Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

25 shkurt 16:54

26.02.2020

Punime të domosdoshme për sigurinë e  sistemit

Gjakovë

1.

TS 35/10 kV Malisheva: do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bellanica (Kodi: 82082005) prej orës 13:00 deri në ora 15:00

Vendet: Rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), Rr.608 Hamdi Berisha (1 konsumator), fshatrat: Balincë, Bardhë, Bellanicë, Javor, Lladroc, Lladroviç, Lubizhdë, Lluzhnic, Ngucat, Senik dhe Temeqinë.

Arsyeja: Ndërrimi i TMRR-ve dhe  GM  pas djegies në TS Temeqina 1 kodi 82082005008.

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

LP 10kV Malisheva (kodi: 82082004) prej 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Rrugët: 535 Prof.Hamdi Berisha, 554 Uiliam Uoker, 601 Sheshi i Dëshmorëve, 602 Gjergj Kastrioti – Skendërbeu, 603 Adem Jashari, 604 Imer Krasniqi, 605 Rilindja Kombëtare, 606 Pavarësia, 608 Hamdi Berisha, 610 Hizri Mazreku, 611 Jahir Mazreku. 612 Viliam Voker, fshatrat: Burim, Carallukë (një pjesë), Dardania, Gërmizë, Lubizhdë (1 konsumator) dhe Senik (1 konsumator).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrim i TMRR-ve dhe  GM  pas djegies në TS Reforma kodi 82082004006.

27.02.2020

Punime nga palët e treta

Prishtinë

1.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10KV Shkabaj (Kodi: 15019002) prej orës 09:00 deri në ora 15:00.

Vendet: Shkabaj, Mazgiti –një pjesë, Obiliqi- një pjesë, Reforma dhe Al Petroli.

Arsyeja: kyçje në kthinën hyrëse te Trafostacioni i ri NTP Medika.

Ferizaj

1.

TS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Banulla (Kodi: 41000012)nga ora 09:00 – 09:15 si dhe nga ora 13:00- 13:15.

Vendet: Banulla, Gllogovci, Gomnasella, Llugagjia dhe Pojata.

Degzimi 10 kV me  (Kodi: 41000012018 dhe 41000012020) nga ora 09:00 deri në ora 13:15

Arsyeja: Rikonstruimin e trafostacionit.

28.02.2020

Punime në projekte investive

Mitrovicë

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Runiku (Kodi: 74000005)  prej orës 11:00 deri në ora 12:00.

Vendet: Klinë e Epërme, lagjet Mecini dhe Berani, Qubreli, Kotorri, Vitaku, Kastrioti, Runiku, Banja, Surigana, Radisheva, Qitakët, Leqina dhe Tërrnova.

Arsyeja e ndërprerjes: Testimi i mbrojtjes rele.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK), ka njoftuar se në…