NUK KANË TË NDALUR SUKSESET E UNIONIT NË GJERMANI

13 tetor 14:15

Në München të Bavarisë, Unioni i bizneseve shqiptaro-gjermane,
mbajti takim promovues me afaristët shqiptar të këti regjioni nën organizimin e Ilir Sinanit, njëri nder afaristët më të spikatur në München.
Kryesise së Unionit në përbërje Gani Nuha Zenun Krasniqi Vllaznim Kelmendi, Bekim Bytyqi, Nexhmedin Veliqi dhe Bekim Borovci i priu kryetari i UB-së, Nazmi Viqa.
Të pranishem në takim ishin edhe koordinatorët, Besim Preniqi Faton Pllana, Beslm Muzliu, Mufail Sinani Kujtim Metaj si dhe antari premium Bahri Tahiri.
Takimi rezutoi me antarësime të reja, ndersa koordinator për Münich u zgjodh, zotëri Burim Hazrolli.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Komuna e Kaçanikut ka njoftuar se kanë rregulluar varrezat e…