Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

03 qershor 16:39

04.06.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00:

Dalja 10kV Keqekolla Hjakobilla (kodi: 14016004)

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Zëvendësimi i shtyllave te dëmtuara dhe pastrimi i trasesë.

2.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet prej orës  10:30  deri në ora 15:00:

Dalja 10/04 kV Kulla Bardhosh-2(kodi: 13000002015)

Vendet: Bardhoshi një pjesë.

Arsyeja: Punime në Projektin Instalimi i trafostacionit të ri në NS Bardhoshi-3, vendosja e shtyllave të betonit dhe instalimi i kabllos ABC.

Ferizaj

1.

Nga TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00:

Dalja 10kV Bobi (kodi: 40043002)

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave dhe ndërrim i izolatorëve.

Gjilan

1.

Nga TS 35/10 kV Rrafshina do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Dalja 10kV Binqa (kodi: 61067008) Vendet: fshatrat: Mogillë, Kabash, Rafshinë, Bozovik, Shoshar, Debelldejë dhe Binçë.

Arsyeja: Ndërrim i shtyllave të tensionit të mesëm dhe izolatorëve në fshatin Buzovik.

Pejë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004)

Vendet: Novosellë, Radavc, Brestovik, Dogana, Jabllanica e Madhe  dhe HEC Radavci.

Arsyeja: Pastrim i trasesë së largpërçuesit,  ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngim i përçuesve.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet prej orës  11:00  deri në ora 14:00

Dalja 10/04 kV Ozdorim Jashanicë Halitaj (kodi: 50000003012)

Vendet: Jashanicë Halitaj.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit t tensionit të ulët.

3.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do të ndërprehet prej orës  11:30  deri në ora 11:35 dhe prej orës 13:30 deri në ora 13:35

Dalja 10kV Istogu II (kodi: 54000007)

Vendet: Qyteti, Dushkaja Bujupët, Dushkaja e Re, Dragulovc, Dubravë Ferma, Standardi, Shkolla fillore, Loshët, Banesat, Kuvendi komunal, Banesat 2, Motel Trofta, Spitali dhe Lugu.

Arsyeja: Ndërrimi  i ndërprerësit të fuqisë  në TS 54000007008 Te Komuna.

4.

Nga TS 110/10(20)kV Istogu do te ndërprehet prej orës  11:30  deri në ora 13:35

Dalja 10k/04 kV Istogu II (kodi: 54000007008)

Vendet: Komuna.

Arsyeja: Ndërrimi  i ndërprerësit të fuqisë.

Prizren

1.

Nga TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 14:00

Dalja 10kV Hoqa e Qytetit (kodi: 30035005) Vendet: Zhur, Vlashnjë, Poslishtë, Nashec, Muradem, Lubiqevë, Leskovec, Kobajë, Jeshkovë, Hoqë e Qytetit, Grazhdanik, Billushë; Afariste: Restorant “Kështjella”,”Pompa Benxines Zhuri”, Betoniera “Vëllezërit e Bashkuar”, Billushë “Pompa e Ujit”, Vlashna “Fanaj Petroll”.

Arsyeja: Ndërrimi shtyllave të tensionit të mesëm dhe shtrëngim i përçuesve.

Gjakovë

1.

Nga TS 35/10kV Gjakova II do te ndërprehet prej orës  10:00  deri në ora 11:00

Dalja 10kV Raq-Moglica (kodi: 81000117) Vendet: Lagjja Brekoc, rrugët: Domenik Përgegaj, Drenica, Minatori, Shote Galica; fshatrat: Moglicë, Goden, Jahoc, Prush, Raçë, Vogovë dhe Zhub.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës së tensionit të mesëm në fshatin Zhub.

05.06.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në  TS 35/10kV Artan do të ketë  ndërprerje totale prej orës  10:00 deri në ora 15:00. (Kodi: 60024001,60024002,60024003,60024004)

Vendet: Bostoni, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svarqak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak,L labjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë, Gulmivodë, Kolonia e Vjetër, Kolonia e Minatorëve, Tullar, Jasenovik, Qeranovik Minierat.

Arsyeja e ndërprerjes: Instalimi i sistemit SCADA – faza 3

2.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

3.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet) prej orës 09:00 deri në ora 18:00

TS 10/0.4 kV Model Slovenija; Adriatik Azemi- Britania Home; Fehat Zeqiri- Arditi Group; Tregtia (Kodi: 15018015248;15018015231;15018015221;15018015149)

Vendet: objektet banesore: Model Slovenija; Adriatik Azemi- Britania Home; Fehat Zeqiri- Arditi Group dhe Tregtia.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

Pejë

1.

Nga TS 35/10kV Isniqi do të ndërprehet:

TS 10 kV Dalja 6 (Kodi: 53057006) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Kaqoraj Beton.

Arsyeja: Ndërrimi dhe testimi i relesë.

2.

Nga TS 110/10kV Deçani do të ndërprehet:

TS 10 kV Deçani (Kodi: 53000003) prej orës 08:00 deri në ora 17:00

Vendet: Deçan-qyteti, Deçan -KEDS, Deçan Policia, Deçan Gjimnazi, Ramosaj, Hazeraj, TMK, Demhasaj dhe Carrabregu.

Arsyeja: Demontim i rrjetit të vjetër.

05.06.2020

Punime nga palët e treta

Gjakovë

1.

Në TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10/04 kV Konsumatori Agim Binak Dedaj (Kodi 81000001009) nga ora 09:00 deri në ora 13:00

Vendet: Konsumatorët e objektit Agim Deva.

Arsyeja: Demontimi i shtyllës 10kV dhe zhvendosja e njehsorëve elektrik.

Gjilan

1.

Në TS 35/10 kV Gjilani III do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dheu i Bardh (Kodi 60062013) nga ora 10:00 deri në ora 12:00

Vendet: Lagjja Dheu i Bardh, dhe rrugët: Reshat Ymeri, Elevia Çelebia, Avdulla Presheva, Isa Kastrati, Ahmet Gashi, Vëllezërit Frashëri, Fatmir Ibishi dhe Agim Rashiti.

Arsyeja: Montimi i konzollës.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka uruar Qeverinë…