës                   01:0006:00

Dalja 10 kV Blloku 1 Dardania (Kodi: 10011006) prej orës 01:0006:00

Dalja 10 kV Fuad Pashe Dibra  (Kodi: 10011007) prej         01:0006:00

Dalja 10 kV Mikro 1  (Kodi: 10011008) prej orës                  01:0006:00

Dalja 10 kV Kurrizi (Kodi: 110011009) prej orës                  01:0006:00

Dalja 10 kV Mikro 6 (Kodi: 10011010) prej orës                   01:0006:00

Dalja 10 kV Dardania Bll IX (Kodi: 10011011) prej orës      01:0006:00

Dalja 10 kV Pallati I Shtypit  (Kodi: 110011012) prej orës   01:0006:00

Dalja 10 kV Hoteli Grand (Kodi: 10011013) prej orës          01:0006:00

Dalja 10 kV Dispeqingu, (Kodi: 110011014) prej orës          01:0006:00

Dalja 10 kV Termokosi (Kodi: 10011015) prej orës                01:0006:00

Dalja 10 kV Mikro 3  (Kodi: 10011016) prej orës                  01:0006:00

Dalja 10 kV Ben-af Konvikti (Kodi: 110011017) prej orës   01:0006:00

Vendet: Një pjesë e Qytezës Pejton, një pjesë e Dardanisë duke përfshirë Ngrohtoren, Posta e Kosovës, një pjesë e madhe e Ulpianes, Fakulteti Filozofik, Qendra e studenteve dhe Salla e Sporteve 1 Tetori, Radio Kosova, Pallati Shtypit, Hotel Grandi etj.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime nga KOSTT.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Gjykata Themelore e Prizrenit i ka caktuar një muaj paraburgim…