Parlamenti Studentor i Universitetit ‘Fehmi Agani’ uron zgjedhjen e rektorit të ri

12 korrik 22:31

Parlamenti Studentor i Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” ka uruar Prof. Ass. Dr. Artan Nimanit për zgjedhjen rektor në këtë universitet.

“I urojmë punë të mbarë dhe suksese në ngritjen dhe avancimin e Universitetit. Bashkërisht do të bëjmë punë të mira për studentët. Deklarohemi se jemi të gatshëm të japim kontributin si përfaqësues të studentëve çdoherë kur kërkohet, duke qenë gardian të fortë në mbrojtjen dhe plotësimin e të drejtave për studentët”, është thënë në urimin e Parlamentit Studentor UGjFA-së.

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Astrit Fazliu për “Epokën e re” ka thënë se Feronikeli…