Parlamenti britanik, “fans” i faqeve pornografike

09 janar 2018 | 10:48

Më shumë se 24 000 përpjekje janë bërë për të hyrë në faqe interneti pornografike nga ndërtesa e parlamentit britanik në pesë muajt që pasuan zgjedhjet e përgjithshme të qershorit të shkuar.

Sipas shifrave zyrtare, 24 473 tentativat, apo 160 në ditë, u bënë nga kompjuterët apo pajisjet e tjera elektronike të lidhur me rrjetin e parlamentit që përdoret nga deputetët, stafi i tyre si dhe nëpunësit nga qershori deri në tetor të 2017-s.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Policia argjentinase ka nisur kërkimet për trupin e një foshnje…