Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

06 shtator 17:33

07.09.2021
Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (Kodi: 40043002) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ujëvara (Kodi: 40041011) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujëvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve dhe pastrimi i trasesë.

Prizren

1.

Nga NS 110/10kV Prizren 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (Kodi: 31000012) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujësjellësi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselani.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

2.

Nga NS 35/10kV Dragashi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (Kodi: 30036002nga ora 10:00-14:00

Vendet: Lubovishtë, Kukjan,Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboçicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Ndërrimi izolatorëve, përforcimi i përçuesve nëpër fusha.

Gjakovë

1.

Nga NS 35/10kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10kV Cermjani (Kodi: 80080012) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rr. Nerodimes, Ujvara, Frigoriferi dhe Barakat.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve të tensionit të mesëm në degëzimin Vraniq te Shabanët.

Pejë

 1.

Nga NS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Jashanica (Kodi: 52000003nga ora 11:00-14:00

Vendet: Pograxhë, Qupevë, Jellovc, Resnik, Jashanicë , si dhe Led Light Tehnology.

Arsyeja: Ndërrimi i 2 shtyllave të tensionit të mesëmnë fshatin Doberdol -Pogragjë.

Vërejtje: Ka edhe BRRE- Led Light Tehnology.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Fabrika e Ujit Shkabaj (Kodi: 13000028nga ora10:00-11:00

Vendet: Ujësjellësi-Fabrika e përpunimit të ujit.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Blinda Bardhoshi (Kodi: 13000001nga ora11:00-12:00

Vendet: Një pjesë e fshatit Bardhosh.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Rezervuarët KFOR (Kodi: 13000002nga ora12:00-13:00

Vendet: Bardhoshi dhe  Bërnica e Ulët, Barilevë- Sheshivarët, Shaljanët, te Xhamia, Drenovc Gashët, ”Kuvilab” private, Rub Shpk-Samir Rexha, Ndriçimi publik për autostradë dhe Prugovc –Kaqurët.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Baci Petroll (Kodi: 13000003nga ora 13:00-14:00

Vendet: Bardhosh, Baci Pertoll, Trudë, Milevc, Bërnicë e Epërme, Siqevë dhe Sharban.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Llukari (Kodi: 13000004nga ora 14:00-15:00

Vendet: Llukar, Makovc dhe Sinidoll.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

6.

Nga NS 35/10kV Palaj  do të ndërprehet:

LP 10kV Palaj( kodi:18024001) nga ora 10:00-15:00

Vendet: Mulliri Palaj, Hade-Miniera, Hade, Hamidi,  Lajthishtë, Kulla Sibovc, Sibovc te Kangjelët, Sibovc te Kelmendët, Shipitullë, Grabovci, Tr private te Mjekiqi dhe Bivolaku.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

7.

Nga NS 35/10kV Koliqi do të ndërprehet:

Dalja 10kV Keqekollë – Hajkobillë (Kodi: 14016004nga ora10:30-10:45 dhe nga 15:00 – 15:30.

Vendet: Keqekollë, Prapashticë, Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Shkyçje e domosdoshme për shkak të sigurisë në punë.

NS 10/0.4kV që do të mbesin pa tension nga ora  10:30-15:30

NS 10/0.4kV Imerovit Dobrishevc

(Kodi:14016004051)

NS 10/0.4kV Ramaden

(Kodi:14016004061)

NS 10/0.4kV Hajkobillë  Hazirovit 1

(Kodi:14016004062)

NS 10/0.4kV Hajkobillë  te shkolla 2

(Kodi:14016004063)

NS 10/0.4kV Hajkobillë Ejupi 3

(Kodi:14016004064)

NS 10/0.4kV Gllogovic Bektesh

(Kodi:14016004065)

NS 10/0.4kV Sallahi

(Kodi:14016004066)

NS 10/0.4kV Dabishevc Koliq

(Kodi:14016004087)

NS 10/0.4kV Mutivodë

(Kodi:14016004089)

NS 10/0.4kV Balaj-lagjja Hyseni

(Kodi:14016004092)

NS 10/0.4kV Demolli

(Kodi:14016004067)

Vendet: Hajkobillë, Dabishevc dhe Mutivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive në LP 10 kV Keqekollë-Hajkobillë  degëzimi për Gllogovicë dhe Hajkobillë.

