Papa Françesku kërkon për Krishtlindje paqe për popujt

24 dhjetor 2017 | 16:31

“Dëshiroj të ripërsëris thirrjen time për lirim, në mënyrë që për festën e shenjtë të Krishtlindjeve të lirohen të gjithë të rrëmbyerit dhe që të kenë mundësi të kthehen në shtëpi. Priftërinj, njerëz të urdhrave dhe persona besimtarë. Le të lutemi për ata”, ka thënë Papa në Petersplatz në të dielën e katërt para lindjes së Krishtit.

Papa ka bërë thirrje për paqe në botë, veçanërisht për popujt, që vuajnë në konfliktet aktuale.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Në pikën kufitare në Merdarë pritjet për të hyrë në…