Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

22 shtator 16:35

23.09.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

Gjakovë

1.

Nga NS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ura Terezive (kodi 81000004) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Damjan (një pjesë), Fshaj Kushavec, Muhader, Pnish, Rogovë, Smaq dhe Ujz.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Gjilan

1.

Nga NS 35/10kV Artanë  do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Slivova (kodi 60024003) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Boston, Turiqevc, Vllasali, Izvor, Koznicë, Svaraçak, Prekoc, Manishincë, Zebincë, Vuqak, Llabjan, Llajshevc, Dragovc, Kukavicë dhe Gulmivodë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

Ferizaj

1.

Nga NS 110/35/10kV Lipjani do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kraishta (Kodi: 41000002) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Rufci i Ri, Rufci i Vjetër, Hallaq i Vogël, Hallaqi i Madh, Ribar i Vogël, Ribar i Madh, Zllakuqan, Kraishtë, Bujan, Bregu i Zi, Godanci i Epërm, Varigoci dhe Kraishtë .

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm në  dalje të Kraishtës.

2.

Nga NS 35/10kV Kaçanik do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bobi (Kodi: 40043002) nga ora 10:00-14:00

Vendet: Bob, Ivajë, Kotlinë, Laq, Bush, Pustenik dhe Strazhë.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve , lëshuesve katodikë, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

3.

Nga NS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet në Stabiliment Dalja 10kV Jezerci prej orës 10:00-14:00

Pa tension do të mbesin  këto nënsatcione:

TS Jezerc – Kalanica          (Kodi:40042003057)

TS Jezerc – Verishta         (Kodi:40042003058)

TS Jezerc – Azemit            (Kodi:40042003059)

TS Mahalla Katunit           (Kodi:40042003060)

TS Jezerc – Ukëzmajli      (Kodi:40042003061)

TS Jezerc – Maqitevë     (Kodi:40042003062)

TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)  (Kodi:40042003188)

TS Nerodime – Kulla (çeshmja)   (Kodi:40042003056)

TS-Nerodime (Lagjja Rekaj)         (Kodi:40042003191)

Vendet: Një pjesë e Jezercit, Restorant Ariu, Restaurant California, Villa Buna dhe Villa Marigo.

Arsyeja: Kontrollimi i trafostacioneve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë dhe shtrëngimi i përçuesve.

4.

Nga  TS 110/35/10kV Bibaj do të ndërprehet:

NS 35/10kV Shtërpcë  (kodi 400440) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 10kV dhe 2 dalje 35kV të HC Matkos Group (kodi 400442 dhe 400443) prej orës 09:00  deri në ora 16:00.

Vendet: Shtërpce dhe një pjesë e fshatit Berevcë, Brezovicë, Jazhincë, Sevcë, Vrbeshtica dhe Vikendicat, Fabrika në Shtërpce, Biti e Epërme, Biti e Poshtme, Brod, Drajkovce (një pjesë), Firajë, Gotovushë, Shushice dhe Viqë, Narcisi, Molika në Brezovicë dhe Vikendicat në Sharr.

Pa tension mbesin: HC – Brezovicë – Matkos Group dhe HC –  Viçë –  Matkos Group.

Arsyeja: Pastrimi i linjës 35kV nga vegjetacioni.

Prishtinë

1.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Kalabria 3 (Kodi: 10000006) nga ora 11:00-12:00

Vendet: Kalabria 3, një pjesë e rr. Shefqet Shkupi dhe një pjesë e rr. Rexhep Krasniqi.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

2.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ambasada Amerikane (Kodi: 10000017) nga ora 12:00-13:00

Vendet: Ambasada Amerikane.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

3.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Buçaj (Kodi: 10000014) nga ora 13:00-14:00

Vendet: Buçaj.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

4.

Nga NS 110/35/10kV Prishtina 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV J 13 Z. Industriale- Aragoniti (Kodi: 10000009) nga ora 14:00-15:00

Vendet: Eulex, Aragoniti dhe Fakulteti i Bujqësisë.

Arsyeja: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

5.

NS 35/10 kV Batllava do të ndërprehet:

LP  10kV  Orllani     (kod:14015002) nga ora 10:00 deri 14:00

Vendet: Gibovci, Shkolla e Vjetër, Xhamia e Vjetër, Kalatica, Braina, Berveniku, Bllata, Metergovci 1 dhe 2,Orllani, Vikendicat dhe Te Zahir Pajaziti.

Arsyeja: Revizion i daljes.

6.

Nga NS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10kV Mazgit (Kodi: 15019001)  nga ora 10:00-14:00

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaji do të ndërprehet:

Dalja 10 kV  Qirezi  (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godanc.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i izolatorëve, kontrollimi i trafostacioneve etj.

23.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV Prishtina 6  do të ndërprehet:

NS 10/04 kV TS Dukagjini 4 (kodi: 19100007024) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04 kV TS Dukagjini 7 (kodi: 19100007025) prej orës 09:00 deri në ora 21:00

NS 10/04 kV TS Dukagjini 8 (B.P Afrim Haxhikadrija) (kodi: 19100007073) prej orës 09:00 – 21:00

Vendet:  Një pjesë e lagjes e rr. Hilmi Rakovica.

