Numri i turistëve në Kroaci bie në shifra alarmante

13 korrik 12:42

Qyteti i Dubrovnikut, një nga kryeqytetet më të rëndësishme turistike të bregdetit kroat, po regjistron një numër rekord të ulët të turistëve këtë sezon për shkak të pandemisë së virusit korona.

Sipas sistemit të kontrollit dhe kontrollit të mysafirëve eVisitor, vetëm 2.145 vizitorë kanë qëndruar në Dubrovnik më 5 korrik 2020.

E ky numër është vetëm 13% e gjithë vizitorëve që kanë qëndruar në atë qytet dhe në atë një vit më parë, gjithsej 24.824 vizitorë

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Presidenti i Këshillit për Strategji të Politikave dhe ish -ministri…