07.09.2021

Punime në projekte investive 

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do  të ndërprehen:

NS 10/04 kV që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00:

NS 35/10kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018087)

NS 35/10kV Rezervoari 1 (Kodi:11000018109)

NS 35/10kV Pompat e Ujësjellësit Batllavë (Kodi:11000018120)

NS 35/10kV Labi-com     (Kodi:11000020122)

NS 35/10kV Milazim Veliu rr.Sali Nivica (Kodi:11000020173)

NS 35/10kV Dukë Llullaku Balaj”AGRO TRADE&FIDOLA CONSTRUCTION               (Kodi:11000020260)

NS 35/10kV Banesat e Zariqëve 2 (andej Prronit) (Kodi:11000020153)

NS 35/10kV Arbër Kryeziu “ROYAL” SH.P.K. (Kodi:11000022261)

NS 35/10kV Korab Gashi”VG CONSTRUCTION”  (Kodi:11000022242)

NS 35/10kV Ekrem Qarolli “Partner Dervisholli Ing”Sh.P.K.(Kodi:11000017265)

NS 35/10kV NN” Mataj” (Kodi:11000017171)

NS 35/10kV Lorent Loshaj “LENTI Construction” sh.p.k   (Kodi: 11000017098)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017102)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017133)

Lagja e Spitalit 10 (R.Hajdari) (Kodi:11000017101)

NS 35/10kV  privat  Lirije Morina”PRINCESHA CONSTRUCTION”SHPK, Kodi:11000022258)

NS 35/10kV Ekrem Qarolli “PARTNER&DERVISHOLLI”SH.P.K. (Kodi:11000019257)

NS 35/10kV Shpk.”Partner & Dervisholli” (Kodi:11000019225) 

Vendet:  Rezervuari 1, Labi com, një pjesë nga rr.Sali Nivica, Agrotrade dhe Fidola Construkcion, Banesat e Zariqve 2 (andej Prronit), “Royal” SH.P.K, VG, Partner Dervisholli, Mataj, Lenti construction, Lagjja e Spitalit 10 dhe Princesha Construction.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 7 do  të ndërprehen:

NS 10/04 kV  që do të mbesin pa furnizim nga ora 08:00 deri në ora 20:00:

NS 35/10kV Misin Deli Thaqi “LIRIMI ACL”SH.P.K (Kodi:19000025259)

NS 35/10kV Valon Vataj “KAWA GROUP”SH.P.K. (Kodi:19000025074)

NS 35/10kV Rojal shpk.- Arbër Kryeziu   (Kodi:19000025026)

NS 35/10kV NPT “Burimi Comerc” 1 (Kodi:19000025024)

NS 35/10kV  Bali Sherif Kabashi “CIMA”SH.P.K  (Kodi:19000025160)

NS 35/10kV ROYAL (Kodi:19000025015)

NS 35/10kV Global Construction (Kodi:19000025020)

NS 35/10kV NPN “Fatlindi”- Musli Ramadani (Kodi:19000025021)

NS 35/10kV Naser Deliu NNT “Valoni”, (Kodi:19000025156)

NS 35/10kV Liridoni        (Kodi:19000025164)

NS 35/10kV Sanije Berisha (Kodi:19000025096)

NS 35/10kV NP. Besa Comerce  (Kodi:19000025023)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 1     (Kodi:19000025011)

NS 35/10kV Lagjja e Spitalit 9     (Kodi:19000025014)

NS 35/10kV NS 35/10kV Burim Bajraktari “IN TIME” SHPK (Kodi:19000025161)

Vendet: Lirimi ACL, Kawa Group, Royal Shpk, Burimi Comerc, Cima Shpk, Royal, NPN Fatlindi, NNT Valoni, Liridoni, Besa Comerce, Lagjja e Spitalit 1, Lagja e Spitalit 9,  In Time SHPK.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartecekura.

3.

Nga  NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mati 3 (Kodi: 19000033)   prej orës 08:00  20:00 

Vendet: Një pjesë e rr. Muharrem Fejza, Ernest Koliqi, një pjesë e rr. Prekazi, një pjesë e rr. Ahmet Gashi dhe  një pjesë e rr. Malush Kosova.

