PARAKALIM I NDERIMIT TË MADH NË GJILAN

09 shtator 2023 | 13:49

Ismet Sylejmani

Populli nderon të rënët e Tij që ranë për liri!
Qetësi absolute!
Nderim i pashembullt!
Foto më shumë se 1000 fjalë!
Pamje epike nga rivarrimi i Dëshmorëve të Kombit, Gjilan 17 Shtator 1999!

Kryeqyteti i Anamoravës Gjilani, dhe njëri prej qyteteve të mëdha të gjeografisë së Atdheut e i Kombit shqiptar, më 17 Shtator 1999, u bë qendra e nderimit më të madh popullor e kombëtar të mbajtur mend ndonjëherë!

Ishte nderimi më i madh i jetës për mua të isha në ballë të evenimentit të shekullit, pas përfundimit të luftës së UÇK-së, Kryetar i Këshillit Organizativ të Rivarrimit të Dëshmorëve të Kombit në Gjilan!

Gjilan, 9 Shtator 2023!

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Zëvendëskryeministri, Besnik Bislimi, pret që Bashkimi Evropian t’i heqë masat…