Pas malazezëve, kosovarët janë shfrytëzuestit më të shumtë të “Facebook”-ut

01 korrik 00:36

Udhëheqësi i Cybersecurity and Privacy (CSP) Mentor Hoxhaj ka bërë me dije se nga vendet e Ballkanit, qytetarët e Malit të Zi janë shfrytëzuesit më të shumtë të rrjetit social “Facebook”, pas tyre janë kosovarët.

Ja postimi i plotë i Hoxhajt:

Numri i personave te cilët shfrytëzojnë rrejtët sociale është i madhe! Saktësisht?… 

Mali i zi ka 400 mije shfrytëzues apo 64% te banoreve, janë aktiv ne Facebook. Qe dhe paraqet nivelin me te larte, ne relacion me fqinjët tjerë tanë. 

Kosova dhe Maqedonia kanë nivel te njëjtë te shfrytëzimit, ku rrethe 57 % te banoreve janë aktiv ne rrjetin social Facebook. E pasur nga Shqipëria me 52%. Gjersa Serbia, ka nivelin me te ulet me 48% te banoreve jane aktive ne rrjetin social Facebook, me 3.6 milion persona aktive.

Fjalët Kyçe:

Lajme të sponsorizuara

Të fundit
Edhe përkundër faktit se Komuna e Prizrenit është duke bërë…