Paditen Kendrick Lamar dhe SZA

22 shkurt 10:47

Kendrick Lamar dhe SZA kanë përdorur punën artistike të një artisteje për ta promovuar projektin “Black Panther”.

Kështu thuhet sipas një padie të re. Lina Iris Viktor pretendon se punët e saj artistike “Constellations I”, “Constellations II” dhe “Constellations III” janë përdorur për videon zyrtare të këngës “All The Stars”, edhe pse kjo kishte refuzuar të japë leje.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Eric Dane dhe gruaja e tij Rebecca Gayheart po divorcohen…