Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

04 qershor 17:44

05.06.2020

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

 1.

TS 110/10 kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Drenasi 2  (Kodi: 16100002) nga ora 11:00 deri në 13:00.

Vendet: Drenas (një pjesë), Lagjja e Feroniklit dhe  Çikatovë e Vjetër (TS Morinët).

Arsyeja: Rregullimi i ndarësit të tokëzimit.

Gjilan

1.

TS 110/10 kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Hogoshti   (Kodi: 62000001) nga ora 10:00 deri në 14:00.

Vendet: Kopërnica, Hogoshtë, Ploçikë, Desivojsë, Shipashnicë e Ulët, Shipashnicë e Epërme, Trenidell (antenat), Dazhnicë, Kostandincë, Kolloleq, Tërsten, Laçiç, Vriçevcë, Lisockë, Gjyrishevcë, Zhujë, Air Energy – Kitka, Velegllavë, Marovcë dhe Sotllar.

Arsyeja: Montimi i ndarësit linjor 10(20) kV- degëzimi i Poliçkës.

Punime në projekte investive

06.06.2020

Prishtinë

 

1.

NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Fabrika e kasetave 1 (Kodi: 19000039085) prej orës 11:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Nekibe Kelmendi.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

 

2.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Petrit Deshishku  (Kodi:10000012136) prej orës 09:00- 18:00

Vendet: Petrit Deshishku.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.
3.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Intercop  (Kodi:10000012058) prej orës 09:00- 18:00

Vendet: Intercop.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

4.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV  Tregtia Betonjerka  (Kodi:10000004094) prej orës 09:00- 18:00

Vendet: Tregtia Betonjerka.

Arsyeja: Vendosjen e kabllove të reja në kthina si dhe punimin e kokave vendosja e shinave.

 

5.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Interex   (Kodi:10000012047) prej orës 09:00- 18:00

Vendet: Interex.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

6.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Nisret Krasniqi  (Kodi:10000012104) prej orës 09:00- 18:00

Vendet: TS Nisret Krasniqi

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

 

7.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Lesna (Kodi:10000012054) prej orës 09:00- 18:00

Vendet: Lesna

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

8.

NS 110/35/10 kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Emajliku  (Kodi:10000013051) prej orës 09:00- 18:00

Vendet:  TS Emajliku.

Arsyeja: Vendosja e kabllove të reja në kthina, punimi i kokave dhe vendosja e shinave.

9.

NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Livadica (Kodi: 14000011) prej orës 09:00-12:00 dhe  14:00-17:00

Vendet: Dumnicë, Shtedim, Mirovc, Livadicë dhe Dogana.

Arsyeja: Vendosja e ndaësit linjor dhe zhvendosja e shtyllës.

 Punime në projekte investive

07.06.2020

Gjilan

 1.

Në TS 35/10 kV Gjilani 1 (Kodi:600600)  do të ketë ndërprerje totale  prej orës 11:00 deri në orën 14:00

Vendet: Fabrika e Bukës- Kualiteti, TS Mulliri, TS Teatri, TS Agrohermes, TS A – Fix , Zyrat e KEDS-it,  Tregu i Gjelbër, Shtëpia e mallrave dhe Bazeni, Kompleksi Banesor- Fitorja, Fabrika e radiatorëve, Fabrika e Tekstilit-Albimi, Fabrika e Tekstilit 1 dhe 3, Kolektori, Uglari 1, 2 , Pograxha, Llofca, Doxhët, Sllubica, Kokaj, Malisheva, Bojanina, te Simpo, New Co Çeliku dhe Plisat.

Arsyeja: Instalimi i sistemit SCADA –s, faza 3.

 

Punime në projekte investive

 

08.06.2020

 Prishtinë

 TS 35/10 kV Prishtina 2(Kodi:100100) do të ketë ndërprerje totale prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Enti Higjenik, Spitali Amerikan, Forenzika TMK-1, Don Bosko, Policia, Rruga Dervish Hima (një pjesë e lagjes Kalabria – banesat e Arabëve), Lagjja Emshiri (një pjesë), Valoni Petroll, Banesat Marigona, Shtypshkronja Rezniqi, Furra Kobake, Merkom Pezho, Panorama, Internation helth center, Lagjja Logreta, Albert Rudari, Betoniera Luli, Betoniera Renulual Betoni, Auto Sherreti, Objekti i ish-Tjerrtores, Drejtoria-Batllava, IPKO, Trio Construction, Nartel, Europrinti, Ekskluziv 1 dhe Ekskluziv 2, Mekanika dhe Zjarrfikësit.

Arsyeja: Instalimi i sistemit SCADA-s, faza 3.

 Punime me kërkesën e palëve te treta

06.06.2020

Prishtinë

1.

Në NS 35/10 kV Mazgit do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Millosheva (Kodi: 15019005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Vendet: Milloshevë, Babimoc, Gracë.

Arsyeja: Vendosja e konzollës dhe izolatorëve në shtyllë.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Theranda  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zona Industriale Solidi  (Kodi: 32000025) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Zona Industriale.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës.

Gjilan

1.

Në NS 110/10 kV Gjilani 5  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali (Kodi: 63000018) prej orës 10:00-10:10 dhe 15:00-15:10

Vendet: Pjesa pas Spitalit dhe Kodra e Dëshmorëve.

Arsyeja: Zhvendosja e Trafos ekzistuese 630kVA dhe e katër daljeve ekzistuese 0.4kV dhe punimi i kokave kabllore 10(20kV).

2.

Në NS 110/10 kV Gjilani 5  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Livoqi i Ulët (Kodi: 63000018082) prej orës 10:00-15:10

Vendet: Livoqi i Ulët (një pjesë)

Arsyeja: Zhvendosja e Trafos ekzistuese 630kVA dhe e katër daljeve ekzistuese 0.4kV dhe punimi i kokave kabllore 10(20kV).

3.

NS 110/10 kV Gjilani 5  do të ndërprehet:

TS 10/0.4 kV Emini (Kodi: 63000018072) prej orës 10:00-15:10

Vendet: Konsumatorët qe furnizohen nga rruga që shkon për  në Livoq  të Ulët.

Arsyeja: Zhvendosja e Trafos ekzistuese 630kVA dhee katër daljeve ekzistuese 0.4kV dhe punimi i kokave kabllore 10 (20kV).

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Nga 197 teste të zhvilluara në sesionin e fundit të…