Pamje të reja nga stadiumi i Prishtinës

09 maj 14:42

Drejtori i Departamentit të Sportit, Ibër Alaj i ka publikuar disa fotografi nga viza që i ka bërë stadiumit të Prishtinës.

“Sot në ora 13:15 isha në vizite në Stadiumin e qytetit në Prishtinë për te parë nga aferë dinamiken dhe ecurinë e punimeve, ku projekti po realizohet konform normave dhe standardeve te larta te ndërtimit në pajtueshmëri me Rregulloren e UEFA-së, kategoria e IV-katër!”, ka shkruar Alaj në “Facebook”.

Fotografia e Iber Alaj

Fotografia e Iber Alaj

Fotografia e Iber Alaj

Fotografia e Iber Alaj

Fotografia e Iber Alaj

 

 

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Njësit e Doganës gjatë këtyre ditëve kanë konfiskuar në disa…