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të lartcekura.

4.

Nga  NS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Nr.19 Ilirida, (Taslixhe II (Kodi: 11000004)   prej orës 08:00  09:00 

Vendet: Lagjja Taslixhe 4, Blloku i dyte 2 Pr. (Novosellët), Blloku i dytë, Ilirida 2 (Taslixhe 2), Ilirida 1 (Taslixhe 1).

Arsyeja: Konvertimi në 20kV i trafostacioneve të larcekura.

07.09.2021                                                                     Punime nga pala e tretë                                                  

Prishtinë 

1.

Nga  NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (Kodi: 19000030)   prej orës11:00  11:30  dhe 15:30-16:00

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NIC- Veterniku, Lagjja ,”Katër Dardhat”, mbrapa Nicit, Afër servisit Gorenje, Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik- Naim Berisha, Naser Kelmendi- Nic holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3 dhe  AL TRADE SH.P.K-TS 4

Arsyeja: Krijimi kushteve për punë.

1.1.

Nga TS 110/10kV Prishtina 7 – LP 10kV Grand Store do të ndërprehet:

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-3) (kodi: 19000030235) prej 11:0016:00

TS.10/04 kV TS Bajram Gashani AL TRADE “SH.P.K”(TS-4) (kodi: 19000030236) prej  11:0016:00

Vendet:  Lagjja Qendresë.

Arsyeja: Realizimi i hyrje/daljeve, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

08.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2  do të ketë  ndërprerje totale prej  orës 01:0006:00.

Vendet: Bregu iI Diellit, Mahalla e Muhaxhereve, rr.Ilaz Agushi, Blloku i parë i banesave, Gjimnazi, Shkolla teknike, Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.Qameria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor, lagjja Taslixhe, Dodona, Parku, Banesat Latif Kryeziu, rr.Bajram Curri, rr.1 Tetori, rr.Shaip Kamberi, rr.Robert Gajdiku, Klinika veterinare, Tauk Bahçe, rr. 4 Llullat, Afër Ilirise, rr. Gustav Majer, Hotel Ilira, Diletacioni, rr. Sylejman Vokshi, 4 Llullat, Kubati, Tuak Bashçja, Vreshtat, Kasollat, Kolovica e Re, Kolovica e Vjetër, Xh.Ibishi, Tophanja, pjesa afër Tjegullores, rr.Vushtrrisë, rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Universiteti Amerikan, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia, AUK, Taslixhja, Blloku Banesave, Muzeu, rr.A.Rrustemi, NEW CO Iliria Hotel”,  Rezervuarët, një pjesë e rr.Isa Kastrati.

Arsyeja: Bashkimi- lidhja e zbarrave.

08.092021
Punime në projekte investive

 Prishtinë

1.

Nga NS 110/10 kV Prishtina 7 do  të ndërprehet:

Dalja 10 kV J16 MATI 2  (kodi: 19000026) prej orë 09:00 deri në ora 21:00

Vendet:  Lagjja e Spitalit 5, VG Constuksion, rrugët: Muharrem Fejza, Skender Çeku, Imer Elshani, Enver Maloku dhe Banesat e Pozhegu Brathes.

Arsyeja:  Punimi i lidhëseve të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Mujo Ulqinaku  (kodi: 12000023104) prej orës09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Rr.Mujo Ulqinaku.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

3.

Nga NS 110/10(20)kV Prishtina 3 do  të ndërprehet:

NS 10/04 kV Qyteteza Pejton 1 (kodi: 12000023101) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Rr.Mujo Ulqinaku).

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri nëntokësor.

4.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

08.09.2021

                                                                            Punime nga pala e tretë                                                  

Gjilan

1.

Nga  NS 110/10kV Kamenica do të ndërprehet:

Dalja 10kV Koretini (Kodi: 62000017)   prej orës 09:00  14:00 

Vendet: Koretinë Topanicë, Bllatë, Nitex, Crep, Kormian, Domorovc, Pompa, Hodonovc, Tasimi, Hodonocë, Seperacioni dhe  Ujësjellësi Korinjan.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit sipas zgjidhjes teknike.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia e Kosovë ka arrestuar në flagrancë tre persona të…