Njoftimet nga KEDS për punimet në rrjet

18 tetor 17:15

19.10.2021

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

 

Prishtinë

 

1.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

Dalja 10kv Lepenci – Qendra  (kodi: 16100009 prej orës 10:00-10:30  dhe nga ora 13:30-14:00

Vendet: Shkolla e  mesme, Korotica, Sankovci, Fushtica Florim Kurrumeli Gllanaselle.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

 

2.

TS 220/35/10kV Drenas do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Sankofc te Ajazët me kodi:16100009095 ) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Sankovc të Ajvazët.

 Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve VHD 20 dhe tërheqja e përçuesve në degëzimin e Ajazve Sankovc.

 

3.

TS 220/35/10kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kv Fshatrat 2 (kodi: 14000010) prej orës 10:00 nga ora 13:00

Vendet: fshatrat: Sibofc, Lluzhan, Penuhë, Lupç i Epërm, Llugë, Majac dhe Popovë.

Arsyeja: Demontim i shtyllave 10kV.

 

Ferizaj

 

1.

TS 35/10kV Kaçaniku do të ndërprehet:

Dalja 10kv Bobi  (kodi: 40043002) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Bobi, Ivaja, Kotlina, Laqi, Bushi, Pusteniku dhe Strazha.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

TS 35/10kV Ferizaj III do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Stabiliment Nerodime prej orës 10:00  deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV  TS Jezerc – Kalanica me kodi: 40042003057) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV  TS Jezerc – Verishta  me kodi: 40042003058) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV  TS Jezerc – Azemit   me kodi: 40042003059) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV  TS Mahalla Katunit me kodi: 40042003060) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV  TS Jezerc – Ukëzmajli me kodi: 40042003061) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

NS 10/0.4kV  TS TS Jezerc – Maqitevë  me kodi: 40042003062) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

NS 10/0.4kV TS-NPSH-Veli Comerc (Rexhep Asllani)me kodi: 40042003188) prej orës 10:00 deri në ora 14:00.

NS 10/0.4kV  TS-Nerodime (Lagjja Rekaj) me kodi: 40042003191) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Manastirc, Nerodime e Ulët dhe e Epërme, Balaj, Jezerc dhe bizniset private.       .

Arsyeja: Kontrollimi i TS-ve, lëshuesve katodik, pastrimi i trasesë, dhe shtrëngimi i përçuesve.

 

Prizren

 

TS 110/10kV Prizreni 3 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Levisha (kodi: 31000012) prej orës 10:00  deri në ora 15:00

Vendet: Levisha, Sporti, Njegoshi, Aradha e Sharrit, Ujesjellesi, Qyteti, Jabllanica dhe Novoselan.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive.

 

2.

TS 35/10 kV Sharri (Dragash) do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 09:00  deri në ora 16:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishtë, Restelicë, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë

Arsyeja: Pastrim traseje nga vegjetacioni.

 

TS 35/10 kV Zhuri  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dogana Vermicë (kodi: 30035007prej orës 10:00  deri në ora 11:30

Vendet: Poslishta, Grazhdaniku, Kobi I, Kobi II, Gurthyesi Renelual Tahiri, Poslishti I, Poslishti II, Vlashna I, Vlashna II dhe Muradema.

Arsyeja: vendosja e konzollës me shkarkues në shtyllën ekzistuese.

 

 

Gjakovë

 

1.

TS 35/10 kV Xërxa do të ndërprehet:

Dalja 10kV Dejni (kodi: 82081007) prej orës 10:30  deri në ora 15:00

Vendet: fshatrat: Çifllak, Denjë, Dobidol, Guri Kuq, Kaznik, Kramovik, Polluzhë, Rakovinë, Ratkoc (një pjesë).

Arsyeja: Ngritja dhe demontimi i shtyllave të betonit në  largpërçues.

 

Gjilan

1

TS 110/35/10 kV Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Stublla (kodi: 61067001) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Stublla, Vërbovci, Gërnçari, Podgorci, gurthysi-MISINI, gurthysi-Bentakosi i ri, gurthysi-Mogillte, fabrika – Ukësjellësit dhe Godeni.

Arsyeja: Ndërrim i izolatorëve të tensionit të mesëm, ndërrim i shtyllës 12- metërshe dhe shtrëngimi i përçuesve.

 

 

Mirtovicë

 

1.

TS 110/35/10 kV Vushtria 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Martiraj (kodi: 73000009) prej orës 10:00  deri në ora 14:00

Vendet: Bahri Kuqi, Bajram Imeri, Gojbule, Studime, Sfaraqak, Skrome, Bozhlan, Gumnishte dhe Begaj.

Arsyeja: Shtrëngimi i përçuesve në Karaq dhe në Gojbulë.

 

19.10.2021

                                                         Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

TS 110/10(20)kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kv Nr.27 Normalja  (kodi: 11000010) prej orës 09:00  deri në ora 21:00

Vendet: rr.Labëria, rr.Ilirida, Bota Sot, Gjimnazi “Gjin Gazulli”, Sofalia, Villa Gërmia, Pishina Gërmia dhe  AUK-u.

Arsyeja: konvertimi i NS 10/0.4kV në 20kV.

Vërejtje! TS do të ndërprehen kohë pas kohe brenda kësaj kohe.

 

20.10.2021

Punime në projekte investive

 

Prishtinë

 

1.

TS 110/10kV Prishtina 6 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV TS Faik Konica 2 (kodi: 19100001070) prej orës 09:0017:00

Vendet: rr.Sejdi Kryeziu.

Arsyeja: Realizimi i kyçjeve shtëpiake.

 

 

20.10.2021

Punime nga palët e treta

Pejë

1.

TS 110/35/10 kV Istogu do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vrella (kodi: 54000002) prej orës 11:00  deri në ora 14:00

Vendet: Cerrcë, Lubozhdë, Vrellë dhe Stupe.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik.

 

 

Ferizaj

 

1.

TS 110/35/10 kV Ferizaj 1.  do të ndërprehet:

Dalja 10kV Komogllava (kodi: 40000009) prej orës 09:00  deri në ora 13:00

Vendet: Komogllava dhe Gërrlica.

Arsyeja: Vendosja e shtyllës së tensionit të mesëm, sipas pëlqimit elektro-energjetik

 

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi i shoqëruar…