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave të tensionit të mesëm në TS Dukagjini 7.

2.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.26 Nexhmi Mustafa   (Kodi: 11000009)  nga ora 09:00-12:00

Vendet: Tophanja, pjesa afër Tjegullores dhe rr. e Vushtrrisë.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

3.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.28 Muzeu 1   (Kodi: 11000011)  nga ora 09:00-12:00

Vendet: Taslixhe, Blloku i Banesave, Muzeu dhe rr.A.Rrustemi.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

4.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.15  Blloku 1   (Kodi: 11000002)  nga ora 13:00 – 17:00

Vendet: Rr.Ilaz Agushi, Blloku i Parë i banesave, Gjimnazi dhe Shkolla teknike.

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

5.

Nga NS 110/10kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV nr.19  Ilirida   (Kodi: 11000004) nga ora 13:00-17:00

Vendet: lagjja Taslixhe 4, Blloku i dyte 2 Pr.(Novosellët), Blloku i Dytë, Ilirida 2 (Taslixhe 2), Ilirida 1 (Taslixhe 1).

Arsyeja: Energjizimi i kabllove të reja.

24.09.2021

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Nga NS 220/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/04 kV Komoran Kryqi i Madh (kodi: 16100005097) prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Vendet:  Kryqi i Madh Komoran.

Arsyeja: Kyçja e konsumatorëve në rrjetin e ri.

2.

Nga NS 220/10kV Drenasi  do të ndërprehet në stabiliment Dalja 10kV Drenasi 3 prej orës 09:00 deri në ora 17:00

Nënstacionet 10/0.4kV që do të mbesin pa tension:

NS 10/0.4kV Te Varrezat               (Kodi:16100003014)

NS 10/0.4kV Euromodel-Shefqet Elshani               (Kodi:16100003236)

NS 10/0.4kV Çikatovë te Balecët               (Kodi:16100003021)

NS 10/0.4kV Çikatovë te Mulliri  (Kodi:16100003018)

NS 10/0.4kV Çikatovë te Tregu i kafshëve             (Kodi:16100003019)

NS 10/0.4kV Shemsi Elezi NTP”DRENICA”              (Kodi:16100003263)

Arsyeja: Ndërrimi i kthinave dhe energjizimi i kabllove  të reja.

Ferizaj

1.

Nga NS 35/10kV Ferizaj II do të ndërprehet:

Dalja 10kV Drejtimi I Sillosit  (Kodi: 40041001)  nga ora 10:00-13:00

Vendet: Ferizaji një pjesë, Talinovci i Muhaxherëve, Sazlia, Papazi, Pojata, Rahovica, Softaj dhe Fusha e Madhe.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe punim i lidhëseve.

2.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vëllezërit Gërvalla (Kodi: 40000031)  nga ora 10:00-13:00

Vendet: Vëllezërit Gërvalla, Magjistralja Prishtinë-Shkup (pjesa prej urës deri te HIB Petroli), 28 Nëntori, Astrit Bytyqi, Haki Braha, Emin Duraku (një pjese), rruga e Talinovcit dhe Lagjja e Re.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe punim i lidhëseve.

3.

Nga NS 110/35/10kV Ferizaj 1 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Astrit Bytyqi (Kodi: 40000032)  nga ora 10:00-13:00

Vendet: Një pjesë e rr. Rexhep Bislimi, një pjesë  e rr.Hasan Prishtina, rr.Astrit Bytyqi, Alishe Spahiu dhe rr. Kadri Zeka.

Arsyeja: Demolimi i rrjetit të vjetër dhe punimi i lidhëseve.

24.09.2021

Punime nga pala e tretë

Prishtinë

1.

Nga NS 110/10kV  Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Mikro 1 (Kodi: 19100008030) nga ora 09:30 deri 11:00

Vendet: Një pjesë e rr. Taulantia dhe Selami Pulaha.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga pranimet teknike,  sipas pëlqimit elektro-energjetik.

2.

Nga NS 110/10kV  Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Obj. Priv. NPR”Fitorja” (Kodi: 19100008030) nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Dervish Hima.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga pranimet teknike,  sipas pëlqimit elektro-energjetik.

3.

Nga NS 110/10kV  Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Mikro 1 (Kodi: 19100008030) nga ora 09:30 deri 11:00

Vendet: Një pjesë e rr. Taulantia dhe Selami Pulaha.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga pranimet teknike, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

4.

Nga NS 110/10kV  Prishtina 6 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Objekti  Privat NPR “Fitorja” (Kodi: 10010006132) nga ora 13:00 deri 15:00

Vendet: Një pjesë e rr. Dervish Hima.

Arsyeja: Përmirësimi i vërejtjeve nga pranimet teknike,  sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Punimet në rrjet, linku: https://www.keds-energy.com/shq/punimet-ne-rrjet/njoftohu-per-punime-ne-rrjet/

Harta e punimeve në rrjet, linku: https://outage.keds-energy.com/Main.aspx?lan=al&trh=

 

 

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Edi Reja, trajneri italian i Kombëtares shqiptare ka folur për…